21 Οκτωβρίου 2019

Πλημμυρικά φαινόμενα στην Αράχωβα από το δίκτυο νερού.


Τεράστια προβλήματα δημιουργήθηκαν ξημερώματα Κυριακής στην Αράχωβα.
Λόγω προβλήματος στο δίκτυο νερού και συγκεκριμένα από υψηλή πίεση, πολλά σπίτια και αρκετές επιχειρήσεις, υπέστησαν ζημιές.
Η 18 bar πίεση, όταν η κανονική είναι γύρω στα 4 για τα σπίτια και γύρω στα 8 για το κεντρικό δίκτυο, δημιούργησε πλημμυρικα φαινόμενα εντός καταστημάτων και οικιών.
Σε πολλές περιπτώσεις, διάφορες βαλβίδες σε μποιλερ και ηλιακούς, δεν άντεξαν ή δεν δούλεψαν και τα νερά έτρεχαν σαν ποτάμια μέσα στις κατοικίες και σε επιχειρήσεις.
Τέλος και το κεντρικό δίκτυο δεν άντεξε και έσπασε και αυτό, με αποτέλεσμα και να περιοριστεί η κυκλοφορία Κυριακή πρωί στην Αράχωβα αλλά και να σταματήσει η υδροδότηση σε ένα Σαββατοκύριακο που πάντα η Αράχωβα έχει αρκετούς επισκέπτες. Εννοείται και πήγε περίπατο.... και η καινούρια άσφαλτος σε ορισμένα σημεία που σκαφτηκε για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Κάτι φαίνεται ότι δεν λειτουργεί σωστά όταν μέσα σε διάστημα πέντε με έξι μηνών , έχουν δημιουργηθεί 3 με 4 σοβαρά προβλήματα στο κεντρικό δίκτυο και πιο συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο της Αράχωβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin