12 Ιουνίου 2017

Επιμνημόσυνη δέηση για τον Αρχιφύλακα Γεώργιο Ανδριτσόπουλο. Συγκλόνισε ο γιος του, σε φιλικό αγώνα προς τιμήν του πατέρα του.
Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, μετά την Θεία λειτουργία, θα τελεστεί στον Ι.Ν.Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στο Δαφνιά Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Αρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσόπουλου.
Ο Αρχιφύλακας Γεώργιος Ανδριτσόπουλος έπεσε στο Δίστομο Βοιωτίας τα ξημερώματα της 17ης Ιουνίου 2013 κατά την εκτέλεση του καθήκοντος υπερασπιζόμενος την ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη της πατρίδας μας από πυρά Αλβανών κακοποιών.
Επίσης το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 στις 10:00 πμ., θα τελεστεί τρισάγιο στον τόπο εκτέλεσης του, έναντι Ι.Ν. Αγ. Χαραλάμπους στο Δίστομο Βοιωτίας.
Παρακαλούνται οι συγγενείς, οι συνάδελφοι, οι φίλοι του και όσοι τιμούν την μνήμη του να προσέλθουν και να ενώσουν τις δεήσεις των προς τον Ύψιστο.

Οι γονείς, Η Σύζυγος, Τα τέκνα, Τα αδέλφια

===============================================================


 Την Παρασκευή 09 Ιουνίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς Βοιωτίας , η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας διοργάνωσε φιλικό αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων της Δ.Α.Βοιωτίας και Δ.Α.Φωκίδας, προς τιμήν του συναδέλφου Αρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσόπουλου ο οποίος έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, στο Δίστομο Βοιωτίας τα ξημερώματα της 17ης Ιουνίου 2013.

 Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η οικογένεια του ηρωικού μας συναδέλφου ενώ παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ., οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας, Ευβοίας και Φθιώτιδος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος κ. Νικόλαος Γεωργακόπουλος, ο Αστυν. Δ/ντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας κ. Τσάτσης Μιχαήλ, πλήθος συναδέλφων και συμπολιτών μας.
 Η στιγμή της απόδοσης της φανέλας της ομάδος της Δ.Α.Βοιωτίας με το όνομα ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο γιο του Γεωργίου Ανδριτσόπουλου, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκόμενους και το παρατεταμένο χειροκρότημα ελάχιστο φόρο τιμής σε έναν Ήρωα που έδωσε τη ζωή του για τους συναδέλφους του.

 Πάντα είναι λίγοι αυτοί που η καρδιά τους κρατάει πολύ καιρό το θάρρος της και την τόλμη της, ο Αρχιφύλακας Γεώργιος Ανδριτσόπουλος ήταν ένας από αυτούς. Χρέος μας να μην τον ξεχάσουμε ποτέ..

 

                 

                                ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                      Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                 ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ   Ζαχαρίας                              ΔΗΜΟΥ Παναγιώτης                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin