7 Ιανουαρίου 2021

Αρνητική η γνωμοδότηση του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. για την Μ.Π.Ε. ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣΜελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 400KV ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ Κ.Υ.Τ. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ Κ.Υ.Τ. ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ & ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ του Ν. Βοιωτίας.

 Ο λόγος δόθηκε στον κ. Δήμαρχο που πρότεινε στο Δημοτικό Συμβούλιο να τοποθετηθεί κατά της ανωτέρω Μελέτης καθώς το Δίστομο έχει ήδη επιβαρυνθεί με κολώνες υψηλής τάσης. Προτείνεται εναλλακτικά να γίνει υπογειοποίηση των καλωδίων μεταφοράς ρεύματος και όχι με εναέριο τρόπο όπως προβλέπεται στη μελέτη. 


Κατόπιν των ανωτέρω ο πρόεδρος προτείνει στο Συμβούλιο να αποφανθεί σχετικά. 


Οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ιω. Σωτηρίου, Δημ. Μαργαρίτης, Ιω. Μίχος, Ελένη Σύρου, Γεώργιος Σαμουήλ, Δημ. Μπακούρος, Λουκάς Ζάκκας και Σωτ. Παντίσκας δεν τοποθετήθηκαν επί του θέματος. 


Το Δημοτικό Συμβούλιο ύστερα από διαλογική συζήτηση

 Γνωμοδοτεί

αρνητικά επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 400KV ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ Κ.Υ.Τ. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ Κ.Υ.Τ. ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ & ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ του Ν. Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin