26 Μαΐου 2015

Από την σημερινή συνάντηση στο νηπιαγωγείο Αράχωβας





Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα , στο νηπιαγωγείο Αράχωβας, έπειτα από πρόσκληση των γονέων,μεταξύ της αρμόδιας σχολικής συμβούλου και γονέων , παρουσία μερικών νηπιαγωγών.

Αποκλειστικό  θέμα της συνάντησης   , ήταν η παράθεση εκ μέρους της σχολικής συμβούλου, πιο αναλυτικών στοιχείων για την πραγματοποίηση των επερχόμενων σχολικών εορτών στα Νηπιαγωγεία.
Η κα σύμβουλος, επικαλούμενη τις αλλαγές που έχουν επέλθει στην εκπαίδευση και βασιζόμενη σε κάποια νεά πρόκζετ τα οποία εφαρμόζονται και στο Ν Βοιωτίας, επεξήγησε  τους νέους τρόπους που στο εξής θα πραγματοποιούνται οι σχολικές εορτές.

Με βάση τα υποστηριζόμενα της, οι εορτές θα συνεχίζουν να υπάρχουν και μάλιστα γίνονται προσπάθειες ώστε να γίνουν και περισσότερες. Το κλασσικό θεατρικό που πραγματοποιείται στις διάφορες εορτές, θα συνεχιστεί αλλά με μικρότερη διάρκεια και με την εξάλειψη της υπερπαραγωγής.Οι εορτές θα συνοδεύονται και με διάφορες  άλλες εκδηλώσεις-δραστηριότητες, κοινωνικές και ενδοσχολικές.
Βεβαίως οι 15 παριστάμενοι γονείς, επί συνόλου 55-60 μαθητών, που βρέθηκαν στην σημερινή συνάντηση,  μπόρεσαν και άκουσαν τις απόψεις της κας συμβούλου και είχαν την δυνατότητα να εκφέρουν και οι ίδιοι τις γνώμες τους. Οι υπόλοιποι απόντες γονείς,  προφανώς επαναπαύονται στην ενημέρωση μέσα από το e-hani...
Η δημοσιότητα που δόθηκε στο όλο θέμα , αφενός βοήθησε ώστε να πραγματοποιηθεί η εν λόγω συνάντηση και αφετέρου στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε , πραγματοποιήθηκαν αρκετές από τις νέες δράσεις , (π.χ. καλλωπισμός του νέου χώρου σε αντικατάσταση της παιδικής χαράς) καθώς και η σχολική εορτή της 25ης Μαρτίου, κατά την οποία έλαβε χώρα το νέου είδους θεατρικό.





Περισσότερα στοιχεία για το όλο θέμα ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin