6 Μαρτίου 2023

Κύπελλοοοοο... !!!

Αναδημοσίευση από volleynewsthessalias και από Γενικό λύκειο Παραλίας Διστόμου 









Θερμά συγχαρητήρια στους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες πετοσφαίρισης στους σχολικούς αγώνες ΓΕΛ- ΕΠΑΛ Νομού Βοιωτίας!!! Και έπεται συνέχεια… Αντάξιοι συνεχιστές της Παράδοσης του σχολείου μας, έφεραν και φέτος το κύπελλο της νίκης στο Λύκειο!!! Μπράβο, παιδιά!!! Μπράβο , Δημήτρη Γουγούση, για την καθοριστική συμβολή σου στην επιτυχία των πρωταθλητών και πρωταθλητριών μας!!! Πάντα επιτυχίες για όλους και όλες σας!!!👏👏👏👏👏👏🥇🥇🏆🏆👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏Θερμές ευχαριστίες στον κ. Κωνσταντίνο Δανιηλίδη που συνόδευσε τα παιδιά μας στον σημερινό τελικό!!!








Γ.Σ.ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ: 3η νίκη μέσα σε λιγότερο απο 24 ώρες.

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023


Γ.Σ.ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ: 3η νίκη μέσα σε λιγότερο απο 24 ώρες.

Γ.Σ. ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ : Τα κατορθωματα μιας ομαδας ενός μικρού χωριου





Τα αγόρια του Δημήτρη ΓΟΥΓΟΎΣΗ επιστρέφουν στην βάση τους, με μπόλικη ευτυχία στην καρδιά τους, δυναμική εμπειρία στο βιογραφικό τους και 3 νίκες στις πλάτες τους.



3η νίκη μέσα σε λιγότερο απο 24 ώρες.

Οι σκληρές προπονήσεις, η πειθαρχία και το πείσμα τους υπερτέρησαν της κούρασης και κατάφεραν μόνο νίκες!!!


ΑΕΛ vs Γ.Σ.ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
0 - 3





Σήμερα στο γήπεδο Αλκαζάρ Λάρισας, η ομάδα ΠΑΜΠΑΊΔΩΝ Γ.Σ.ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ έδωσε κυριαρχία στο παρκέ από την αρχή του παιχνιδιού και έτσι έληξε το παιχνίδι με 0- 3 νίκη στα σετ (19-25,16-25,12-25).

Ευχαριστούμε τα γήπεδα και την πόλη της Λάρισας για τη φιλοξενία τους καθώς και τους παράγοντες των ομάδων ΑΕΛ και ΕΑΛ Volley για την άψογη συνεργασία τους.

Γ.Σ.ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ: ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ Δημήτρης
(ΑΛΕΥΡΑΣ Λουκάς , ΣΙΑΜΠΆΝΗΣ Βαγγέλης, ΜΑΓΟΥΛΙΩΤΗΣ Βαγγέλης, ΤΣΙΛΙΚΑΣ Γιάννης, ΠΑΠΠΑΣ Γιάννης,ΤΑΜΠΙΤΣΙΚΑΣ Γιάννης, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Χρήστος (λ), ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΟΣ Λευτέρης (λ), ΣΤΑΘΗΣ Νίκος, ΜΠΑΛΑΚΑΣ Αποστόλης, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Κωνσταντίνος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin