4 Μαΐου 2020

Το παράδοξο της πρόληψης και οι ανεύθυνες κριτικέςΑυτό συμβαίνει όταν όλα πάνε καλά μετά από τη συστηματική πρόληψη και τα περιοριστικά μέτρα. Ξεχνάμε πως σε κάποιες άλλες χώρες τα κρούσματα αυξάνονται κατά εκατοντάδες ή ακόμα και κατά χιλιάδες καθημερινά.

Ξεχνάμε πως αυτή την κόκκινη γραμμή βλέπαμε στα γραφήματα για τις άλλες χώρες τότε που φοβόμασταν πως μπορεί να συμβεί και στη δική μας.

Ξεχνάμε πως οι προσπάθειες καρποφόρησαν επειδή προσέχαμε. Και αρχίζουν οι συζητήσεις. Και τα «Γιατί όλος αυτός ο χαμός;»

Συστημικός ο Τσιόδρας, μικρός Φύρερ ο Χαρδαλιάς, εξαπάτηση πολιτών έβλεπαν διάφορι συνωμοσιολόγοι, αρπαγή περιουσιών κάποιοι άλλοι, η ώρα της επέλασης των μεταναστών έλεγαν κάποιοι τρίτοι.

Όλα τα σενάρια ακούστηκαν και αναλύθηκαν ποικιλοτρόπως στο διαδίκτυο κυρίως, που και η κουτσή Μαρία έχει μάθει τα πάντα από την έγκυρη πηγή του.... ταξιτζή.

Ξεχνούν τις εκατοντάδες χιλιάδες θύματα και τα εκατομμύρια ανθρώπων που βρίσκονται θετικοί στον κορωνοϊό, παγκοσμίως.

Σκέφτονται όλοι την διολίσθηση της οικονομίας και ξεχνούν ή δεν έχουν βιώσει πως είναι έστω και μια ημέρα στο νοσοκομείο.

Αν όμως δεν είχαμε προσέξει και υπομείνει στωικά τον εγκλεισμό, τι θα λέγαμε τώρα;

Τώρα που επανερχόμαστε στις δουλειές μας, και σταματά η απομόνωση, να συνεχίσουμε να προσέχουμε. Για να μειώσουμε τις πιθανότητες να επιβαρύνουμε τώρα το σύστημα υγείας. Τώρα ξέρουμε πως το πιο σημαντικό είναι αυτό.

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος12:53 μ.μ.

  "Δεν έχουν βιώσει πως είναι έστω και μια ημέρα στο νοσοκομείο". ΟΚ. Και μερικοί δεν έχουν βιώσει πως είναι δύο γονείς άνεργοι λόγω της κατάστασης, με δύο μικρά παιδιά, σε ένα ημιυπόγειο στα κάτω Πατήσια και να τους κουβαλάει φαγώσιμα ο Δήμος, αλλιώς ... τετέλεσται !!!
  Μην το υπεραπλουστευεις. Είναι πιο σύνθετο από αυτό. Και η μάσκα που ήταν έως επικίνδυνη σύμφωνα με τον μέντορα Τσιόδρα και ξαφνικά έγινε απαραίτητη, προκαλεί απορίες. Αλλά να ήταν το μόνο......
  Το πολύ βάλε το Σταθά, να κάνει ένα σχόλιο. Αυτός τα ξέρει ... όλα!
  :):):)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin