25 Νοεμβρίου 2020

Όλα τα ενεργειακά κέντρα στην Βοιωτία. Αναλυτικά ποσά -κέντρα-σταθμοί κ.α. από το ΔΙΚΤΥΟ ΒΟΙΩΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ «ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ»

 

ΔΙΚΤΥΟ ΒΟΙΩΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ «ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε (διαδικτυακή) συνέντευξη τύπου, που δόθηκε την Τρίτη 24/11/2020, ανακοινώθηκε η συγκρότηση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΟΙΩΤΩΝ κόντρα στον ενεργειακό «παροξυσμό», ως ενός άτυπου σχήματος συλλογικοτήτων και προσώπων, με αντικείμενο το σύνολο των ενεργειακών δραστηριοτήτων στο νομό και την αντιμετώπιση των επιπτώσεών τους.


Σκοπός του Δικτύου είναι η αλληλοενημέρωση, ο συντονισμός των δράσεων και η αναβάθμιση του αγώνα και των αντιστάσεων που αναπτύσσονται ή θα αναπτυχθούν στο προσεχές μέλλον, για το συγκεκριμένο αντικείμενο, σε διάφορες περιοχές του νομού, στη βάση του τρίπτυχου:

  • Καμία νέα ενεργειακή δραστηριότητα «βιομηχανικού» τύπου στη Βοιωτία

  • Όχι στο καταστροφικό μοντέλο της δήθεν ανάπτυξης, με μοναδικό σκοπό το κέρδος

  • Η ενέργεια κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα


Όπως ήταν φυσικό, το γεγονός αποτέλεσε μοναδική ευκαιρία για να παρουσιαστεί το σύνολο των ενεργειακών δραστηριοτήτων στο νομό, με έμφαση στις βιομηχανικού τύπου εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ κυρίως αιολικές και φωτοβολταϊκές-, που έχουν πάρει γενικευμένο χαρακτήρα και έχουν κατακλύσει το σύνολο των ορεινών όγκων -και όχι μόνο- του νομού, παρότι έχει υλοποιηθεί μικρό μόνο μέρος των όσων έχουν σχεδιαστεί και πάρει την αρχική αδειοδότηση από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ).


Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο γεγονός ότι η Βοιωτία έχει δεχθεί το ισχυρότερο πλήγμα, στο πλαίσιο των ριζικών ανακατατάξεων που συντελούνται στη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες, σε σημείο να έχει μετατραπεί:

  • στο νέο ενεργειακό κέντρο μονάδων φυσικού αερίου και

  • στην περιοχή με τη μεγαλύτερη πυκνότητα εγκαταστάσεων ΑΠΕ, βιομηχανικού τύπου

καθώς «φιλοξενεί» έξι (6) μονάδες φυσικού αερίου, συνολικής ισχύος 2.556 MW, που αντιστοιχεί στο 32,1% της πανελλαδικής ισχύος των μονάδων φυσικού αερίου και καθώς υπάρχουν αδειοδοτήσεις της ΡΑΕ για 276 εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ, ισχύος 2.721 MW, που αντιστοιχούν στο 12,3% της ισχύος των αντίστοιχων αδειών για όλη την Ελλάδα.


Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν την εκτίμηση ότι πρόκειται για μια ακραία αντιπεριβαλλοντική επιλογή ενεργειακής διαχείρισης, υπαγορευμένη από την επιδίωξη της μετατροπής της ενέργειας σε αγοραίο εμπορικό προϊόν και της διασφάλισης των κερδών των ενεργειακών ομίλων, που έχει οδηγήσει στην ολοκληρωτική κατάληψη των ορεινών όγκων και κάθε φυσικής προεξοχής εδάφους από εγκαταστάσεις έργων ΑΠΕ, βιομηχανικής κλίμακας, στη λεηλασία του φυσικού περιβάλλοντος, στην υποβάθμιση της βιοποικιλότητας και της ποιότητας ζωής, στην αυθαίρετη και βίαιη αλλαγή χρήσεων γης και στην απομάκρυνση της προοπτικής ανάπτυξης ήπιων παραγωγικών δραστηριοτήτων σε μεγάλο βάθος χρόνου.


Σε αυτούς και σε πολλούς άλλους λόγους που υπαγορεύουν αυτές τις εξελίξεις, αλλά και στις συνέπειες των ποικίλων ενεργειακών δραστηριοτήτων στο νομό, αναφέρθηκαν παραστατικά και οι εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων, οι οποίοι/ες μετέφεραν τις δικές τους ζωντανές εμπειρίες, όπως ο Σύλλογος Ελικωνίων επαρχίας Λιβαδειάς, ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Δερβενοχωρίων, ο Σύλλογος φιλοπροόδων Άσκρης «ο Ησίοδος», η συλλογικότητα «Σφήνα» Θήβας, και οι επιτροπές αγώνα κατοίκων της Αγίας Άννας, του Κυριακίου και του Αγίου Βασιλείου - Καπαρελλίου - Λεύκτρων.

Εκτός των άλλων, επισημάνθηκε η συστηματική αγνόηση της τοπικής κοινωνίας, ενώ καυτηριάστηκε έντονα η παθητική στάση εκείνων των πολιτικών χώρων, των αυτοδιοικητικών παραγόντων και άλλων θεσμικών φορέων, που ανέχονται ή συμπλέουν με τους σχεδιασμούς της βιομηχανίας της ενέργειας. Η επίκληση των ισχνών ανταποδοτικών τελών, την ώρα που οι πολίτες ολόκληρης της χώρας πληρώνουν από την τσέπη τους για να στηρίξουν την ακραία επιδοματική πολιτική απέναντι στις εταιρείες, μόνο σαν απόδειξη του εκμαυλισμού των συνειδήσεων που επιχειρείται μπορούμε να την εκλάβουμε.


Το ΔΙΚΤΥΟ ΒΟΙΩΤΩΝ και οι συλλογικότητες που μετέχουν σε αυτό, δήλωσαν ότι είναι αποφασισμένες να αγωνιστούν για τη δημιουργία του πιο πλατιού μετώπου, που είναι αναγκαίο για να μπει «φρένο» στην ενεργειακή «λαίλαπα» που βιώνουμε και σε αυτήν την κατεύθυνση θα επιδιώξουν:

  • Να συνενώσουν τις υπάρχουσες αντιστάσεις

  • Να διευκολύνουν τη δημιουργία νέων

  • Να αναβαθμίσουν τον αγώνα με νέες δυναμικές δράσεις

  • Να «σπάσουν» το κλίμα της παθητικότητας και του συμβιβασμού που χαρακτηρίζει τους περισσότερους πολιτικούς χώρους, τους αυτοδιοικητικούς και θεσμικούς φορείς

  • Να εμπνεύσουν αυτοπεποίθηση στις ζωντανές δυνάμεις της κοινωνίας μας


24.11.2020



ΔΙΚΤΥΟ ΒΟΙΩΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ «ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ»

viotiasos@gmail.com


Επισυνάπτονται:

  • Η εισηγητική παρέμβαση και η αντίστοιχη παρουσίαση

  • Το κείμενο των βασικών θέσεων του ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΟΙΩΤΩΝ

  • Πίνακα με τις αδειοδοτήσεις της ΡΑΕ (μέχρι τον Ιούνιο του 2020)

  • Πίνακα με τον επιμερισμό του ειδικού τέλους για την περίοδο 2015-2019


============================================


ΔΙΚΤΥΟ ΒΟΙΩΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ «ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ»


Το κοινό πλαίσιο αναφοράς και οι επιδιώξεις μας


Τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχουν έρθει τα πάνω κάτω στον τομέα της ενέργειας. Υλοποιούνται μεγάλης κλίμακας αλλαγές, που έχουν στο επίκεντρό τους την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, δηλαδή το πως θα επιβληθούν με το ζόρι οι ιδιώτες και το μεγάλο κεφάλαιο, περιορίζοντας οτιδήποτε φαντάζει δημόσιο ή κρατικό. Το άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι πρόκειται για αλλαγές που δεν αφορούν μόνο τη χώρα μας, αλλά είναι κομμάτι ενός διακρατικού «ιστού της αράχνης», που κάνει ακόμη πιο επιτακτική τη διεκδίκηση για ένα σύστημα ενέργειας που θα βάζει μπροστά το συμφέρον της κοινωνίας, το πραγματικά δημόσιο συμφέρον.


Η ενέργεια έχει μετατραπεί σε ένα τυπικό εμπορικό προϊόν, ως αποτέλεσμα της ακόρεστης επιδίωξης του κέρδους, που δημιουργεί και συντηρεί μια αλματώδη αύξηση της ζήτησης ενέργειας, η οποία είναι αδύνατον να αντιμετωπιστεί χωρίς νέες τεράστιες ενεργειακές υποδομές, χωρίς την κατασπατάληση όλων των διαθέσιμων φυσικών πόρων και χωρίς τη δημιουργία νέων περιβαλλοντικών και κοινωνικών πληγών μεγάλης κλίμακας. Με αυτό το μοντέλο, οι στόχοι του περιορισμού των ορυκτών καυσίμων και της αντιμετώπισης των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής, θα αποτελέσουν απλά το «όχημα» για ένα νέο κύμα επιχειρηματικής δράσης στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), θα οδηγηθούν σε αποτυχία, με την πυρηνική ενέργεια να παραμονεύει απειλητικά στο βάθος. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο πολλαπλασιασμός των ενεργειακών δραστηριοτήτων συμβιώνει με ακραία φαινόμενα ενεργειακής φτώχειας και αδυναμίας πρόσβασης σε υπηρεσίας ενέργειας, ταυτόχρονα με την εκτόξευση του κόστους ενέργειας για τη λαϊκή οικογένεια μέσω και του τέλους για τις Α.Π.Ε. (ΕΤΜΕΑΡ), γεγονότα που υποδηλώνουν τον κοινωνικά άδικο χαρακτήρα αυτού του μοντέλου και τις βαριές συνέπειές του στα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας μας.


Στο όνομα της εξυπηρέτησης ενός καταστροφικού ενεργειακού μοντέλου, αλλά και άλλων βιομηχανικών δραστηριοτήτων, η περιβαλλοντική νομοθεσία αλλάζει προς το χειρότερο, τα μέτρα περιβαλλοντικής προστασίας -ακόμη και προστατευόμενων περιοχών και αρχαιολογικών χώρων- συρρικνώνονται δραματικά, οι δυνατότητες παρέμβασης των τοπικών κοινωνιών, ουσιαστικά, εξαλείφονται. Οι επιφορτισμένοι με την προστασία του περιβάλλοντος τομείς της δημόσιας διοίκησης λειτουργούν σαν εξάρτημα των επιτελείων του σχεδιασμού της κάθε φορά ισχύουσας οικονομικής πολιτικής. Για το λόγο αυτό, η ατζέντα των αγώνων για την αντιμετώπιση των συνεπειών των ποικίλων ενεργειακών δραστηριοτήτων δεν μπορεί παρά να εμπεριέχει το αίτημα για την κατάργηση όλων των αντιπεριβαλλοντικών και μιας σειράς άλλων νομοθετικών ρυθμίσεων των τελευταίων χρόνων.


Βοιωτία: μια υπερκορεσμένη από ενεργειακές δραστηριότητες περιοχή


Σ' αυτά τα χρόνια, η Βοιωτία, έχει δεχθεί, κατά προτεραιότητα, τις συνέπειες αυτών των αλλαγών, αφού είναι δίπλα στην Αττική και στους μεγάλους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας και, ταυτόχρονα, διασχίζεται από το κεντρικό οδικό δίκτυο και τα δίκτυα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. Μετατράπηκε με ταχύτατο ρυθμό στο νέο ενεργειακό κέντρο φυσικού αερίου της χώρας (με 5 εργοστάσια ήδη σε λειτουργία και δύο ακόμη που ετοιμάζονται), είναι από τους νομούς με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση βιομηχανικών αιολικών και φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, ενώ στο ενδιάμεσο επιλέχθηκε να φιλοξενήσει και μονάδες με καύσιμο κάρβουνο (λιθάνθρακα}, με την τελευταία επιλογή να αποσύρεται λόγω των μεγάλων αντιδράσεων. Και μόνη αυτή η υπέρμετρη επιβάρυνση, κάνει απολύτως θεμιτή την απαίτηση για την ακύρωση οποιασδήποτε νέας ενεργειακής εγκατάστασης στο νομό, σε πείσμα όσων μας συστήνουν καλύτερες χωροθετήσεις, σε ένα τοπίο όπου δεν υπάρχει σπιθαμή εδάφους που να μην έχει «στοχοποιηθεί».


Από αυτήν την ενεργειακή «επέλαση», μόνο καλό δεν είδε η Βοιωτία, αλλά ούτε και η υπόλοιπη χώρα. Αντίθετα, γέμισε νέες πληγές, ιδιαίτερα αισθητές στους βιομηχανικούς πόλους της Αντίκυρας, της Θίσβης και της Θήβας και φυσικά, στους κεντρικούς ορεινούς όγκους του Ελικώνα και του Κιθαιρώνα, που υφίστανται ακραία λεηλασία. Οι τοπικές κοινωνίες, αντί για το δημόσιο όφελος, αυτό που βιώνουν είναι την αχόρταγη διάθεση των εταιρειών για το μέγιστο κέρδος. Όσοι/ες περίμεναν ότι κάποια στιγμή θα κοπάσει αυτή η θύελλα, διαπιστώνουν με τρόμο ότι αυτά που έρχονται είναι δυο και τρεις φορές περισσότερα από αυτά που έχουν γίνει.


Δεν είναι μόνο η νέα μονάδα (τρίτη στη σειρά) φυσικού αερίου του Μυτιληναίου στην Αντίκυρα, ούτε η αίτηση για αντίστοιχη νέα (δεύτερη) μονάδα στη Θίσβη. Ακραίες εκδηλώσεις αυτής της βίαιης επίθεσης είναι οι θηριώδεις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις που τώρα απλώνονται και σε δασικές εκτάσεις και η προσπάθεια εγκατάστασης τεράστιων ανεμογεννητριών σε σημεία με τεράστιο συμβολικό και ουσιαστικό φορτίο, όπως η κοιλάδα των Μουσών και η ψηλότερη κορυφή του Ελικώνα, η Παλιοβούνα. Όλα αυτά σηματοδοτούν μια -χωρίς προηγούμενο- απώλεια οικοσυστημάτων, δραστική μείωση της βιοποικιλότητας και μια επιχείρηση αρπαγής δημόσιας γης, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής αντιμετωπίζονται σαν παρείσακτοι και καλούνται να ζήσουν και να δημιουργήσουν στα «κενά» που αφήνει η ανεξέλεγκτη βιομηχανική δραστηριότητα, ιδιαίτερα αυτή στον τομέα της ενέργειας.


Το πρόσημο της ανάπτυξης (σε όλες τις χρωματικές εκδοχές), που μας υποσχέθηκαν, είναι ξεκάθαρα αρνητικό. Οι υποσχέσεις για απασχόληση και ευημερία αποδεικνύονται λόγια του αέρα. Τα ανταποδοτικά ωφελήματα που μας αντιπαραθέτουν είναι «ψίχουλα» μπροστά στις ανεπανόρθωτες βλάβες που προκαλούνται, είναι ανίκανα να αλλάξουν τη νέα φυσιογνωμία των περιοχών μας και επιδιώκεται να αξιοποιηθούν για άλλους σκοπούς, άσχετους με την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών βλαβών που προκαλούνται. Μας κάνουν να σκεφτόμαστε πόσο άλλαξε η ζωή των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας με το λιγνιτικό τέλος ή των κατοίκων της Δυτικής Αττικής με τα ανταποδοτικά των σκουπιδιών που θάβονται στη μεγαλύτερη χωματερή της Ευρώπης στη Φυλή.


Σε αυτό το πλαίσιο, ο αγώνας μας για το σταμάτημα της λεηλασίας της Βοιωτικής γης από τους «εμπόρους της ενέργειας», όχι μόνο δεν έρχεται σε αντιπαράθεση με τους αντίστοιχους αγώνες σε άλλες περιοχές της χώρας, με τους οποίους είμαστε εξ’ αρχής αλληλέγγυοι, αλλά επιδίωξή μας αποτελεί οι επιμέρους αγώνες να αποτελέσουν κομμάτι ενός ενιαίου κινήματος ανατροπής του μοντέλου της δήθεν «πράσινης ανάπτυξης», που μοναδικό σκοπό έχει το κέρδος, σε ολόκληρη τη χώρα.


Το ενεργειακό μας μέλλον είναι συνυφασμένο με τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας


Κράτος και εταιρείες παίζουν με την ευαισθησία μας στο θέμα της κλιματικής αλλαγής, ζητώντας να υποκύψουμε σε πολιτικές ανάπτυξης αιολικών και φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων βιομηχανικού τύπου, χωρίς να μπορούν να μας πείσουν για τα αποτελέσματά τους. Προσπαθούν να μας παρουσιάσουν σαν αδιάφορους για το μέλλον του πλανήτη, που προτιμούμε, δήθεν, τη χρήση των ορυκτών καυσίμων και μαχόμαστε τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Θα τους θυμίσουμε ότι έχουμε δώσει μάχες στο νομό μας για να αποτρέψουμε τη χρήση του λιθάνθρακα και ότι δεν είμαστε εμείς που πριμοδοτούμε την επέκταση της χρήσης του φυσικού αερίου και τις εξορύξεις υδρογονανθράκων. Θα τους ξεκαθαρίσουμε, ακόμη, ότι αντίπαλός μας δεν είναι οι ΑΠΕ (ο ήλιος, ο αέρας, το νερό κλπ.). Αντίπαλός μας είναι οι βιομηχανικού τύπου εγκαταστάσεις «αξιοποίησης» των ΑΠΕ, που τις έχουν επιλέξει με μοναδικό κριτήριο τη μέγιστη κερδοφορία.


Δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό να πούμε ότι το ενεργειακό μας μέλλον θα πρέπει να έχει ελάχιστα ορυκτά καύσιμα -και αυτό όχι αποκλειστικά εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής- και τη μέγιστη δυνατή δόση ενέργειας που θα προέρχεται από ΑΠΕ. Μέσα σε ένα περιβάλλον, όμως, που η αξία της ανθρώπινης ζωής και η προστασία της φύσης θα μετράει και όπου οι ενεργειακές απαιτήσεις θα καθορίζονται αποκλειστικά από τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και όχι από τις κερδοσκοπικές επιδιώξεις του κεφαλαίου. Είναι μέγιστη υποκρισία να ζητούν από τις τοπικές κοινωνίες να τους υποδείξουν πλήρεις εναλλακτικές λύσεις στον τομέα της ενέργειας, όταν έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν το πιο ασφυκτικό πλαίσιο ενεργειακής πολιτικής και όταν με κάθε τρόπο μας δείχνουν ότι μας θεωρούν ανίκανους να έχουμε γνώμη, ακόμη και για δραστηριότητες που γίνονται δίπλα μας. Είναι σαν να ζητούν από τον καταδικασμένο θανατοποινίτη να τους υποδείξει τον τρόπο της εκτέλεσής του.


Έχουμε χιλιάδες λόγους να ξαναπιάσουμε το νήμα των αντιστάσεων στην ενεργειακή «επέλαση», που μαστίζει το νομό Βοιωτίας, από το σημείο που το έχουμε αφήσει. Περισσότερο υποψιασμένοι και έμπειροι απ' ότι στο παρελθόν, έχουμε υποχρέωση να υπερασπιστούμε τον τόπο μας και τις ζωές μας. Η δημιουργία του Δικτύου Βοιωτών κόντρα στον ενεργειακό «παροξυσμό», στη βάση αυτού του πλαισίου, είναι μια έμπρακτη απόδειξη αυτής μας της διάθεσης. Ένα πεδίο συντονισμένων δράσεων ανοίγεται μπροστά μας, που θα ξεκινά από την ενημέρωση και την ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνιών και θα κορυφώνεται στις κοινές, παμβοιωτικές πρωτοβουλίες και κινητοποιήσεις. Καλούμε όσους/ες συμμερίζονται τις ανησυχίες μας, τους προβληματισμούς και τις διαθέσεις μας να συναντηθούν μαζί μας σε κοινές ή παράλληλες δράσεις.


KOINOI MAΣ ΣΤΟΧΟΙ:


  • ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ» ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ

  • ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ «ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ

  • Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ




8/11/2020


=================================================


ΔΙΚΤΥΟ ΒΟΙΩΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ «ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ - 24/11/2020


Εισαγωγική παρέμβαση

«Πώς η βιομηχανία της ενέργειας μετέτρεψε τη Βοιωτία σε απέραντο εργοτάξιο»



Είναι γνωστό, ιδιαίτερα σε μας στη Βοιωτία, ότι συντελούνται ριζικές αλλαγές στον τομέα της ενέργειας, από το 2000 και μετά, που δεν τις επηρέασαν, καθόλου, οι όποιες εναλλαγές στην κυβερνητική εξουσία,


άλλοτε με το καρότο:

  • αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

  • «πράσινη» ανάπτυξη

  • φθηνό ρεύμα

  • θέσεις εργασίας και οικονομική ευημερία των τοπικών κοινωνιών


και άλλοτε με το μαστίγιο:

  • απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας

  • απορρύθμιση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας

  • προνομιακή οικονομική ενίσχυση των επενδυτών

  • δικαστική συνδρομή της, κατά τα άλλα, «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης

  • απειλές διώξεων και προσπάθεια καταστολής


Στη διαδικασία αυτών των αλλαγών, η Βοιωτία «στοχοποιήθηκε» από την αρχή (λόγω της θέσης της) και είναι η περιοχή που, ίσως, έχει πληρώσει το βαρύτερο τίμημα, σε σχέση με όλες τις άλλες.


Από τις πρώτες, δήθεν ανώδυνες, ενεργειακές δραστηριότητες του 2004 (δηλαδή την πρώτη μονάδα φυσικού αερίου του ΗΡΩΝΑ στη Θήβα, 147 MW και τις πρώτες δύο μικρές ανεμογεννήτριες στον Ελικώνα) και αφού ξεπεράσαμε με μαζική αντίδραση τον εφιάλτη των μονάδων καύσης λιθάνθρακα, την περίοδο 2006 - 2009)


φτάσαμε στο εφιαλτικό τοπίο του σήμερα, όπου η Βοιωτία έχει μετατραπεί:

  • στο νέο ενεργειακό κέντρο μονάδων φυσικού αερίου και

  • στην περιοχή με τη μεγαλύτερη πυκνότητα εγκαταστάσεων ΑΠΕ, βιομηχανικού τύπου


Αν συνυπολογίσουμε την υπό κατασκευή τρίτη μονάδα του ομίλου μυτιληναίου στην Αντίκυρα, έχουμε έξι (6) μονάδες φυσικού αερίου, συνολικής ισχύος 2.556 MW, που αντιστοιχεί στο 32,1% της πανελλαδικής ισχύος των μονάδων φυσικού αερίου.


Ταυτόχρονα, συντελείται η ολοκληρωτική κατάληψη των ορεινών όγκων και κάθε φυσικής προεξοχής εδάφους από εγκαταστάσεις έργων ΑΠΕ, βιομηχανικής κλίμακας.


Οι εγκαταστάσεις έργων ΑΠΕ με αριθμούς


Οι άδειες παραγωγής, που έχουν εκδοθεί από τη ΡΑΕ και αφορούν εγκαταστάσεις στη Βοιωτία (στοιχεία Ιουνίου 2020), ανέρχονται σε 276, ισχύος 2.721 MW, που αντιστοιχεί στο 12,3% της ισχύος των αντίστοιχων αδειών για όλη την Ελλάδα. Επισημαίνουμε ότι μιλάμε για 276 εγκαταστάσεις, δηλαδή συστοιχίες αιολικών και φ/β εγκαταστάσεων και όχι για μεμονωμένες ανεμογεννήτριες ή για φ/β πανέλα).


Από αυτές, οι 179 εγκαταστάσεις αφορούν αιολικά, ισχύος 2.013 MW και οι 87 εγκαταστάσεις αφορούν φ/β, ισχύος 691 MW.


Αντίστοιχα σε λειτουργία, το Σεπτέμβρη του 2020, βρίσκονταν στην περιφέρεια Στερεάς εγκαταστάσεις ΑΠΕ, ισχύος 1.520 MW, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 21,9% της ισχύος των πανελλαδικά λειτουργουσών εγκαταστάσεων. Ελλείψει αναλυτικών στοιχείων για κάθε νομό, εκτιμούμε ότι οι λειτουργούσες εγκαταστάσεις ΑΠΕ στη Βοιωτία αντιστοιχούν στο 11% της πανελλαδικής ισχύος (με βάση την αναλογία Βοιωτίας/Στερεάς στη χορήγηση αδειών παραγωγής).


Η υπερσυγκέντρωση βιομηχανικού τύπου εγκαταστάσεων ΑΠΕ στη Βοιωτία, εκφράζεται (και) με το γεγονός ότι εμβληματικές κορυφές του Ελικώνα και του Κιθαιρώνα -με υψόμετρα γύρω στα 1.500 μέτρα- καταπατώνται (Πλαταιές, Μεγάλη Λούτσα, Ζαγαράς, Τσίβερι κ.λπ.), με την ψηλότερη κορυφή του Ελικώνα, την Παλιοβούνα, να έχει μπει στο στόχαστρο, με ορατό τον κίνδυνο να εκδοθεί άδεια παραγωγής στο αμέσως προσεχές διάστημα.


Την ίδια ώρα, μια νέα απειλή βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτή της εγκατάστασης θηριωδών φωτοβολταϊκών σε δασικές και χορτολιβαδικές εκτάσεις.


Όλες οι υποσχέσεις έμειναν μετέωρες


  • Η μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου δεν τεκμηριώνεται

  • Η «ανάπτυξη» αποδεικνύεται σκουρόχρωμη και καταστρέφει το φυσικό πράσινο

  • Προστατευόμενες περιοχές λεηλατούνται, η βιοποικιλότητα εξαλείφεται

  • Συντελείται μεγάλης έκτασης «αρπαγή γης» και βίαιη αλλαγή χρήσεων

  • Οι νέες, σταθερές θέσεις εργασίας είναι -ουσιαστικά- ανύπαρκτες

  • Η τιμή του ηλ. ρεύματος παραμένει υψηλή και περιοδικά αυξάνεται

  • Οι πολίτες εξακολουθούν να πληρώνουν από την τσέπη τους και γίνονται οι χρηματοδότες των εταιρειών

  • Τα «ψίχουλα» που επιστρέφονται σαν ανταποδοτικό τέλος, είναι μια ανήθικη μέθοδος εκμαυλισμού συνειδήσεων.


Οι πολίτες χρηματοδοτούν τις εταιρείες


Μια από τις πιο σκανδαλώδεις πτυχές του μοντέλου ανάπτυξης βιομηχανικού τύπου εγκαταστάσεων ΑΠΕ, είναι αυτή της -πάση θυσία- διασφάλισης της κερδοφορίας των εταιρειών.


Ξέρουμε ότι οι συναλλαγές (αγοραπωλησίες ηλεκτρικής ενέργειας) γίνονται με βάση την οριακή τιμή του συστήματος (ΟΤΣ), που διαμορφώνεται καθημερινά, μέσα από μια πολύπλοκη διαδικασία. Τον Σεπτέμβρη του 2020 ήταν 46,6 €/MWh, ενώ τον Απρίλη του 2020 είχε φτάσει τα 28,5 €/MWh. Όμως, η μεσοσταθμική τιμή αποζημίωσης των παραγωγών ΑΠΕ ήταν 139,5 €/MWh (για τα αιολικά 84,7 €/MWh και για τα φ/β 255,2 €/MWh).


Πόσοι/ες, άραγε, γνωρίζουν ότι τη διαφορά την πληρώνουν όλοι οι καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, μέσω του ειδικού λογαριασμού ΑΠΕ (ΕΛΑΠΕ), με χρήματα που συγκεντρώνονται από -κυρίως- από το τέλος ΕΤΜΕΑΡ στους λογαριασμούς κατανάλωσης ηλ. ρεύματος.

Ένα συμπέρασμα πιστεύουμε ότι προκύπτει απ’ όσα σας προσπαθήσαμε να σας εκθέσουμε:

ό,τι βιώνουμε στον τομέα της ενέργειας (και στη Βοιωτία) δεν είναι προϊόν μιας φιλοπεριβαλλοντικής πολιτικής, αλλά μιας ακόρεστης δίψας για ασταμάτητη παραγωγή ενέργειας, με σκοπό το κέρδος, που έχει μετατρέψει την ενέργεια, από μέσο ικανοποίησης πραγματικών αναγκών σε αγοραίο εμπόρευμα.


Για όλους τους παραπάνω λόγους, είμαστε απόλυτα πεισμένοι ότι μία πρέπει να είναι και η βασική μας επιδίωξη:

καμία νέα ενεργειακή δραστηριότητα βιομηχανικού τύπου στη Βοιωτία, είτε πρόκειται για το φυσικό αέριο, είτε πρόκειται για αιολικές και φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις.


Αυτή η επιδίωξη πυροδότησε μια μεγάλη κινητικότητα πολιτών και φορέων το καλοκαίρι που μας πέρασε, δραστηριότητα που οδήγησε, πριν λίγες μέρες, στη συγκρότηση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΟΙΩΤΩΝ κόντρα στον ενεργειακό «παροξυσμό».


Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα τιτάνιο έργο:

  • Να συνενώσουμε τις υπάρχουσες αντιστάσεις

  • Να διευκολύνουμε να δημιουργηθούν νέες

  • Να αναβαθμίσουμε τον αγώνα με νέες δυναμικές δράσεις

  • Να «σπάσουμε» το κλίμα της παθητικότητας και του συμβιβασμού που χαρακτηρίζει τους περισσότερους πολιτικούς χώρους, τους αυτοδιοικητικούς και θεσμικούς φορείς

  • Να εμπνεύσουμε αυτοπεποίθηση στις ζωντανές δυνάμεις της κοινωνίας μας


Αν μας ρωτάτε αν πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, απαντάμε:

ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

με την προϋπόθεση ότι δημιουργούμε το πιο πλατύ μέτωπο, που είναι αναγκαίο για να βάλουμε φρένο στην ενεργειακή «λαίλαπα» που βιώνουμε.


Όσο φιλόδοξο κι αν φαντάζει ένα τέτοιο «στοίχημα» είμαστε αποφασισμένοι να το βάλουμε και να το κερδίσουμε.



ΔΙΚΤΥΟ ΒΟΙΩΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ «ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ»

viotiasos@gmail.com



===========================================



ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ/ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΡΓΩΝ  Α.Π.Ε. & Σ.Η.Θ.Υ.Α  (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2020)

ΑΙΤΗΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΩΝ ΡΑΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔ. ΑΔ.ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΑΔ.ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΣ (MW) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Γ-01001 01/06/05 ΑΡΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. ΑΔ-03985 22/01/2020 22/01/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 18 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01254 08/12/05 ΣΚΟΥΝΤΕΡΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ι.Κ.Ε. ΑΔ-03896 13/12/2019 13/12/2044 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΞΑΓΝΑΝΤΟ _ Κ 2,35 ΑΙΟΛΙΚΑ

167 16/02/01 ΔΥΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΔΥΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.) ΑΔ-03966 15/01/2020 15/01/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΣΚΗΝΙΑ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01167 24/10/05 GREENFIELD WIND ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. GREENFIELD WIND) ΑΔ-04014 10/02/2020 10/02/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΒΑΘΕΙΑ ΛΑΚΚΑ - ΞΑΓΝΑΝΤΟ 2,35 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01141 16/09/05 ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΑΔ-04246 18/02/2020 18/02/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΣΑΝΙΔΑ 2,99 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00968 20/05/05 ΘΑΛΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΑΔ-04247 18/02/2020 18/02/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΛΥΣΤΗ 2,99 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01811 29/03/07 GREENFIELD WIND ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. GREENFIELD WIND) ΑΔ-04306 23/03/2020 23/03/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ & ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΕΣΠΙΕΩΝ & ΘΙΣΒΗΣ ΒΑΘΕΙΑ ΛΑΚΚΑ - ΞΑΓΝΑΝΤΟ 21 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01836 05/04/07 ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗΙΚΕ. ΑΔ-04272 09/04/2020 09/04/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ & ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΑΛΙΑΡΤΟΥ & ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑΣ - ΞΕΡΑΚΙΩΝΑ 18 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00834 01/02/05 ΕΥΤΕΡΠΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΙΚΕ ΑΔ-03380 30/04/2014 30/04/2039 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΒΟΥΝΟ - ΨΗΛΩΜΑ 2,99 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00971 20/05/05 ENERGY TRADING ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ENTRADE A.E.) ΑΔ-04225 20/03/2020 20/03/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ & ΑΡΑΧΟΒΗΣ ΜΑΥΡΑ ΛΙΘΑΡΙΑ 0,8 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01626 21/06/06 EAST PHOTOVOLTAICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. EAST PV ΜΟΝ. A.E.) ΑΔ-04035 18/02/2020 18/02/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΑΡΑΧΟΒΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΑΙ 2,99 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00167 27/03/02 EMV (EMB) ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (Δ.Τ. EMV AE) ΑΔ-01633 03/06/2010 03/06/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΚΑΨΑΛΑ 14 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00641 27/10/03 EMV (EMB) ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. EMV A.E.) ΑΔ-01885 04/10/2010 04/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΚΟΥΚΚΟΣ 6 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00574 21/05/03 WATER AND WIND ENERGY COMPANY 1 ΕΠΕ ΑΔ-03020 08/12/2011 08/12/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΡΑΧΗ ΚΑΣΤΡΙ 20 ΑΙΟΛΙΚΑ

B-00201 19/02/01 ΑΙΟΛΙΚΗ ΠΝΟΗ ΑΠΟΣΚΙΑΣ Μ.Ε.Π.Ε. ΑΔ-03042 15/12/2011 15/12/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 8,4 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01686 14/09/06 NOTIAS  ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. ΝΟΤΙΑS ΜΟΝ. S.Α.) ΑΔ-04033 18/02/2020 18/02/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΤΡΙΑ ΡΕΜΜΑΤΑ 8,4 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01689 21/09/06 NOTIAS  ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. ΝΟΤΙΑS ΜΟΝ. S.Α.) ΑΔ-04034 18/02/2020 18/02/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΒΟΛΙΘΙΑ 12,6 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00872 22/03/05 QUEST ΑΙΟΛΙΚΗ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΑΙ ΕΠΕ ΑΔ-03025 08/12/2011 08/12/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΑΙ 10 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00863 08/03/05 G.W.E.C VECTOR VIOTIA LTD ΑΔ-03188 23/04/2012 23/04/2037 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ & ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΠΛΑΚΑ - ΡΑΧΗ 12 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00869 18/03/05 G.W.E.C VECTOR VIOTIA LTD ΑΔ-03190 23/04/2012 23/04/2037 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ - ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΔΑΥΛΕΙΑΣ  - ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΚΟΥΡΟΥΠΛΙΕΣ 20 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01951 06/06/07 WIND SOLAR ISLA ΜΟΝ. ΑΝΩΜΥΜΗΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. WIND SOLAR ISLA S.A.) ΑΔ-04223 12/03/2020 12/03/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ & ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ & ΔΕΛΦΩΝ ΑΡΑΧΟΒΗΣ & ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ & ΔΕΣΦΙΝΑΣ ΣΚΛΙΒΝΙΤΣΑ 2,99 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-03692 04/12/08 EAST PHOTOVOLTAICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. EAST PV ΜΟΝ. A.E.) ΑΔ-04036 18/02/2020 18/02/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ & ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ & ΔΕΛΦΩΝ ΑΡΑΧΟΒΗΣ & ΔΕΣΦΙΝΑΣ ΜΑΥΡΑ ΛΙΘΑΡΙΑ 16,8 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00318 08/08/02 ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΔ-03454 04/12/2014 04/12/2039 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΚΟΡΥΦΗ 2 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00593 27/06/03 ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΑΡΑΥΓΗ Α.Ε ΑΔ-03548 08/09/2016 08/09/2041 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΠΑΤΩΜΑ 2,3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00849 23/02/05 ΤΟΡΕΝΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (δ.τ. ΤΟΡΕΝΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΥΟ) ΑΔ-03549 08/09/2016 08/09/2041 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΠΟΡΤΕΣ 2,3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00831 26/01/05 ΤΟΡΕΝΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (δ.τ. ΤΟΡΕΝΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΡΙΑ) ΑΔ-03550 08/09/2016 08/09/2041 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΣΤΕΝΑ ΠΗΓΑΔΙΑ 2,3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00238 07/06/02 ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΓΡΙΛΙΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΓΡΙΛΙΟΥ ΜΟΝ.  Α.Ε.) ΑΔ-03655 03/05/2018 03/05/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΓΡΙΛΙΟΣ 16,8 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00237 07/06/02 NIATA AIOLOS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. ΝΙΑΤΑ AIOLOS Μ. A.E.) ΑΔ-03703 06/09/2018 06/09/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΛΟΥΤΣΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 35 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00960 17/05/05 ΔΥΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΔΥΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.) ΑΔ-03738 12/09/2018 12/09/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΣΩΡΟΣ ΙΙ 4,95 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00840 08/02/05 SOLARBEAM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. SOLARBEAM A.E) ΑΔ-03883 13/12/2019 13/12/2044 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΛΟΓΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00898 01/04/05 SOLARBEAM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. SOLARBEAM A.E) ΑΔ-03884 13/12/2019 13/12/2044 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΕΤΟΦΩΛΙΑ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01156 14/10/05 SOLARBEAM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. SOLARBEAM A.E) ΑΔ-03885 13/12/2019 13/12/2044 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΣΩΡΟΣ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00787 03/11/04 SOLARBEAM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. SOLARBEAM A.E) ΑΔ-03886 13/12/2019 13/12/2044 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΜΑΝΔΡΙΑ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01040 30/06/05 DISTOMO AELIOS AΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. DISTOMO AELIOS A.E.) ΑΔ-03887 13/12/2019 13/12/2044 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΜΑ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01081 19/07/05 DISTOMO AELIOS AΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. DISTOMO AELIOS A.E.) ΑΔ-03888 13/12/2019 13/12/2044 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΚΙΑΦΑ ΤΖΑΡΑ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01170 25/10/05 SOLARBEAM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. SOLARBEAM A.E) ΑΔ-03899 13/12/2019 13/12/2044 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00681 30/12/03 SOLARBEAM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. SOLARBEAM A.E) ΑΔ-03890 13/12/2019 13/12/2044 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΛΟΓΓΑΣ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01114 05/08/05 LIVADIA AELIOS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. LIVADIA AELIOS A.E.) ΑΔ-03962 15/01/2020 15/01/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΧΟΥΝΗ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00811 16/12/04 ΔΥΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΔΥΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.) ΑΔ-03965 15/01/2020 15/01/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΓΡΙΛΙΟΣ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01666 24/07/06 ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (δ.τ. ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.) ΑΔ-04289 30/04/2020 30/04/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΚΟΥΚΟΣ 2 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-02370 11/06/07 NIATA AIOLOS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. ΝΙΑΤΑ AIOLOS ΜΟΝ. A.E.) ΑΔ-04259 09/04/2020 09/04/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ & ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ & ΔΕΛΦΩΝ ΔΙΣΤΟΜΟΥ & ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ & ΔΕΣΦΙΝΑΣ ΠΡΙΟΝΙΑ - ΚΟΥΡΜΟΥΤΣΙΑ 54 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00991 31/05/05 IPSOMA AELIOS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  (δ.τ.  IPSOMA AELIOS A.E.) ΑΔ-03519 01/12/2015 01/12/2040 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ -ΑΡΑΧΩΒΑΣ- ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ, ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΔΙΣΤΟΜΟΥ  - ΔΑΥΛΕΙΑΣ ΥΨΩΜΑ 2,99 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00463 11/04/03 GREENFIELD WIND ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. GREENFIELD WIND) ΑΔ-03659 02/05/2018 02/05/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΠΑΛΙΟΒΟΡΟΣ - ΣΑΝΙΔΑ - ΚΟΝΤΡΑ - ΛΥΣΤΗ 24 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01117 08/08/05 ΔΥΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΔΥΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.) ΑΔ-03951 15/01/2020 15/01/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΣΤΑΜΑΛΙΟΣ 4,95 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00804 06/12/04 SPIDER ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔ-02654 23/06/2011 23/06/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΒΑΓΙΩΝ ΑΝΩ ΣΦΙΓΓΙΟ 6 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00705 02/04/04 ΤΟΡΕΝΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΈΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (δ.τ. ΤΟΡΕΝΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΈΝΑ) ΑΔ-03749 29/11/2018 29/11/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΒΑΓΙΩΝ ΚΟΚΚΟΡΕΤΣΑ 2 ΣΠΑΡΤΙΑ 4,8 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00767 28/07/04 ΑΓΗΝΩΡ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΞΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ (δ.τ. ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε.) ΑΔ-03751 29/11/2018 29/11/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΒΑΓΙΩΝ ΚΟΚΚΟΡΕΤΣΑ 4,8 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00638 02/10/03 ΓΡΑΙΓΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΕ ΑΔ-01891 04/10/2010 04/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΑΡΡΕΣ - ΚΟΡΥΦΗ 20 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00871 21/03/05 VOLTERRA ΛΥΚΟΒΟΥΝΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (δ.τ. VOLTERRA ΛΥΚΟΒΟΥΝΙ Α.Ε.) ΑΔ-03147 15/03/2012 15/03/2037 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΚΑΣΤΡΟ -ΛΥΚΟΒΟΥΝΙ 42,9 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01270 16/12/05 S-WIND POWER ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. ΑΔ-03955 15/01/2020 15/01/2020 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΠΕΡΔΙΚΙ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00321 09/08/02 Α/Π ΠΕΡΔΙΚΙ - Κ. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ ΑΔ-02984 23/11/2011 23/11/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΜΟΥΡΙΤΣΑ 0,66 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00505 12/05/03 ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΛΛΟΠΙΑΣ ΕΠΕ ΑΔ-02986 23/11/2011 23/11/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΡΕΘ' ΚΑΤΟΥΝΤΙ & ΜΑΡΙΣΤΙ 6 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00797 18/11/04 ΘΗΒΑΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ ΑΔ-03369 26/02/2014 26/02/2039 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΠΕΥΚΙΑΣ 10,35 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00837 01/02/05 ΘΗΒΑΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΘΙΣΒΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. ΘΗΒΑΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΘΙΣΒΗΣ ΑΕ) ΑΔ-03374 05/03/2014 05/03/2039 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΣΠΑΡΤΑ 6 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01169 25/10/05 B- WIND POWER ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. B WIND POWER) ΑΔ-03554 08/09/2016 08/09/2041 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΑΥΛΟΙ - ΣΤΕΡΝΙΖΑ 16 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00847 23/02/05 ASCENT POWER ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ASCENT POWER I.K.E) ΑΔ-03571 02/03/2017 02/03/2042 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΒΟΥΝΟ 27,6 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00990 31/05/05 NIATA AIOLOS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. ΝΙΑΤΑ AIOLOS ΜΟΝ. A.E.) ΑΔ-03897 13/12/2019 13/12/2044 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΚΟΡΑΜΠΑΜΠΑΣ 17,25 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01180 04/11/05 Κ. ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Α.Ε ΑΔ-03946 13/12/2019 13/12/2044 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΒΑΘΕΙΑ ΛΑΚΚΑ 2 0,8 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01130 02/09/05 WIND ENERGY FACILITY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. WIND ENERGY FACILITY) ΑΔ-03948 15/01/2020 15/01/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΠΛΑΤΩΜΑ ΞΑΓΝΑΝΤΟ 2 2,35 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01072 13/07/05 VENTO ΑΙΟΛΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. VENTO ΑΙΟΛΙΚΗ ΜΟΝ. Α.Ε.) ΑΔ-03949 15/01/2020 15/01/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΣΤΟΑ 2,99 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01118 08/08/05 ΔΥΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΔΥΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.) ΑΔ-03952 15/01/2020 15/01/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΠΥΡΓΑΚΙ 4,95 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01109 03/08/05 ΔΥΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΔΥΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.) ΑΔ-03954 15/01/2020 15/01/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΤΡΑΧΗΛΟΣ - ΤΣΟΥΜΑ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01229 23/11/05 N-WIND POWER ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. ΑΔ-03956 15/01/2020 15/01/2020 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΜΑΚΡΥ ΛΙΘΑΡΙ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00876 23/03/05 D-WIND POWER ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. ΑΔ-03957 15/01/2020 15/01/2020 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΛΙΚΕΡΙ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01134 13/09/05 PACE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ι.Κ.Ε. ΑΔ-03958 15/01/2020 15/01/2020 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 2,625 ΑΙΟΛΙΚΑ

B-00266 19/02/01 ELPHOTON ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. ELPHOTON ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.) ΑΔ-04024 10/02/2020 10/02/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΚΑΣΤΡΟΝ 0,8 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01356 08/02/06 NIATA AIOLOS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. ΝΙΑΤΑ AIOLOS ΜΟΝ. A.E.) ΑΔ-04260 23/03/2020 23/03/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΛΥΚΟΜΟΥΖΙ 36 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01750 20/12/06 NIATA AIOLOS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. ΝΙΑΤΑ AIOLOS ΜΟΝ. A.E.) ΑΔ-04261 23/03/2020 23/03/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΣΤΑΜΑΛΙΟΣ ΤΣΟΥΜΑ 32,4 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01837 05/04/07 NIATA AIOLOS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. ΝΙΑΤΑ AIOLOS ΜΟΝ. A.E.) ΑΔ-04262 23/03/2020 23/03/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΒΑΘΕΙΑ ΛΑΚΚΑ 18 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01766 29/01/07 EAST PHOTOVOLTAICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. EAST PV ΜΟΝ. A.E.) ΑΔ-04274 18/02/2020 18/02/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΕΛΙΤΣΑ 33,6 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00864 08/03/05 ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ ΑΔ-04300 23/03/2020 23/03/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΔΡΟΣΕΡΟ 12,6 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00848 23/02/05 VIOTIA AIOLOS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΔ-03032 08/12/2011 08/12/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ -  ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΚΟΡΟΜΠΙΛΙ 28,8 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00713 27/04/04 Κ WIND KIΘΑΙΡΩΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. K WIND ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ) ΑΔ-01393 15/12/2009 15/12/2034 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΣΤΕΡΝΙΖΑ 33 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00494 12/05/03 ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΕ ΑΔ-03056 21/12/2011 21/12/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΤΑΨΙΖΑ 12 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00907 13/04/05 ΑΙΟΛΙΚΗ ΝΤΑΛΑΜΑΚΗ Α.Ε ΑΔ-03157 22/03/2012 22/03/2037 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΝΤΑΛΑΜΑΚΙ 10,8 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00899 05/04/05 ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΧΛΑΔΙΤΣΑ Α.Ε ΑΔ-03158 22/03/2012 22/03/2037 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΑΧΛΑΔΙΤΣΑ 18 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00955 09/05/05 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ (δ.τ. ENVEST) ΑΔ-03572 02/03/2017 02/03/2042 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΦΙΧΘΙ 2,625 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01027 23/06/05 ENAIR ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ο.Ε. (Δ.Τ. ENAIR O.E.) ΑΔ-03899 13/12/2019 13/12/2044 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΤΡΕΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ 2,7 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01178 04/11/05 L-WIND POWER ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. ΑΔ-03910 13/12/2019 13/12/2044 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΠΩΓΩΝΙΖΑ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01058 04/07/05 CGW CENTRAL GREECE WINDPARKS A.E. (Δ.Τ. CGW A.E.) ΑΔ-04012 10/02/2020 10/02/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΜΑΜΑΣ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01754 16/01/07 PACE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ι.Κ.Ε. ΑΔ-04303 20/03/2020 20/03/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΚΟΤΡΩΝΕΣ 2,625 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01609 13/06/06 WINDSPUR ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΑΔ-04250 09/04/2020 09/04/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ & ΘΙΣΒΗΣ ΛΙΒΑΔΟΣΤΡΑ 2,625 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00777 14/10/04 VOLTERRA ΛΥΚΟΒΟΥΝΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (δ.τ. VOLTERRA ΛΥΚΟΒΟΥΝΙ Α.Ε.) ΑΔ-02414 17/02/2011 17/02/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΑΜΠΕΛΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ 10,8 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-02170 11/06/07 ΑΙΟΛΙΚΗ ΣΠΙΘΑΡΗ Α.Ε ΑΔ-03161 22/03/2012 22/03/2037 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  -  ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ - ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΗΒΑΙΩΝ - ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ ΠΛΑΤΑΙΩΝ - ΒΙΛΙΩΝ ΜΑΥΡΟ ΣΠΙΘΑΡΙ 20 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01139 15/09/05 ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΛΛΟΠΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (Δ.Τ. ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΛΛΟΠΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗΕ.Π.Ε.) ΑΔ-04013 10/02/2020 10/02/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ & ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΙΣΒΗΣ & ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΚΟΡΥΦΗ - ΠΟΥΡΝΑΡΙ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00775 17/09/04 ΔΥΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΔΥΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.) ΑΔ-03953 15/01/2020 15/01/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ & ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΙΣΒΗΣ & ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΜΕΓΑΛΗ ΡΑΧΗ 5 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00776 17/09/04 ΚΑΔΜΕΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ ΚΑΔΜΕΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.) ΑΔ-03950 15/01/2020 15/01/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ & ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΙΣΒΗΣ, ΑΛΙΑΡΤΟΥ & ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΖΑΓΑΡΑΣ 21 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-02007 08/06/07 ΚΑ.ΠΑ. ΑΙΟΛΙΚΗ Ι.Κ.Ε. ΑΔ-02451 25/02/2011 25/02/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ - ΕΥΒΟΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ -ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ - ΑΥΛΙΔΟΣ ΚΑΛΥΒΑ - ΠΑΛΙΟΡΡΕΜΑ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01082 21/07/05 DISTOMO AELIOS AΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. DISTOMO AELIOS A.E.) ΑΔ-03741 12/09/2018 12/09/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΔΑΥΛΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΒΡΑΧΟΣ 1,7 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01113 05/08/05 LIVADIA AELIOS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. LIVADIA AELIOS A.E.) ΑΔ-03961 15/01/2020 15/01/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΔΑΥΛΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΛΥΚΟΣΤΕΡΝΙΑ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01006 10/06/05 ΔΥΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΔΥΤΙΚΟΣ ΜΟΝ. ΑΕ) ΑΔ-03739 12/09/2018 12/09/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ ΛΟΥΤΣΑ 4,95 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01003 08/06/05 M-WIND POWER ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. ΑΔ-03909 13/12/2019 13/12/2044 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ ΙΣΩΜΑΤΑ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00358 20/11/02 ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΟΥΤΣΑ - Κ. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ΑΔ-02980 23/11/2011 23/11/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ ΔΑΡΜΕΝΗ 2,35 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00587 13/06/03 BUSINESS ENERGY AE ΑΔ-03041 15/12/2011 15/12/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ ΜΑΚΡΥΑ ΡΑΧΗ 16 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00842 10/02/05 ΑΙΓΑΙΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΛΑΚΚΑΣ Ε.Π.Ε. ΑΔ-03756 29/11/2018 29/11/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ ΜΙΚΡΗ ΛΟΥΤΣΑ 3,5 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00786 03/11/04 Α/Π ΠΕΡΔΙΚΙ - Κ. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ ΑΔ-02979 23/11/2011 23/11/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ 2,35 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00809 10/12/04 ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ - Κ. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ΑΔ-02982 23/11/2011 23/11/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΘΑΡΙ 2,35 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00690 30/01/04 ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΛΙΕΔΕΣ - Κ. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ΑΔ-02983 23/11/2011 23/11/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΟΛΙΕΔΕΣ 2,35 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00873 22/03/05 Α/Π ΛΟΝΤΟΥ - Κ. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ΑΔ-03027 08/12/2011 08/12/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΛΟΝΤΟΥ 11,5 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00590 20/06/03 NIATA AIOLOS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. ΝΙΑΤΑ AIOLOS ΜΟΝ. A.E.) ΑΔ-03705 06/09/2018 06/09/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΟΛΙΕΔΕΣ 10,35 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00868 18/03/05 NIATA AIOLOS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. ΝΙΑΤΑ AIOLOS ΜΟΝ. A.E.) ΑΔ-03736 12/09/2018 12/09/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΟΡΦΟΥΛΑ 18 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00995 31/05/05 NIATA AIOLOS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. ΝΙΑΤΑ AIOLOS ΜΟΝ. A.E.) ΑΔ-03737 12/09/2018 12/09/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΕΤΡΟΚΟΡΥΦΗ 57,6 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00954 05/05/05 Α/Π ΠΕΡΔΙΚΙ - Κ. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ ΑΔ-03748 29/10/2018 29/10/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΤΖΟΥΜΑ 0,8 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01037 28/06/05 ΑΙΓΑΙΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΛΑΚΚΑΣ Ε.Π.Ε. ΑΔ-03750 29/11/2018 29/11/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΛΙΘΑΡΙΑ 3,5 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01119 10/08/05 NIATA AIOLOS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. ΝΙΑΤΑ AIOLOS ΜΟΝ. A.E.) ΑΔ-03757 24/01/2019 24/01/2044 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΙ 25,2 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00763 19/07/04 NIATA AIOLOS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. ΝΙΑΤΑ AIOLOS ΜΟΝ. A.E.) ΑΔ-03840 18/10/2019 18/10/2044 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΛΕΒΑΔΕΩΝ & ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ ΡΑΧΗ - ΛΟΥΤΣΕΣ 36 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00937 27/04/05 DISTOMO AELIOS AΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. DISTOMO AELIOS A.E.) ΑΔ-03740 12/09/2018 12/09/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ ΑΗ ΛΙΑΣ 1,7 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01100 01/08/05 ΔΥΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΔΥΤΙΚΟΣ ΜΟΝ. ΑΕ) ΑΔ-03755 29/11/2018 29/11/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ ΨΗΛΗ ΡΑΧΗ 4,95 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00582 29/05/03 ΑΙΟΛΙΚΗ ΛΥΚΟΣΤΕΡΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. ΑΙΟΛΙΚΗ ΛΥΚΟΣΤΕΡΝΑΣ Α.Ε.) ΑΔ-03678 18/06/2018 18/06/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ & ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ & ΔΑΥΛΕΙΑΣ ΛΥΚΟΣΤΕΡΝΑ 9,4 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00992 31/05/05 ΔΥΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΔΥΤΙΚΟΣ ΜΟΝ. ΑΕ) ΑΔ-03754 29/11/2018 29/11/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ & ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ & ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ & ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΑΛΙΟΜΕΛΙΣΣΑ 4,95 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00581 26/05/03 ORID ENTERPRISES LIMITED ΑΔ-04011 10/02/2020 10/02/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ & ΘΗΒΑΙΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ & ΘΙΣΒΗΣ ΑΣΠΡΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01798 14/03/07 PACE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ι.Κ.Ε. ΑΔ-04305 20/03/2020 20/03/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΟΚΡΩΝ ΟΠΟΥΝΤΙΩΝ ΚΟΚΚΙΝΗ 2,625 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00780 19/10/04 ΑΙΟΛΙΚΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔ-02965 14/11/2011 14/11/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΚΡΑΙΦΝΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΟΥΝΙ 13,2 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01625 21/06/06 PACE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ι.Κ.Ε. ΑΔ-04304 20/03/2020 20/03/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΚΡΑΙΦΝΙΑΣ ΤΣΕΚΟΥΡΕΛΙ 2,625 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00535 12/05/03 ΤΖΑΣΠΕΡ ΑΙΟΛΙΚΗ - ΘΟΔΑ ΕΠΕ ΑΔ-01912 04/10/2010 04/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΘΟΔΑ 18 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00781 20/10/04 ΤΖΑΣΠΕΡ ΑΙΟΛΙΚΗ - ΧΑΛΚΑΣ ΕΠΕ ΑΔ-01914 04/10/2010 04/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΧΑΛΚΑΣ 27 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00785 03/11/04 SPIDER ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔ-02703 25/07/2011 25/07/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ - ΘΗΒΑΙΩΝ ΑΚΡΑΙΦΝΙΑΣ & ΒΑΓΙΩΝ ΧΕΛΩΝΑ 6 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00684 14/01/04 ΚΑΡΥΔΑΣ Σ. - ΣΙΕΤΗΣ Θ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ (Δ.Τ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΕ) ΑΔ-01628 03/06/2010 03/06/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΟΥΝΟ 1,8 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00870 18/03/05 ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΓΑΙΔΟΡΟΡΑΧΗ ΑΕ - Κ. ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ. ΟΕ ΑΔ-03407 17/07/2014 17/07/2039 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΜΑΥΡΟΠΛΑΓΙΑ - ΓΚΕΛΕΣΙΤΗΣ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00454 04/04/03 ΠΟΛΥΜΝΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Μ.ΙΚΕ ΑΔ-03431 16/10/2014 16/10/2039 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΡΟΚΑΝΙ 2,99 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00489 12/05/03 ΣΤΕΦΑΝΕΡ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔ-03503 17/09/2015 17/09/2040 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ 4,7 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00996 31/05/05 ΕΡΑΤΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΙΚΕ ΑΔ-03504 17/09/2015 17/09/2040 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΝΤΟΕΡΑ - ΨΗΛΩΜΑ 2,99 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00725 26/05/04 ΣΤΕΦΑΝΕΡ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔ-03505 17/09/2015 17/09/2040 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΒΕΛΑΣΜΑ 2,35 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00973 20/05/05 ΣΤΕΦΑΝΕΡ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔ-03506 17/09/2015 17/09/2040 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΠΛΑΓΙΑ 2,35 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00594 27/06/03 EDPR ΕΛΛΑΣ 2 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. ΑΔ-03535 09/03/2016 09/03/2041 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΞΗΡΟΝΟΜΗ 33 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00762 14/07/04 ΘΑΛΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Μ.ΙΚΕ. ΑΔ-03712 31/08/2018 31/08/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΡΟΚΑΝΙ - ΚΑΦΑ 16,5 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00867 16/03/05 ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ ΑΔ-03809 17/06/2019 17/06/2044 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΛΗΜΕΡΙΑ 7,2 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01743 22/12/06 ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΓΑΪΔΟΥΡΟΡΡΑΧΗ Α.Ε. - Κ. ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Ο.Ε. ΑΔ-04070 27/02/2020 27/02/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΓΚΕΛΕΣΙΤΗΣ - ΜΑΥΡΟΠΛΑΓΙΑ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00836 01/02/05 ΤΕΡΝΑ ΗΛΙΑΚΗ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ Α.Ε. ΑΔ-03397 03/07/2014 03/07/2039 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΜΑΥΡΟΠΛΑΓΙΑ - ΚΑΣΤΡΟ 17,2 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00838 01/02/05 ΤΕΡΝΑ ΗΛΙΑΚΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Ε. ΑΔ-03402 10/07/2014 10/07/2039 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΠΛΑΓΙΑ - ΨΗΛΩΜΑ 14,9 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00821 03/01/05 ΤΕΡΝΑ ΗΛΙΑΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΕ ΑΔ-03403 17/07/2014 17/07/2039 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΜΟΥΓΓΟΥΛΙΟΣ 15 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00900 05/04/05 ΕΞΑΡΧΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ ΑΔ-03408 17/07/2014 17/07/2039 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΑΕΤΟΣ 2,4 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00694 05/02/04 ΜΑΝΩΛΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΙΚΕ ΑΔ-03415 27/08/2014 27/08/2039 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΞΗΡΟΡΕΜΑ 2,99 ΑΙΟΛΙΚΑ

Ι-68749 05/03/08 ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΓΑΙΔΟΥΡΟΡΡΑΧΗ  ΑΕ ΑΔ-01315 02/10/2009 02/10/2034 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΓΑΙΔΟΥΡΟΡΡΑΧΗ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01256 15/12/05 ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΕΔΡΟΣ ΑΕ ΑΔ-00535 15/07/2003 15/07/2028 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΚΕΔΡΟΣ 20,8 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01440 21/03/06 ΒΟΡΕΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. ΒΟΡΕΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.) ΑΔ-00774 25/01/2005 25/01/2030 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΑ 14,55 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01731 19/12/06 ΑΚΤΙΝΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Α.Ε. ΑΔ-00923 14/04/2006 14/04/2021 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΣΚΟΠΙΕΣ 18 ΑΙΟΛΙΚΑ

Ι-68749 05/03/08 SOLARBEAM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. SOLARBEAM A.E) ΑΔ-01322 15/12/2009 15/12/2034 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΛΙΘΑΡΙ 3,74 ΑΙΟΛΙΚΑ

Ι-68749 05/03/08 SOLARBEAM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. SOLARBEAM A.E) ΑΔ-01346 15/12/2009 15/12/2034 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΛΟΓΓΟΣ 2,55 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01725 14/12/06 BUSINESS ENERGY Α.Ε ΑΔ-01716 29/09/2010 29/09/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΒΕΡΣΕΝΙΚΟΣ 8 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01969 07/06/07 SOLARBEAM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. SOLARBEAM A.E) ΑΔ-01882 04/10/2010 04/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΡΟΥΓΓΑ 3,74 ΑΙΟΛΙΚΑ

I-68749 05/03/08 PRENEAL VECTOR ΛΙΒΑΔΙ ΑΕ ΑΔ-03103 07/02/2012 07/02/2037 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΤΟΥΡΛΙ-ΖΕΜΕΝΟ 8 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01364 10/02/06 Χ. ΡΟΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔ-00732 24/09/2004 04/01/2022 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΒΑΓΙΩΝ ΠΥΡΓΑΡΙ/ΚΑΒΟΥΡΑΣ/ΖΑΧΑΡΟΥ/ΒΑΡΙΑΝΗ/ΠΑΤΗΜΑ 16 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01606 13/06/06 ΑΙΟΛΙΚΗ ΛΑΥΚΟΥ ΑΕ ΑΔ-00586 06/11/2003 06/11/2028 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙ 24 ΑΙΟΛΙΚΑ

Ι-68749 05/03/08 ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (δ.τ.ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ) ΑΔ-00955 13/06/2006 13/06/2021 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΛΑΙΜΟΣ 5,4 ΑΙΟΛΙΚΑ

Ι-68749 05/03/08 ΟΡΦΕΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΟΡΦΕΑΣ ΑΠΕ ΑΕ) ΑΔ-01012 16/10/2006 16/10/2021 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΡΑΧΗ 2,99 ΑΙΟΛΙΚΑ

Ι-68749 05/03/08 VENTO ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔ-01114 01/09/2008 01/09/2033 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙ 11,7 ΑΙΟΛΙΚΑ

Ι-68749 05/03/08 GORITSA  AIOLOS ENEΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ AE ΑΔ-01221 14/05/2009 14/05/2034 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΓΚΟΡΙΤΣΑ 33 ΑΙΟΛΙΚΑ

Ι-68749 05/03/08 ΑΝΕΜΟΠΕΤΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΝΕΜΟΠΕΤΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.) ΑΔ-01314 03/09/2009 03/09/2034 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΣΠΑΡΤΑ ΚΑΚΟΡΕΜΑ 6,6 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01297 10/01/06 Α/Π ΨΗΛΩΜΑ - Κ. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ ΑΔ-03023 08/12/2011 08/12/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΨΗΛΩΜΑ 11,2 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-02651 09/08/07 Α/Π ΣΤΑΥΡΟΣ  - Κ. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ ΑΔ-03024 08/12/2011 08/12/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 11,5 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-02604 06/08/07 ΑΙΟΛΙΚΗ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΡΑΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΕ ΑΔ-03028 08/12/2011 08/12/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΤΑΡΑΤΣΑ 30 ΑΙΟΛΙΚΑ

Ι-68749 05/03/08 C.N.I. AIOΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΡΟΜΠΙΛΙ ΑΕ ΑΔ-01455 29/01/2010 29/01/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ -  ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΚΟΡΟΜΠΙΛΙ 21,6 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01557 22/05/06 VIOTIA AIOLOS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΔ-03036 08/12/2011 08/12/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ - ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΠΟΥΡΝΑΡΙ 28,8 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01779 20/02/07 EMV (EMB) ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. EMV AE) ΑΔ-00893 10/02/2006 10/02/2031 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ - ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΜΑΡΙΣΤΙ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 42 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01142 16/09/05 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ ΑΔ-00269 27/12/2001 27/12/2026 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΡΑΧΗ ΛΥΚΟΥ/ΦΡΑΣΟΥΡΙ 25,5 ΑΙΟΛΙΚΑ

Ι-68749 05/03/08 ΑΝΕΜΟΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΔ-00982 16/10/2006 16/10/2021 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ  ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ 1,8 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00927 20/04/05 C.N.I. ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΡΦΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔ-01706 29/09/2010 29/09/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ - ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΙΣΒΗΣ - ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΚΟΡΦΗ 24,15 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01151 30/09/05 ΑΙΓΑΙΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΧΕΡΟΒΟΥΝΟΥ ΕΠΕ ΑΔ-00748 24/09/2004 30/06/2020 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ ΧΕΡΟΒΟΥΝΟ 3,2 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01737 21/12/06 ΑΙΓΑΙΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΚΑΡΕΤΗ - Κ. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ ΑΔ-00749 24/09/2004 30/06/2020 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ ΚΑΚΑΡΕΤΗ 2 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01712 20/11/06 ΑΙΓΑΙΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ - Κ. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΑΔ-00750 24/09/2004 30/06/2020 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ ΣΑΛΙΖΑ 0,8 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01784 06/03/07 ΑΙΓΑΙΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΛΑΚΚΑΣ ΕΠΕ ΑΔ-00936 16/05/2006 16/05/2021 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ ΛΑΚΚΑ 2,4 ΑΙΟΛΙΚΑ

B-00128 19/02/01 ΑΙΓΑΙΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ -ΠΑΛΑΙΟΒΟΥΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕ ΣΙΑ ΟΕ ΑΔ-00031 18/06/2001 09/06/2041 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟΒΟΥΝΑ ΟΡΟΥΣ ΕΛΙΚΩΝΟΣ 3 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01504 11/05/06 ΑΙΓΑΙΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΛΙΚΩΝΟΣ ΑΕ ΑΔ-00040 18/06/2001 09/06/2041 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΡΟΣ ΕΛΙΚΩΝΑ 2,2 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01821 30/03/07 ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΕ ΑΔ-00481 11/02/2003 11/02/2028 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ ΠΕΡΔΙΚΟΒΟΥΝΙ ΕΛΙΚΩΝΟΣ 48 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01612 15/06/06 ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΕ ΑΔ-00556 16/09/2003 16/09/2028 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΑΛΥΒΑ 12 ΑΙΟΛΙΚΑ

Ι-68749 05/03/08 ΑΝΕΜΟΠΕΥΚΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (δ.τ. ΑΝΕΜΟΠΕΥΚΟ ΜΟΝ. Α.Ε.) ΑΔ-01313 10/09/2009 10/09/2034 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΛΑΓΟΣ 3,4 ΑΙΟΛΙΚΑ

Ι-68749 05/03/08 C.N.I. ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΥΤΣΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔ-01197 25/02/2009 25/02/2034 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΥΤΣΑ 26,4 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01869 10/04/07 ΒΟΙΩΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔ-01887 04/10/2010 04/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΤΣΙΒΕΡΙ (ΚΑΚΟΤΟΠΙΑ)- ΠΑΞΙΒΑΛΑ 32 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01748 28/12/06 Α/Π ΚΑΣΤΕΛΙΑ - Κ. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ ΑΔ-03026 08/12/2011 08/12/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΑΣΤΕΛΙΑ 11,2 ΑΙΟΛΙΚΑ

Ι-68749 05/03/08 ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (δ.τ. MYTILINEOS HOLDINGS SA) ΑΔ-01337 15/12/2009 15/12/2034 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΚΡΑΙΦΝΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΒΟΥΝΟ - ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ 12 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01778 20/02/07 C.N.I. ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔ-01705 29/09/2010 29/09/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΚΡΑΙΦΝΙΑΣ ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΑ - ΠΑΤΗΜΑ 7,5 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01857 10/04/07 Ε.Ε.Ν. ΒΟΙΩΤΙΑ ΑΕ ΑΔ-00821 02/08/2005 02/08/2030 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΑΜΟΣ 10 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01792 12/03/07 Ε.Ε.Ν. ΒΟΙΩΤΙΑ ΑΕ ΑΔ-00822 02/08/2005 02/08/2030 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΜΕΓΑΛΟΒΟΥΝΑ 8 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01146 27/09/05 Ε.Ε.Ν. ΒΟΙΩΤΙΑ ΑΕ ΑΔ-00578 12/11/2003 12/11/2028 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ -  ΑΚΡΑΙΦΝΙΑΣ ΑΛΟΓΟΜΑΝΔΡΙΑ -ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 20 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01734 21/12/06 ΑΙΟΛΙΚΗ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΔ-00235 27/12/2001 27/12/2026 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ/ΜΑΥΡΟΠΛΑΓΙΑ/ΠΑΝΟΡΑΜΑ 29,55 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-00893 29/03/05 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΑΕ ΑΔ-00306 15/03/2002 15/03/2027 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΚΡΕΚΕΖΑ/ΜΟΥΓΓΟΥΛΙΟΣ 30 ΑΙΟΛΙΚΑ

Γ-01341 31/01/06 ΑΙΟΛΙΚΗ ΡΑΧΟΥΛΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΑΕ ΑΔ-00354 18/07/2002 18/07/2027 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΡΑΧΟΥΛΑ - ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ 44 ΑΙΟΛΙΚΑ

I-68749 05/03/08 ΚΑΡΥΔΑΣ Σ. - ΣΙΕΤΗΣ Θ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. (δ.τ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Ε.Ε.) ΑΔ-03426 09/10/2014 09/10/2039 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΟΥΝΟ 0,8 ΑΙΟΛΙΚΑ  2013,08

I-68749 05/03/08 Δ.ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΒΕΚ ΑΔ-02557 23/03/2011 23/03/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΒΕΚ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ Ε.Ο. ΘΗΒΑΣ-ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ 3 ΒΙΟΜΑΖΑ

I-68749 05/03/08 ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ Α.Ε ΑΔ-03107 07/02/2012 07/02/2037 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ ΚΟΥΚΟΥΡΩΝ ΑΓ ΑΝΝΑΣ-ΚΩΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ 2,956 ΒΙΟΜΑΖΑ

I-68749 05/03/08 ΑΙΟΛΙΚΗ ΚΥΛΙΝΔΡΙΑΣ Α.Ε ΑΔ-03110 15/02/2012 15/02/2037 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2,262 ΒΙΟΜΑΖΑ

I-68749 05/03/08 ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔ-02253 27/10/2010 27/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΦΛΟΚΑ 2,1 ΒΙΟΜΑΖΑ

I-68749 05/03/08 ΛΠ ΕΝΕΡΤΖΥ  Α.Ε ΑΔ-03213 16/05/2012 16/05/2037 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΒΑΣΙΛΟΚΑΡΙΑ 2,342 ΒΙΟΜΑΖΑ 12,66

Γ-01769 30/01/07 ΕΥΔΑΠ ΑΕ ΑΔ-00060 19/06/2001 19/06/2026 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΥΔΑΤΑΓΩΓΟΣ ΜΟΡΝΟΥ-ΚΙΡΦΗΣ 0,76 ΜΥΗΕ

I-68749 05/03/08 ΕΥΔΑΠ ΑΕ ΑΔ-00058 19/06/2001 19/06/2026 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΥΔΑΤΑΓΩΓΟΣ ΜΟΡΝΟΥ- ΕΛΙΚΩΝΑΣ 0,65 ΜΥΗΕ

I-68749 05/03/08 ΦΩΚΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ ΑΔ-04297 22/01/2020 22/01/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΚΡΑΙΦΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΚΩΠΑΙΔΑΣ 0,78 ΜΥΗΕ

I-68749 05/03/08 ΕΥΔΑΠ ΑΕ ΑΔ-00115 11/09/2001 11/09/2026 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΚΑΡΤΑΛΑ 1,2 ΜΥΗΕ

I-68749 05/03/08 ΕΥΔΑΠ ΑΕ ΑΔ-00116 11/09/2001 11/09/2026 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ ΚΛΕΙΔΙ 0,59 ΜΥΗΕ 3,98

Γ-01870 10/04/07 ERTIF VERWALTUNG GMBH PHOTOVOLTAICS ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (Δ.Τ. ERTIF ΕΠΕ) ΑΔ-02036 14/10/2010 14/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ 1ο ΧΛΜ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΙΚΩΝΑ (ΑΡ. ΚΛΗΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ 161, 162, 163, 164, 165, 166) 3,51648 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

I-68749 05/03/08 ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ  ENEΡΓΕΙΑΚΗ  ΑΕ (ADVANCED PHOTON DYNAMICS ΑΕ) ΑΔ-01038 10/05/2007 10/05/2032 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΙΟΥ 1,992 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

I-68749 05/03/08 ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  (ADVANCED PHOTON DYNAMICS) ΑΔ-01074 17/12/2007 17/12/2032 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΠΟΥΡΝΑΡΙ Δ.Δ. ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΙΟΥ 1,25 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01425 17/03/06 Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔ-01175 15/12/2008 15/12/2033 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΠΗΘΑΡΙ Η ΔΡΑΓΑΣΙΑ Η ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΑΧΙΟΥ ΘΗΒΑΣ 1,9712 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01426 17/03/06 ENERGA AE ΑΔ-01196 19/02/2009 19/02/2034 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΜΠΟΥΤΑΚΟΣ - ΡΕΒΕΝΙΑ - ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ.Δ. ΥΠΑΤΟΥ 5 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-00986 27/05/05 ΓΟΥΙΝΤ ΖΗΜΠΕΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. WIND SIEBEN VIOTIA ENERGY SA) ΑΔ-01327 15/12/2009 15/12/2034 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΔΡΟΜΟΣ ΒΥΛΛΙΩΤΙΚΟΣ 2,9988 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01801 19/03/07 ΣΟΛΑΡΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ ΑΔ-01344 15/12/2009 15/12/2034 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΠΛΑΤΑΝΙ 1,2 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01776 14/02/07 ΣΟΛΑΡΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ ΑΔ-01353 15/12/2009 15/12/2034 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΠΛΑΤΑΝΙ 1 1,799 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01851 05/04/07 QUEST SOLAR AND ENVIRONMENTAL TECHNOLOGIES ΑΔ-01368 15/12/2009 15/12/2034 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΡΕΒΕΝΙΑ Δ.Δ. ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ 7,5 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01681 07/09/06 ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ - ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ -ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ- ΕΙΔΩΝ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ -ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΔ-01413 28/12/2009 28/12/2034 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΚΟΝΙΖΟΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΤΣΙΚΙΑ Δ.Δ. ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΙΟΥ 1,458 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01683 11/09/06 ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ ΑΔ-01467 22/02/2010 22/02/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΧΟΥΝΔΡΗ 1,998 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01459 30/03/06 ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ ΑΔ-01498 29/03/2010 29/03/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΑΕ" ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΝΙΖΟΣ Δ.Δ. ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΙΟΥ 1,998 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01722 13/12/06 ΥΠΑΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ ΑΔ-01559 11/05/2010 11/05/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΓΚΟΥΜΟΥΡΑΔΑ Δ.Δ. ΥΠΑΤΟΥ 2,99 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01823 03/04/07 4 "E" ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔ-01571 19/05/2010 19/05/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΝΤΑΡΑΛΗ Δ.Δ ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΙΟΥ 1,527 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01738 21/12/06 ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΔ-01938 04/10/2010 04/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΡΕΖΑ Δ.Δ. ΝΕΟΧΩΡΑΚΙΟΥ 2 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01848 05/04/07 ΦΘΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΦΘΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ AE) ΑΔ-02030 14/10/2010 14/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΧΑΡΑΙΝΤΙΝΙ ΘΗΒΩΝ 69ο ΧΛΜ. ΠΑΛΑΙΑΣ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ 1,99648 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02166 11/06/07 ΛΟΥΤΣΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔ-02058 14/10/2010 14/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΛΟΥΤΣΙΚΟ 3,12 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01654 29/06/06 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΣ 1 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΣ 1 Α.Ε.) ΑΔ-02144 20/10/2010 20/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 4,56 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01825 03/04/07 ΘΗΒΑΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ ΑΔ-02168 20/10/2010 20/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΩΡΟΣ Δ.Δ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ 1,283 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02461 11/06/07 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΣ 2 Α.Ε. ΑΔ-02305 09/12/2010 09/12/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1,55 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01840 05/04/07 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΣ 1 Α.Ε. ΑΔ-02314 15/12/2010 15/12/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2,033 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01802 21/03/07 SPES SOLARIS - SOLAR CONCEPT AE ΑΔ-02686 15/07/2011 15/07/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΑΛΕΠΟΤΡΥΠΑ 1,72 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01592 09/06/06 SPES SOLARIS - SOLAR CONCEPT AE ΑΔ-02687 15/07/2011 15/07/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΜΠΟΥΝΤΟΚΟ Η ΑΗ ΘΑΝΑΣΗΣ 5,37625 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01605 13/06/06 SPES SOLARIS - SOLAR CONCEPT AE ΑΔ-02693 15/07/2011 15/07/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΑΛΕΠΟΤΡΥΠΑ 1,15345 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-03239 07/02/08 SPES SOLARIS - SOLAR CONCEPT AE ΑΔ-02706 25/07/2011 25/07/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΧΑΡΑΪΝΤΙΝΙ 3,15146 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02465 11/06/07 SPES SOLARIS - SOLAR CONCEPT AE ΑΔ-02824 19/09/2011 19/09/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΧΑΡΑΪΝΤΙΝΗ 6,8908 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02331 08/06/07 SPES SOLARIS - SOLAR CONCEPT AE ΑΔ-02830 19/09/2011 19/09/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΚΟΝΙΖΟΣ ΝΤΑΡΑΝΙ 1,08698 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-03131 10/12/07 SPES SOLARIS - SOLAR CONCEPT AE ΑΔ-02832 19/09/2011 19/09/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΧΑΡΑΪΝΤΙΝΗ 1,84 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02278 11/06/07 SPES SOLARIS - SOLAR CONCEPT ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. SPES SOLARIS - SOLAR CONCEPT AE) ΑΔ-02852 28/09/2011 28/09/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΚΑΜΑΡΕΣ Δ.Δ ΜΟΥΡΙΚΙΩΝ 1,9136 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02468 11/06/07 ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΑΕ ΑΔ-03039 15/12/2011 15/12/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΜΠΙΤΑΚΟΣ 2,64141 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02397 11/06/07 SPES SOLARIS - SOLAR CONCEPT AE ΑΔ-03098 07/02/2012 07/02/2037 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΜΙΣΟΝΥΧΙ 1,0948 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01984 07/06/07 SPES SOLARIS -SOLAR CONCEPT A.E ΑΔ-03236 14/06/2012 14/06/2037 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΥΜΑΡΟΣ 28,19 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02059 08/06/07 SPES SOLARIS -SOLAR CONCEPT A.E ΑΔ-03237 14/06/2012 14/06/2037 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ 12,688 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02354 11/06/07 SPES SOLARIS -SOLAR CONCEPT A.E ΑΔ-03238 14/06/2012 14/06/2037 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ 28,18992 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02311 11/06/07 SPES SOLARIS -SOLAR CONCEPT A.E ΑΔ-03271 26/07/2012 26/07/2037 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ 9,702 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01844 05/04/07 SPES SOLARIS-SOLAR CONCEPT A.E ΑΔ-03272 26/07/2012 26/07/2037 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ 9,702 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02401 11/06/07 SPES SOLARIS-SOLAR CONCEPT A.E ΑΔ-03273 26/07/2012 26/07/2037 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ 9,702 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02203 11/06/07 SPES SOLARIS-SOLAR CONCEPT A.E ΑΔ-03274 26/07/2012 26/07/2037 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ 9,702 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01956 06/06/07 ΕΥΚΤΗΜΩΝ Ε.Π.Ε. ΑΔ-03653 03/05/2018 03/05/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΦΙΓΚΕΖΑ 1,917 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-03128 10/12/07 ΕΥΚΤΗΜΩΝ Ε.Π.Ε. ΑΔ-03657 03/05/2018 03/05/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΜΠΟΥΝΤΑΚΟ 1,917 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-03557 08/08/08 ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΠΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. ΑΔ-03658 02/05/2018 02/05/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΧΕΡΩΜΑ 1,2138 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01814 29/03/07 ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΣ 3 ΑΕ ΑΔ-04301 20/03/2020 20/03/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3,004 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01794 12/03/07 PHOTON DYNAMICS  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  (ΔΤ ENERGY PHOTON DYNAMICS AE) ΑΔ-01461 22/02/2010 22/02/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΜΠΟΡΔΟΣΑ  Δ.Δ. ΔΟΜΒΡΑΙΝΑΣ 1,997 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01598 09/06/06 PHOTON DYNAMICS  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  (ΔΤ ENERGY PHOTON DYNAMICS AE) ΑΔ-01462 22/02/2010 22/02/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΤΡΕΠΕΖΑ Δ.Δ. ΔΟΜΒΡΑΙΝΑΣ 2,997 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-03130 10/12/07 ΗΛΙΟΘΕΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. HELIOTHEMA ENERGY Μ.Α.Ε.) ΑΔ-03794 ΒΕΒ 0004/2020 14/06/2019 14/06/2044 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΚΟΚΚΙΘΑΡΙ Ι 11,875 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01990 07/06/07 ΗΛΙΟΘΕΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. HELIOTHEMA ENERGY S.A.) ΑΔ-03799 14/06/2019 14/06/2044 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΣΚΑΛΑ ΚΟΡΥΝΗΣ 42 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01938 04/06/07 ΗΛΙΟΘΕΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. HELIOTHEMA ENERGY S.A.) ΑΔ-03996 06/02/2020 06/02/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΚΟΤΡΩΝΙ Ι 30 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-03594 09/10/08 ΗΛΙΟΘΕΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. HELIOTHEMA ENERGY S.A.) ΑΔ-03997 06/02/2020 06/02/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 30 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01833 04/04/07 ΗΛΙΟΘΕΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. HELIOTHEMA ENERGY S.A.) ΑΔ-03998 06/02/2020 06/02/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΚΟΤΡΩΝΙ ΙΙ 20 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02452 11/06/07 ΗΛΙΟΘΕΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. HELIOTHEMA ENERGY S.A.) ΑΔ-04000 06/02/2020 06/02/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΒΑΘΕΙΑ ΛΑΚΚΑ 20 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02545 11/06/07 ΗΛΙΟΘΕΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. HELIOTHEMA ENERGY S.A.) ΑΔ-04002 06/02/2020 06/02/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΚΟΥΚΙΑ 10 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02359 11/06/07 EAST PHOTOVOLTAICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. EAST PV ΜΟΝ. A.E.) ΑΔ-04218 27/03/2020 27/03/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΟΥΛΕΖΑ 10 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02046 08/06/07 EAST PHOTOVOLTAICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. EAST PV ΜΟΝ. A.E.) ΑΔ-04226 27/03/2020 27/03/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΣΕΣΙ 10,8 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02305 11/06/07 EAST PHOTOVOLTAICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. EAST PV ΜΟΝ. A.E.) ΑΔ-04227 27/03/2020 27/03/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΑΓΡΙΛΙΣΙΑ 5 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02308 11/06/07 EAST PHOTOVOLTAICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. EAST PV ΜΟΝ. A.E.) ΑΔ-04228 27/03/2020 27/03/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 7,6 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01842 05/04/07 EAST PHOTOVOLTAICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Τ. EAST PV ΜΟΝ. A.E.) ΑΔ-04229 27/03/2020 27/03/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΛΑΚΙΖΑ 5 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02429 11/06/07 ΗΛΙΟΘΕΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. HELIOTHEMA ENERGY Μ.Α.Ε..) ΑΔ-04307 ΒΕΒ 0005/2020 14/06/2019 14/06/2044 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΘΙΣΒΗΣ ΚΟΚΚΙΘΑΡΙ ΙΙ 11,875 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01788 08/03/07 ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ (ADVANCED PHOTON DYNAMICS) ΑΔ-01284 31/08/2009 31/08/2034 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΘΕΣΗ ΣΑΜΑΡΑ 3,994 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01919 01/06/07 ΗΛΙΟΕΛΞΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΗΛΙΟΕΛΞΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.) ΑΔ-03729 12/09/2018 12/09/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΔΑΥΛΕΙΑΣ ΛΟΥΤΣΑ 60 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02507 11/06/07 ΗΛΙΟΘΕΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. HELIOTHEMA ENERGY S.A.) ΑΔ-03999 06/02/2020 06/02/2045 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΔΑΥΛΕΙΑΣ ΜΑΥΡΟΝΕΡΙ 60 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01706 07/11/06 ΤΖΑΣΠΕΡ PV - ΚΑΣΤΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔ-01541 03/05/2010 03/05/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΚΡΑΙΦΝΙΑΣ ΚΑΣΤΡΟ 1,49695 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Ι-68749 05/03/08 ΕΛΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ ΑΔ-01940 04/10/2010 04/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΚΡΑΙΦΝΙΑΣ Σ.Α.Α.Κ. ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ Δ.Δ. ΚΑΣΤΡΟΥ 5,72 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01941 05/06/07 ΤΟΡΕΝΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΈΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΔ-03470 05/02/2015 05/02/2040 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΚΡΑΙΦΝΙΑΣ ΚΟΥΤΣΙ 9,9 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02040 08/06/07 ΗΛΙΟΘΕΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. HELIOTHEMA ENERGY S.A.) ΑΔ-03726 12/09/2018 12/09/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΚΡΑΙΦΝΙΑΣ ΒΙΓΛΑ 9 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01854 10/04/07 ΗΛΙΟΘΕΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. HELIOTHEMA ENERGY S.A.) ΑΔ-03730 12/09/2018 12/09/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΚΡΑΙΦΝΙΑΣ ΚΟΥΤΣΙ 1,99936 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01781 28/02/07 ΗΛΙΟΕΛΞΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΗΛΙΟΕΛΞΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.) ΑΔ-03734 12/09/2018 12/09/2043 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΚΡΑΙΦΝΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΟΥΝΙ 20 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01800 16/03/07 ΣΟΛΕΛ ΑΧΑΪΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. ΑΔ-02147 20/10/2010 20/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΕΝΔΡΙ - ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ.Δ. ΠΑΥΛΟΥ 1,99 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02416 11/06/07 ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΔ-03073 12/01/2012 12/01/2037 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΕΝΔΡΙ 9,99504 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02450 11/06/07 NC ENERGY HELLAS A.E ΑΔ-03081 19/01/2012 19/01/2037 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΕΝΔΡΙ 3,45696 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02068 08/06/07 ΣΟΛΑΡΙΑ ΈΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔ-03111 22/02/2012 22/02/2037 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΕΝΔΡΙ 18,8496 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01853 10/04/07 ΤΟΡΕΝΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΔ-03469 05/02/2015 05/02/2040 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΛΟΥΤΣΙΟ 4,6 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01906 01/06/07 ΕΛΠΕ ΛΑΡΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΕΛΠΕ ΛΑΡΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ Α.Ε) ΑΔ-03526 01/12/2015 01/12/2040 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ 19,996 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-00184 22/04/02 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ Α.Ε ΑΔ-01416 13/01/2010 13/01/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΓΚΟΥΡΕΖΑ, Δ.Δ.ΠΥΛΗΣ 4,49 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01862 10/04/07 AIΘΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ  ΤΕΧΝΙΚΗ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  (Δ.Τ. ΑΙΘΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε) ΑΔ-01958 04/10/2010 04/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΥΨΩΜΑΤΑ IV 2,952 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01702 20/10/06 AIΘΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ  ΤΕΧΝΙΚΗ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  (Δ.Τ. ΑΙΘΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε) ΑΔ-01959 04/10/2010 04/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΥΨΩΜΑΤΑ ΙΙΙ 1,771 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01163 21/10/05 AIΘΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ  ΤΕΧΝΙΚΗ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  (Δ.Τ. ΑΙΘΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε) ΑΔ-01960 04/10/2010 04/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΥΨΩΜΑΤΑ ΙΙ 1,771 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01311 17/01/06 ΤΑΝΑΓΡΑ ΣΟΛΑΡ ΑΕ ΑΔ-01970 04/10/2010 04/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΨΩΡΙΑΡΗΣ Ι 2,952 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01873 10/04/07 ΤΑΝΑΓΡΑ ΣΟΛΑΡ ΑΕ ΑΔ-01972 04/10/2010 04/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΙΙ 1,4976 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01741 22/12/06 ΤΑΝΑΓΡΑ ΣΟΛΑΡ ΑΕ ΑΔ-01973 04/10/2010 04/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΙΙΙ 2,947 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01863 10/04/07 ALUMINCO A.E.-ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΑΔ-02122 20/10/2010 20/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ ΜΕΓΑΛΗ ΡΑΧΗ 1,2 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-00805 06/12/04 ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΔ-01466 22/02/2010 22/02/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΒΕΛΟΥΔΙ Δ.Δ. ΠΥΛΗΣ 2,60336 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01876 10/04/07 ΤΕΡΝΑ ΗΛΙΑΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΕ ΑΔ-01824 29/09/2010 29/09/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΨΗΛΩΜΑ - ΣΩΡΟΣ (ΠΑΛΙΟΒΟΥΝΑ) 1,99 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-03231 04/02/08 ΦΛΩΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ ΑΔ-01949 04/10/2010 04/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΦΛΩΚΑ Δ.Δ. ΑΡΜΑΤΟΣ 1,247 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01977 07/06/07 Φ. ΘΕΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. LARUS ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ) ΑΔ-02150 20/10/2010 20/10/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΠΟΤΕΙΣΙΩΝΑ 4,81338 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-01749 28/12/06 CAPITAL ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε ΑΔ-02274 10/11/2010 10/11/2035 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΠΟΥΡΝΑΡΙ 1,991 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02312 11/06/07 SPES SOLARIS - SOLAR CONCEPT AE ΑΔ-02707 25/07/2011 25/07/2036 ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΜΠΑΛΗ 2,4633 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γ-02377 11/06/07 ΗΛΙΟΘΕΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Τ. HELIOTHEMA ENERGY S.A.) ΑΔ-03725 12/09/2018 12/09/2043 ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΕΜΠΩΝ ΝΕΣΣΩΝΟΣ ΚΟΡΥΦΗ 9,9 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ 691,26798

** Αυτοπαραγωγός 2720,98798

==========================================

Επιμερισμός ειδικού τέλους στους οικιακούς καταναλωτές των ΟΤΑ της Βοιωτίας (περίοδος 2015 - 2019) Δήμοι Κοινότητα Ποσά (€) Ποσά (€) 

 Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας  798.599,09

Αράχωβα 7.021,46

 Δίστομο 437.197,41

 Στείρι 354.380,22

 Θήβας Δομβραίνα 311.051,17 1.817.991,96 Ελλοπία 326.420,23 Θίσβη 436.479,55 Ξηρονομή 175.764,74 Χώστια 12.371,08 Καπαρέλλι 478.226,32 Λεύκτρα 25.109,25 Πλαταιές 52.569,62 Λιβαδειάς Αγία Άννα 218.708,77 422.557,96 Αγία Τριάδα 56.210,49 Κορώνεια 88.947,18 Κυριάκι 2.388,29 Λιβαδειά 56.303,23 Ορχομενού Ακραίφνιο 7.881,77 388.800,00 Κάστρο 61.367,44 Κόκκινο 101.317,49 Παύλο 218.233,30 Τανάγρας Δάφνη 854.657,78 1.573.800,96 Πύλη 76.849,26 Σκούρτα 223.882,18 Στεφάνη 418.411,74 Βοιωτία 5.001.749,97 5.001.749,97 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin