26 Μαρτίου 2019

ΕΡΩΤΗΜΑ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ επ.Λιβαδειάς προς τον Δήμαρχο Δ.Α.Α.








ΕΡΩΤΗΜΑ
ΠΡΟΣ: ΔΗΜΑΡΧΟ Δ.Α.Α.
ΚΟΙΝ: Πρόεδρο ΔΣ ( με την παράκληση να διαβιβαστεί σε όλες τις παρατάξεις )
Μ.Μ.Ε.
Κύριε Δήμαρχε , παρά τις συνεχόμενες παρεμβάσεις και παραινέσεις μας , παρόλο που επιδείξαμε υπομονή και καλή πίστη , εντούτοις διαπιστώνουμε ότι μια σειρά από σοβαρά ζητήματα που αφορούν την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων συνεχίζουν να υφίστανται , με συνέπεια να είναι ορατός και άμεσος ο κίνδυνος για την υγεία αλλά και τη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων.
Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε , σε περίπτωση που δεν έχουμε πληροφορηθεί σωστά,
εάν έχει ορισθεί τεχνικός ασφαλείας στο Δήμο Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας
εάν υπάρχει ιατρός εργασίας στο Δήμο Δ.Α.Α.
Εάν έχουν γίνει όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι εφαρμογής των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων στην εργασία , αλλά και των συστημάτων ασφαλείας και των μηχανημάτων που χρησιμοποιούν καθημερινά οι εργαζόμενοι στις εργασίες τους , όπως εκτός των άλλων είχε υποδειχθεί και από αντίστοιχο δελτίο ελέγχου που είχε καταθέσει το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας πριν ένα περίπου χρόνο.
Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε , εάν μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες διαδικασίες , ώστε να επιλυθεί το ζήτημα;

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                    ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18:52

    Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Είπαμε να φανούμε και λίγο πάλι. Καμία ερώτηση για τα σκουπίδια στην Αράχωβα, για την μη αγορά ειδικού απορριμματοφόρου για τα στενά της Αράχωβας, καμιά απάντηση για την μη αποκομιδή των σκουπιδιών δίπλα από τους κάδους από τους ίδιους τους υπαλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin