21 Οκτωβρίου 2019

Από την Ήμερα Μνήμης και Τιμής στο Δίστομο για τον Λουκά Μπάρλο(ΦΩΤΟ)







Στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα σήμερα το ΔΙΣΤΟΜΟ που φιλοξένησε την εκδήλωση Μνήμης και Τιμής του τέκνου του ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΡΛΟΥ είκοσι χρόνια,από τον θάνατο του ιστορικού Προέδρου της,ΑΕΚ παρουσία ονομάτων-θρυλων της Ομάδας και της Εθνικής, όπως ο Μιμης Παπαϊωάννου, ο Θωμάς Μαυρος και ο Λάκης Νικολάου!


Το σύνθημα <<ΑΕΚ- ΜΠΑΡΛΟΣ/ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ!>> που με ένα σφύριγμα του παλαίμαχου φιλάθλου της ΑΕΚ , δονηθηκε η αίθουσα,του Πνευματικού Κέντρου της ΕνοριαςΔιστόμου, τόσο όσο χρειαζόταν για να φανεί η διαχρονική δύναμη του Μπάρλου στην εξεδρα αλλά και να υπογραμμιστεί ο σεβασμός στο πρόσωπο του <<θείου Λουκά>>, από ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φιλάθλους - ακόμα και αντιπάλων.

Είμαι βεβαίως ότι τα μέλητης οικογένειας Μπάρλου- η σύζυγος Νονη, ο γιος Θανάσης, η κόρη Λούση, η α' εξαδελφη του Πηνελοπη και τα εγγόνια του - που βρέθηκαν στο τόπο τους, το Διστομο, θα,άκουσαν με,ευχαρίστηση τα,όσα,ουσιαστικά ανήγγειλε ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθάς για να αναδειχθεί η προσφορά της οικογένειας Μπαρλου στο Διστομο και σ' όλη την περιοχη, αλλά και τους ύμνους που αποτελούσαν τόσο το μήνυμα του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.Μελισανιδη όσο και οι ομιλίες,του Μαύρου, του Νικολάου, του Σεραφιδη, του Πανταζη, του Προέδρου της,Λέσχης Ιστορίας & Πολιτισμού της ΑΕΚ Στ. Παπασταμάτη κ.α., καθώς και το υπέροχο βίντεο που προβλήθηκε.Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σήματος συντόνισε άψογα,την όμορφη εκδήλωση, της οποίας προηγήθηκε τρισάγιο στον τάφο του Λουκά Μπάρλου, στο κοιμητήριο Διστόμου.

















Με πληροφορίες από https://e-sterea.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin