14 Μαΐου 2015

Ομαδική καταγγελία επιχειρηματιών για την επιβολή παράνομων προσαυξήσεων στην Αράχωβα.

Ακολουθεί επίσημη ανακοίνωση-καταγγελία , από επιχειρηματία της πλατείας "ΛΑΚΚΑ" στην Αράχωβα , την οποία δημοσιεύω αυτούσια :




Είμαι ο Αυγερινός Σεχρεμελης και ένας εκ των δυο ιδιοκτητών του Sehre cafe στην πλατεία Λάκκα . Τα καταστήματα της πλατείας Λάκκα έχουμε κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες από τις αρχές του 2014 για ανανέωση των αδειών πλατείας . Τόσο ο κύριος Πατσαντάρας, όσο και ο κύριος Γεωργακός δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το θέμα . Εγώ προσωπικά έκανα αίτηση όπως ορίζει ο νόμος τον Φεβρουάριο του 2014 και από τότε πήγα στην υπηρεσία του Δήμου 4 φορές για να πάρω την άδεια και  να πληρώσω το αντίστοιχο ποσό . 

Τελευταία φορά πήγα τέλη Δεκέμβρη . Δεν κατάφερα κάτι ποτέ γιατί ο υπάλληλος περίμενε υπογραφή δημάρχου όπως μου έλεγε . Μετά από τόση προσπάθεια που κάναμε ο Δήμος τελικά φέτος τον Απρίλιο μας απάντησε με πρόστιμο 100% προσαύξηση του αντίστοιχου ποσού που πληρώνουμε για τις πλατείες λόγο έλλειψης άδειας χρήσης του έτους 2014.
Ακολουθεί  και η αίτηση μας προς το δημοτικό συμβούλιο που θα γίνει την Παρασκευή . 




 Υ.Γ. (από e-hani ) :  Κατόπιν επίσημης παρέμβασης δημοτικού συμβούλου,
το θέμα αναμένεται να διευθετηθεί οριστικά αύριο στο Δ.Σ. . Όπως χαρακτηριστικά μας τόνισε, βρέθηκε η απαραίτητη εγκύκλιος κατά την οποία , οι προσαυξήσεις μπορούν να εξαλειφθούν εφόσον πληρωθούν τα βασικά ποσά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin