17 Νοεμβρίου 2020

Δια ζώσης συνεδριάσεις θέλει η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Δ.Α.Α.



Προς το Δήμαρχο πρόεδρο Δ.Σ. και όλους του Δημοτικούς συμβούλους




Με αφορμή τον τρόπο που οργανώνεται τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου δια "περιφοράς τηλεφωνικά" ενώ υπάρχουν όλες οι δυνατότητες να πραγματοποιηθεί δια ζώσης ή να βρεθεί άλλος τρόπος ώστε να γίνεται ουσιαστική συζήτηση επί των θεμάτων που αφορούν τους δημότες.

Εσείς σαν πλειοψηφούσα παράταξη προσπαθείτε με αυτήν τη μεθόδευση να περνάτε τα θέματα χωρίς να μπορεί να γίνει αντιπαράθεση και να έχουν τη δυνατότητα οι δημότες να ενημερώνονται.

Θεωρούμε ότι γίνεται σκόπιμα από μέρους σας και εμείς σαν Λαϊκή Συσπείρωση δεν θα συμμετάσχουμε σε αυτήν την παρωδία.

Ζητάμε να γίνονται δια ζώσης οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και της οικονομικής επιτροπής ακόμα εμείς σαν Λαϊκή Συσπείρωση θέλουμε να αναβληθεί η συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής που αποφασίσατε να γίνει στις 17 Νοεμβρίου του 2020 ημέρα αγωνιστικής τιμής, Ημέρα αγωνιστικής τιμής του αγώνα του λαού μας ενάντια στην Χούντα του 67 -74 .



Ακόμα ζητάμε να πάρει απόφαση ο δήμος και να καταδικάσει την αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις αγωνιστικές εκδηλώσεις τιμής του αγώνα του λαού μας για τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών μας ,ψωμί υγεία παιδεία και εθνική ανεξαρτησία.

Τέλος, να γίνουν μαζικά τεστ από το κέντρο υγείας Διστόμου και του γενικού νοσοκομείου Λιβαδειάς ενισχύοντας τα με αντίστοιχο οικονομικό και ιατρικό προσωπικό.




ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α.

Ζάκκας Λουκάς

Παντίσκας Σωτήρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin