15 Μαΐου 2015

Συνάντηση Δήμου Λεβαδέων με Διεύθυνση Αλουμινίου Ελλάδος και σωματείου εργαζομένων





Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής αποτελούμενη από τη Δήμαρχο Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Στυλιανό Θεοδωρόπουλο και Αθανάσιο Φορτώση και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κυριακίου κ. Ιωάννη Λαζάρου επισκέφθηκε χθες τη Διεύθυνση του εργοστασίου “Αλουμίνιον της Ελλάδος” για συζήτηση – συνεργασία στα πλαίσια των δράσεων της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης.


Η συνάντηση με τη Διεύθυνση της εταιρείας πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στους δύο βασικούς πυλώνες της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης της εταιρείας, στην προστασία του περιβάλλοντος και στη συνεισφορά στην τοπική κοινωνία.

Η συζήτηση εστιάστηκε στις δράσεις οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν με γνώμονα την ενίσχυση των κοινωνικών δομών, του Δημοτικού Παντοπωλείου, της Δημοτικής Κατασκήνωσης στη θέση “Παλιομηλιά” και της κατασκευής έργων οδοποιίας στην περιοχή. Καταλήγοντας και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι θα υπάρξει έγκαιρη συνεργασία για τον προγραμματισμό των δράσεων στο πλαίσιο της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, για το έτος 2016.

Τέλος, σημειώνεται ότι πριν τη συνάντηση της αντιπροσωπείας της Δημοτικής Αρχής με τη Διεύθυνση της εταιρείας υπήρξε συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων της Αλουμίνιον της Ελλάδος κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.
e-sterea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin