12 Ιουνίου 2017

Δείτε live την σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α.


Τα σημερινά θέματα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

Ακολουθεί ο player :



3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14:19

    12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017: Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου ΔΑΑ - Τι συζητήθηκε και τι αποφασίστηκε στο ΔΣ

    Θέμα 1ο: Ορισμός μελών για τη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. Ο Λαγός πρότεινε, ο Μίχος αντιπρότεινε, το σώμα ενέκρινε (!!).
    Θέμα 2ο: Συγκρότηση Ειδικής Επιτροπής Επιλογής φιλοξενούμενων παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ. Ομοίως.
    Θέμα 3ο: Αναμορφώσεις προϋπολογισμού οικ. έτους 2017. Αναμορφώσεις για καύσιμα. Καμία αντίρρηση – ΟΜΟΦΩΝΑ (αφού δεν είναι πολλά τα ποσά).
    Θέμα 4ο: Διαγραφές οφειλετών από τους χρηματικούς καταλόγους του Δήμου. ΟΜΟΦΩΝΑ (αφού τα έχει στείλει η ΔΟΥ).
    Θέμα 5ο: Προγραμματισμός εκδηλώσεων για το κάψιμο του Στειρίου και της Ιεράς Μονής Οσίου Λουκά, διάθεση πίστωσης και εξουσιοδότηση μέλους του ΔΣ για υπογραφή της ΑΑΥ. Ο κ. Παντίσκας διαφωνεί πλήρως να πληρώνονται οι εκδηλώσεις των χωριών από το ΔΣ. Να ζητούν χορηγούς!!!. Δεν υπάρχουν χορηγίες, να μην γίνονται εκδηλώσεις. Να γίνονται λιγότερες. Τι ξοδεύτηκε διεξοδικά για τις εκδηλώσεις στις 10 Ιούνη θα έρθει στο επόμενο ΔΣ (δέσμευση δημάρχου). Τελικά το Τοπικό δεν είχε εισήγηση; ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
    Θέμα 6ο: Προγραμματισμός εκδηλώσεων για τη διενέργεια εκδηλώσεων της ναυτικής εβδομάδας στη ΔΕ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ, διάθεση πίστωσης και εξουσιοδότηση μέλους του ΔΣ για υπογραφή της ΑΑΥ. (πέρασε;;;).
    Θέμα 7ο: Ορισμός εκπροσώπου στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΔΕΠΟΔΑΛ ΑΕ. Ο Δήμαρχος και ο εντεταλμένος σύμβουλος. ΟΜΟΦΩΝΑ.
    Θέμα 8ο: Ενημέρωση επί της διαδικασίας λύσης και διάρκειας χρόνου εκκαθάρισης κοινωφελών επιχειρήσεων. Ο δήμαρχος ανάφερε ότι έχει διανεμηθεί κάποιο έγγραφο και στο επόμενο συμβούλιο να παρθεί απόφαση για τη διάλυση της κοινωφελούς ή όχι. Ο κ. Σύρος έχει καταθέσει επιστολή στον Δήμαρχο με την παραίτησή του. Κατήγγειλε ότι έχει στοχοποιηθεί η εταιρεία (από τους αποστάτες!). Στο επόμενο συμβούλιο και αυτό το θέμα.
    Θέμα 9ο: Επικαιροποίηση απόφασης για μίσθωση ακινήτου στην Κοινότητα Αντίκυρας για τη στέγαση των υπηρεσιών του ΚΕΠ. Αγωγή από την κα Περδίκη, ιδιοκτήτη του ακινήτου. Η πρόταση είναι να στεγαστεί στο κοινοτικό κατάστημα. Υπήρχε παλιότερη απόφαση; Η τεχνική υπηρεσία τι λέει; Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου λέει ότι το κοινοτικό κατάστημα δεν πληροί τις προδιαγραφές. Σωστή η παρατήρηση του κ. Καστρίτη.


    ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14:20

    12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017: Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου ΔΑΑ - Τι συζητήθηκε και τι αποφασίστηκε στο ΔΣ
    (B’ ΜΕΡΟΣ)
    ΕΗΔ-1: Παρέμβαση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς για τους συμβασιούχους. Ο πρόεδρος του συλλόγου ενημέρωσε και ζήτησε την έκδοση ψηφίσματος για τους 11 συμβασιούχους (ζητά μονιμοποίηση). ΟΛΟΙ συμφώνησαν καθώς και για την επίθεση (άλλη μια φορά). Ο Καποδίστριας (και από κοντά και άλλοι) θυμήθηκαν τα ανταποδοτικά, τα οποία παλιότερα δεν τα είχαν δεχτεί.
    ΕΗΔ-2: Ξανά η απόφαση για τις παραχωρήσεις αιγιαλού για την οποία χρειάζεται απόλυτη πλειοψηφία. Μεδεώνας; Άγιος Ισίδωρος; (λιμενικό ταμείο, κτηματική δεν ξέρει κανείς ποιος είναι υπεύθυνος για τα τραπεζοκαθίσματα στον αιγιαλό). ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, μετά τσιγάρου.
    ΕΗΔ-3: Επικαιροποίηση μελέτης για ασφαλτόστρωση της Αράχοβας. ΟΜΟΦΩΝΑ.
    ΕΗΔ-4: Έγκριση Τεχνικής Μελέτης για τη δημοπράτηση του γυμναστηρίου της Αντίκυρας. ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
    ΕΗΔ-5: Γεγονότα της 10ης Ιουνίου. Επιστολή κ. Κίνια. Κριτική από κ. Φουντά και για τις εκδηλώσεις (π.χ. λαμπαδηφορία, ομιλία Χρήστου, κλπ). Ο κ. Γιαννέλος έθεσε θέμα να μπαίνουν στο χώρο εκδήλωσης του Μαυσωλείου την ημέρα αυτή μόνο όσοι θα είναι προσκεκλημένοι και θα έχουν «καρτελάκι», ενώ ο κ. Ράπτης ζήτησε ομάδα ασφαλείας από το δημοτικό συμβούλιο!!!. Ο κ. Πατσαντάρας, σφάζει με το βαμβάκι τον δήμαρχο (ο οποίος συμφωνεί κιόλας) για το ρόλο του στα γεγονότα. Ζήτησε κι αυτός να καθιερωθούν «άβατα» στα μνημεία της χώρας. Ο κ. Ζάκκας, αξιοπρεπέστατος, με τεκμηριωμένη πολιτική θέση δεν μάσησε τα λόγια του (αξίζουν συγχαρητήρια) και για το θέμα της απαλοιφής της υπογραφής του. Ο κ. Καστρίτης τοποθετήθηκε ότι οι εκδηλώσεις μνήμης είναι και ενάντια στο φασισμό και όχι μόνο για τις αποζημιώσεις. Ο κ. Δήμαρχος κατηγόρησε κάποιους συμβούλους ότι δεν βγήκαν και αυτοί μπροστά και να κάνουν ότι έκανε κι αυτός. Είπε ότι η αστυνομία και οι φορείς δεν απέτρεψαν τη λαμπαδηδρομία (για ποιο λόγο άραγε;) που διεξήχθη την προηγούμενη ημέρα. Όλοι οι παρόντες συμφώνησαν και καταδίκασαν την ενέργεια της Κωνσταντοπούλου, διαφοροποιήθηκαν ως προς την επιστολή Κίνια. Προτάθηκε να γίνει απολογισμός και διάλογος με φορείς για τις εκδηλώσεις. Αποφασίστηκε η έκδοση ψηφίσματος από το ΔΣ, με καταδίκη συμπεριφορών και ενεργειών από όπου και αν προέρχονται.
    ΕΗΔ-6: Αλλοτροπία – παράταση της απόφασης της σχολικής επιτροπής για 2,5 χρόνια.
    ΕΗΔ-7: Μελέτη για το γήπεδο από την Τεχνική Υπηρεσία. Ακόμα δεν ξέρουν τι θα κάνουν και με το γήπεδο του Αμβρυσσέα. Συνολική μελέτη πρότεινε ο αντιδήμαρχος Διστόμου για όλα τα γήπεδα.

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin