12 Μαρτίου 2019

Επιβεβλημένη η παράταση λειτουργίας του χιονοδρομικού Παρνασσού


ΓΙΑΝΝΗΣ   ΣΤΑΘΑΣ      Λιβαδειά  12/3/2019
   


ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ:    -Διευθύνοντα Σύμβουλο  ΕΤΑΔ Α.Ε.
                                                Κον Τερζάκη
  Κοινοποίηση:- Υπουργό Οικονομικών
                     Κον  Τσακαλώτο



         ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΚΠ ΕΩΣ 5  ΜΑΪΟΥ


Λόγω  του ότι φέτος , μετά από πολλά χρόνια,  έχει πολύ χιόνι στον Παρνασσό, κάτι που συνεπάγεται ότι το  Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού  μπορεί  να  λειτουργήσει χωρίς προβλήματα τουλάχιστον μέχρι στις 5 Μαΐου (όπως εγγυώνται οι γνώστες του βουνού ).
Η παράταση λειτουργίας θα βοηθήσει οικονομικά όλους τους επαγγελματίες
(ξενοδόχους, εστιάτορες κ.λ.π.) και φυσικά και  το ίδιο το  Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού,  μιας και  το  χρονικό διάστημα της παράτασης συμπίπτει με τις διακοπές του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς.
Αυτό είναι αίτημα  όλων των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής, όπως και  σχεδόν όλων των χιονοδρομικών συλλόγων της χώρας , ώστε να κάνουν προπονήσεις και  αγώνες , διότι σε διαφορετική  περίπτωση θα πάνε στο εξωτερικό.
Η παράταση λειτουργίας του   Χιονοδρομικού Κέντρου  Παρνασσού θα αποκομίσει και κέρδη από την άμεση και έμμεση φορολογία και στο κράτος.
Για όλα τα παραπάνω και  προς το συμφέρον  όλων πρέπει να δοθεί η παράταση λειτουργίας του   Χιονοδρομικού Κέντρου  Παρνασσού, τουλάχιστον μέχρι τις 5 Μαΐου  2019 .





ΓΙΑΝΝΗΣ  ΣΤΑΘΑΣ            Πρώην    Βουλευτής Νομού Βοιωτίας




3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14:20

    ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.
    ΕΧΩ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΡΝΑΣΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 18 ΜΑΙΟΥ 1984!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16:46

    Καλά κρασά, έτσι κι αλλιώς θα την έδιναν την παράταση αλλά να πάρει και κάνα ψήφο ο γιαννακος.... Και σιγά μην το ανεβάσεις Θεοχάρη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε (4.4.6 μ.μ. ) Ν.Χ. από το παραθαλάσσιο μέτωπο, από ότι είδες το ανέβασα..

      Διαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin