30 Μαρτίου 2023

Ράλλυ σπριντ Λιβαδειάς αυτήν την Κυριακή 2.4.23.


 RALLY SPRINT ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2023


Μετά την συναρπαστική αρχή του Ράλλυ Βοιωτίας , η δράση στους χωμάτινους αγώνες συνεχίζεται λίγο βορειότερα στην φιλόξενη περιοχή της Λιβαδειάς , με το Ράλλυ Σπριντ Λιβαδειάς.

Ο αγώνας προσμετρά για το Κύπελλο Χώματος, και το Κύπελλο Χώματος των Ιστορικών .

Η γνωστή από το περσινό Ι.Ρ.Α. ειδική διαδρομή ,εξαιρετικά ενδιαφέρουσα οδηγικά ,τεχνική, και σε τέλεια κατάσταση από πλευράς οδοστρώματος, θα γίνει στις 02/04/2023, ο αγωνιστικός στίβος για τα πληρώματα που θα συμμετέχουν.

Νέο στοιχείο της διαδρομής είναι τα τριακόσια μέτρα ασφάλτου πριν τον τερματισμό που θα προβληματίσουν τα ήδη ταλαιπωρημένα χωμάτινα ελαστικά. Ο αγώνας μπορεί να γίνει και μια δοκιμή για όσους συμμετάσχουν στο Ι.Ρ.Α. του 2023.







Η προσπάθεια των πληρωμάτων θα ολοκληρωθεί με τρία περάσματα από την ειδική διαδρομή.

Με 51 πληρώματα να ρίχνονται 




 με μεγάλη όρεξη για αγωνιστικά χιλιόμετρα , σε αυτήν την μάχη με το χρονόμετρο και με έντονο συναγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες και τις κλάσεις, προβλέπεται ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο έντονες συγκινήσεις.

Με αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών από R5 μέχρι και τα ιστορικά να δίνουν το παρόν και σε αυτή τη μάχη. Τόσο τα Κυπριακά όσο και τα Ελληνικά πληρώματα, θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα αλλά και να «ανεβάσουν στροφές» ενόψει Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις και WRC Αcropolis, αφού είναι ο στόχος των περισσότερων που συμμετέχουν.


Στην «Μεγάλη» κατηγορία οι, Τσουλόφτας, Κεχαγιάς και Παντελή θα δώσουν τη δική τους μάχη για την επικράτηση στην κατηγορία, και τη γενική κατάταξη. Στην κατηγορία C2/N4 ή αλλιώς στη μάχη της «φτερούγας» oι Παραδείσης , Ισμαήλος και Ξανθάκος , είναι ικανοί για τη νίκη. Το μεγαλύτερο όμως ενδιαφέρον έχει η πολυπληθής κατηγορία F2. Με αυτοκίνητα της κλάσης Α5, Α6, E10 και Ε11 , προβλέπεται να κρατήσει στις μύτες των ποδιών, όλους όσους μας τιμήσουν με την παρουσία τους μέσα στην ειδική διαδρομή της «Λιβαδειάς».

Και για το τέλος η κατηγορία των ιστορικών που ξεκινάει πρώτη. Θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε αυτοκίνητα των δεκαετιών 70 και 80 να δίνουν σκληρή μάχη τόσο με τις αντοχές τους, όσο και με το χρόνο. Εικόνα και ήχος αξέχαστος για τους παλιούς και πρωτόγνωρος για τους νέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin