25 Μαΐου 2015

"ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ": ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ

25/5/14 - 25/5/15

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα, από την επαναληπτική  εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη του νέου σχήματος που πήρε την λαϊκή εντολή να ηγηθεί για πέντε χρόνια του Δήμου Δ.Α.Α.

Θα σβήσει άραγε ο Δήμαρχος και οι Σύμβουλοι το κεράκι της πρώτης τούρτας απόψε σε κάποια δημόσια ή πριβέ εκδήλωση;

Η κάλπη  βγάζει νέο Δήμαρχο, τον Γιάννη Γεωργακό












 



Ο απερχόμενος δήμαρχος κος Πατσαντάρας, τζέντελμαν όντας, συγχαίρει τον νικητή των εκλογών

25 Μαΐου 2014 και η παράταξη που κέρδισε την μάχη το βράδυ των εκλογών, είναι η  "ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ που καλούνται να αναλάβουν τα ηνία του Δήμου Δ.Α.Α. από την 1η Σεπτεμβρίου 2015.

Εμείς, προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα επετειακό αφιέρωμα στις αλλαγές και γενικότερα το έργο του νέου σχήματος αλλά δυστυχώς οι ερωτήσεις μας προς τους 4 αντιδημάρχους του ΔΣ, δεν απαντήθηκαν ποτέ! - Είναι όμως και αυτό μια απάντηση...

Έτσι αποφασίσαμε να ρωτήσουμε τον κόσμο... και λίγο-πολύ, "ξανακάναμε" εκλογές!!!

2.272 μοναδικοί ψηφοφόροι ψήφισαν στην διαδικτυακή κάλπη του "e-hani".

Αυτό σημαίνει ότι το 50% του εκλογικού σώματος του Δήμου ΔΑΑ προσήλθε στην ηλεκτρονική μας κάλπη να εκφράσει την γνώμη του για τον βαθμό ικανοποίησης από τα έργα και τις ημέρες του νέου διοικητικού σχήματος.

Δηλαδή, αν εξαιρέσουμε την τρίτη ηλικία που έχει και την μικρότερη πρόσβαση στον κυβερνοχώρο, έχουμε σχεδόν καθολική συμμετοχή των νέων του τόπου μας!!!

Άρα έχουμε και λέμε....

Στην ερώτηση...

Πώς αξιολογείτε την έως τώρα πορεία του Δήμου Δ.Α.Α. ;


Έλαβον....

59% στηρίζει ή και εμπιστεύεται απόλυτα την παράταξη του κ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ ενώ στον αντίποδα το 36% δηλώνει πως βρίσκει ανεπαρκή την μέχρι σήμερα πορεία των έργων και της "εικόνας" του Δήμου. Στη μέση, βρίσκεται μόνο ένα 2% του εκλογικού σώματος που μπορεί να περάσει είτε στο ένα είτε στο άλλο άκρο χωρίς όμως να αλλάζει την ισορροπία του αποτελέσματος.

Πιό συγγκεριμένα οι ψήφοι κατανεμήθηκαν ως εξής:

44% - 1007ψήφοι / Πολύ Καλή η πορεία του Δήμου
15% - 360ψήφοι / Ικανοποιητική η πορεία του Δήμου
2% - 68ψήφοι / Μέτρια η πορεία του Δήμου
36% - 837ψήφοι/Ανεπαρκής η πορεία του Δήμου

59% στήριξη και αναγνώριση, είναι κατά την γνώμη μας, ένα ποσοστό ανέλπιστα τεράστιο, για την "ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" ποσοστό που δημιουργεί ή αναθερμαίνει τις υποχρεώσεις και την ευθύνη για την τήρηση του προγράμματος και για την συνέχεια...

40% δηλαδή σχεδόν 1 στους 3 ψηφοφόρους, κρίνουν ανεπαρκή την έως τώρα πορεία του Δήμου και το έργο της Δημοτικής Αρχής μιας και δεν είδαν τελικά κάποια θετική πορεία ένα χρόνο τώρα! Είναι άραγε το ποσοστό αυτό η διαδικτυακή φωνή μιας στείρας αντιπολίτευσης ή υπάρχει κάποια βάση που αργά η γρήγορα θα φανεί και θα επικοινωνηθεί στην κοινωνία του Δήμου μας;

Καλό θα ήταν οι αγαπητοί μας Αντιδήμαρχοι να μας διέθεταν όμως λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους και να είχαμε ένα γήπεδο για συζήτηση δίπλα στα παραπάνω ποσοστά, αλλά απ' ότι βλέπουμε όλοι μας, το μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στην δημοσκόπηση, δικαιολογεί την μή ύπαρξη χρόνου για τέτοια λόγω υποχρεώσεων και παραδοτέων...

Να ευχηθούμε λοιπόν καλή και ανάλογη πορεία και για την συνέχεια σε όλο το ΔΣ και περιμένουμε καμιά φωτό από το κόψιμο της αποψινής τούρτας ! ! ! !




Θυμηθείτε στο ακόλουθο λινκ, την περσινή αναμέτρηση:
Δήμος Δ.Α.Α. : Επόμενος δήμαρχος ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ (Βίντεο και φωτό)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin