10 Οκτωβρίου 2019

Θα γεμίσουν όλους τους Δήμους της Στερεάς μετανάστες - Παράταση στις οριστικές αποφάσεις

Παράταση στις οριστικές αποφάσεις για τη διαχείριση του νέου αριθμού προσφύγων που θα κληθεί να φιλοξενήσει η Βοιωτία έδωσε μέσα από τις δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός στο περιθώριο της συνάντησής του με τους 6 δημάρχους του νομού στα γραφεία της περιφερειακής Ενότητας στη Λιβαδειά.


Μίλησε για εποπτικό ρόλο της αυτοδιοίκησης στη φιλοξενία προσφύγων αιτούντων άσυλο σε πρώτη φάση σε καταλύματα και ξενοδοχεία, η κατανομή των οποίων θα γίνει σε όλους τους νομούς και δήμους της Στερεάς με βάση την αρχή της αναλογικότητας και με όρους ασφάλειας, ανθρώπινων συνθηκών διαβίωσης και υγειονομικής περίθαλψης.


Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο δημιουργίας προαναχωρησιακού κέντρου στη Στερεά καθώς όπως τόνισε έχει ζητηθεί χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημη ενημέρωση.


Στη συνάντηση παράλληλα τέθηκαν θέματα συνεργασίας του 1ου και 2ου βαθμού αυτοδιοίκησης η εξυγίανση του Ασωπού ποταμού και η Κωπαΐδα.


E sterea

1 σχόλιο:

  1. Ωραία!!και έτσι θα γεμίσει οληηη ή ελλαδα ..πρόσφυγες ..από όλη την ασια αφρικη .Και όταν δωθεί το οκ δεν θα μείνει έλληνας.θα μας σφάξουν όλους!αχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin