3 Μαΐου 2020

Πλήρης επιβεβαίωση του e-hani, για την λήψη και την άρση των μέτρων .Από τις 29 Μαρτίου 2020 το e hani είχε προβλέψει ακριβώς το τι θα ισχύσει για την επόμενη ημέρα και για το πότε θα αρθούν τα μέτρα από το lock down .Με μια χαρακτηριστική ανάρτηση ανέφερα τα εξής  στο ακόλουθο λινκ με ημερομηνία 29/3/2020
https://e-hani.blogspot.com/2020/03/lock-down.html:

Πιο συγκεκριμένα , πάντα με το καλό σενάριο , όπως άλλωστε πορευόμαστε και αυτές τις ημέρες :

Πάσχα και Αγίου Γεωργίου στην Αράχωβα , αναβάλλονται για του χρόνου.

Η καραντίνα των απλών πολιτών με το σύνθημα ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ , θα ισχύσει υποχρεωτικά μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου .

Επιχειρήσεις που σήμερα είναι κλειστές , θα πάρουν ξανά το σήμα για την επανέναρξη τους μετά τις 15 Μαΐου τουλάχιστον.

ΣΧΟΛΕΙΑ . Αν και το βασικό σενάριο μιλά για το οριστικό κλείσιμο για την φετινή χρονιά , ωστόσο εν όψει των πανελλαδικών εξετάσεων , το σενάριο διαμορφώνεται ως εξής .

  Μετά τις 15 Μαΐου , υπάρχει μικρή πιθανότητα να ανοίξουν  οι τάξεις της Β και Γ λυκείου.

Δεν αναφέρομαι στον χρόνο διεξαγωγής των πανελλαδικών , γιατί εκεί οι εξελίξεις μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα και η ψυχολογία των μαθητών γίνεται πολύ εύθραυστη.


Τα Γυμνάσια ίσως πραγματοποιήσουν μαθήματα μόνο  όλο τον Ιούνιο.

Στα Δημοτικά , κάποιες μεγάλες τάξεις, Δ, Ε, ΣΤ, μπορεί και αυτές να κάνουν μόνο όλο τον Ιούνιο και αναλόγως των εξελίξεων , μπορεί και να εφαρμοσθεί και για τις υπόλοιπες τάξεις.

Νήπια και παιδικοί , μάλλον ήδη μας έχουν καλό καλοκαίρι....

Συμπληρωματικό σενάριο για τα σχολεία είναι , η επόμενη σχολική περίοδος να ξεκινήσει 24 Αυγούστου , όπως και σχολεία σε ξένες χώρες π.χ. Γαλλία , με ειδικό διαμορφωμένο πρόγραμμα αναπλήρωσης της περσινής διδακτικής  ύλης , η οποία ύλη προφανώς και θα έχει περιοριστεί στην άκρως απαραίτητη.


Για τις εκκλησίες μας και αυτές αναμένεται, πάντα με το καλό σενάριο , να ξαναλειτουργήσουν μετά τις 15 Μαΐου , ίσως και αρχές Ιουνίου.


Τέλος , απόλυτη επιβεβαίωση και ως
προς τον μακάβριο αριθμό των θυμάτων για την Α φάση του κορονοϊού, τον οποίο είχα αναφέρει σε Γιάννη και Στάθη. (150 νεκροί έναντι 4χιλ. που έλεγε ο Γιάννης και 100 ατόμων που έλεγε ο Στάθης)..

Υ.Γ.  Ήμουν ο μοναδικός που  είχα ειδοποιήσει από αρχές Φεβρουαρίου , πολύ πριν ακυρωθούν τα καρναβάλια, αρκετούς επιχειρηματίες για το τι μέλλει γενέσθαι από Μάρτιο και πέρα και ότι θα υπάρχει lock down . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin