3 Απριλίου 2022

Περιορισμός λειτουργίας Χιονοδρομικού Παρνασσού


Το χιονοδρομικό θα είναι ανοιχτά πλέον μόνο Παρασκευή και Σαββατοκύριακο καθώς και το διάστημα από Μ.Πέμπτη ως Μ.Σαββατο 23/4 τελευταία ημέρα λειτουργίας του.

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού θα παραμείνει ανοικτό για τους χιονοδρόμους και τους επισκέπτες μέχρι το Μεγάλο Σάββατο, 23 Απριλίου.
Φέτος το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού έχει την χαρά να μοιραστεί μαζί με όλους τους επισκέπτες και χιονοδρόμους μοναδικές στιγμές απόλαυσης και τον μήνα Απρίλιο, καθώς θα παραμείνει ανοικτό πέρα της προγραμματισμένης χιονοδρομικήςπεριόδου 2021-2022 με καταληκτική ημέρα λειτουργίας, το Μεγάλο Σάββατο, 23 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, τον μήνα Απρίλιο το Χιονοδρομικό μας Κέντρο θα λειτουργεί πλήρως κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Από Δευτέρα έως Πέμπτη θα παραμείνει κλειστό προκειμένου να περιοριστεί η καθημερινή φθορά της υφιστάμενης βάσης χιονιού που προκύπτει τόσο από την καθημερινή διάστρωση όσο και από την άνοδο της θερμοκρασίας αλλά και των δυνατών ανέμων που παρατηρούνται τις τελευταίες μέρες. Απώτερος στόχος μας είναι η διατήρηση της υφιστάμενης ποσότητας χιονιού σε ικανοποιητικά επίπεδα για ασφαλή χιονοδρομία όλα τα τριήμερα του Απριλίου.

Με τον τρόπο αυτό μπορούμε έπειτα από πολλά χρόνια να εκμεταλλευτούμε με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο το άφθονο χιόνι που μας χάρισε ο μήνας Μάρτιος και να προσφέρουμε έτσι και όλο τον Απρίλιο μοναδικές στιγμές χιονοδρομικής απόλαυσης, απόδρασης και ψυχαγωγίας στο χιονισμένο τοπίο του Παρνασσού μέχρι και τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε τη φετινή χιονοδρομική περίοδο και πριν σας αποχαιρετήσουμε για τη φετινή χρονιά αναμένουμε να σας δούμε από κοντά μία από τις επόμενες ημέρες μέχρι τις διακοπές του Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin