17 Απριλίου 2022

Με 1 εισητήριο διπλή είσοδο σε Δελφούς και Άμφισσα

Με το ίδιο εισιτήριο στους #Δελφούς και στο #Αρχαιολογικό Μουσείο #Άμφισσας.
Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού οι επισκέπτες των Δελφών μπορούν με το ίδιο εισιτήριο να επισκέπτονται το Αρχαιολογικό Μουσείο Άμφισσας. Η εξέλιξη αυτή είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για την Άμφισσα, καθώς τα εκατομμύρια επισκεπτών των Δελφών αφενός θα πληροφορούνται για την ύπαρξη του Αρχαιολογικού Μουσείου της Άμφισσας και τα εκθέματά του, αφετέρου θα έχουν κίνητρο να το επισκεφθούν, με ό,τι θετικό αυτό συνεπάγεται για την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή.
Υπενθυμίζω ότι η πρόταση για ενιαίο εισιτήριο διατυπώθηκε προς την Υπουργό από συμπολίτη μας κατά την επίσκεψή της στην Φωκίδα και πιο συγκεκριμένα στην σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου Δελφών και αντιμετωπίστηκε αμέσως θετικά από την Υπουργό. Στο διάστημα που μεσολάβησε την επεξεργαστήκαμε και ήδη υλοποιήθηκε.
Πρόκειται για μια ακόμη απόδειξη του ενδιαφέροντος της Κυβέρνησης για την #Φωκίδα και της αξίας επισκέψεων Υπουργών και Κυβερνητικών παραγόντων στο νομό μας, που κάποιοι για να μην φανεί η διαφορά με το παρελθόν, επιχειρούν να υποβαθμίσουν.

Από Ιωάννη Μπούγα 
Βουλευτής Φωκίδας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin