24 Ιανουαρίου 2021

Έκτακτα μέτρα και στο Αλουμίνιο της Ελλάδας

Από αύριο Δευτέρα 25/1/21 θα ισχύουν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας έναντι του κορωνοϊού, στο εργοστάσιο Αλουμίνιο της Ελλάδας.
Πιο συγκεκριμένα, όπως και στην 1η καραντίνα, σταματούν οι μετακινήσεις με πούλμαν και ο κάθε εργαζόμενος θα μετακινείται με δικό του μέσο μεταφοράς. Ταυτόχρονα πριν την έναρξη της βάρδιας, θα διενεργουνται rapid test.
Τέλος, υπάρχουν περισσότερα άτομα που βγαίνουν σε άδεια και σε μερικές περιπτώσεις το εργοστάσιο θα προσπαθήσει να λειτουργήσει με το άκρως απαραίτητο εργατικό δυναμικό.

Από Ν. Β.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19:34

    Επιτελους να λαμψει η αληθεια και να σταματησουν τα ψεμματα !!! Αν υπαρχουν τα κρουσματα στον δημο μας και στο εργοστασιο οφειλουν να το δημοσιευσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος θα τα πει εδώ δε ξέρουμε τπτ για το νόμο μόνο lockdown

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19:16

    Τα κρουσματα οντως υπαρχουν αφου ενημερωνουν τους εργαζομενους με sms και κανουν κ συνελευσεις. Τιποτα δεν ειναι ψεμα. Υπαρχουν οντως ατομα που εχουν τον ιο. Το οτι δεν λενε τα ονοματα των ανθρωπων δεν σημαινει οτι ειναι ψεματα. Οι ανθρωποι αυτοι βρισκονται σε καραντινα στα σπιτια τους. Δεν χρειαζεται να τους εκθεσουν. Στην Λειβαδια ειχαν ενα καρο κρουσματα γιατι δεν βγηκαν να πουν ονοματα? Μονο το εργοστασιο ειναι υποχρεωμενο να το κανει? Ας σοβαρευτουμε. Δεν φτανει που εχει τα προβληματα του ο κοσμος πρεπει να τον εκθετουμε κιολας. Οποιος φοβαται τοσο πολυ να τηρει τα μετρα προστασιας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin