29 Μαΐου 2020

Ευχαριστίες οικογένειας Ι. Βρούλια, για τις προσπάθειες ανεύρεσης του.

Αράχωβα Βοιωτίας

23 Μαΐου 2020



Προς:   Δήμαρχο  Διστόμου- Αράχωβας- Αντίκυρας

              κο Γιάννη Σταθά



Αξιότιμε Δήμαρχε, 


Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές μας ευχαριστίες για την ουσιαστική βοήθεια που προσφέρατε καθώς και το ειλικρινές ενδιαφέρον σας, κατά την αναζήτηση του πολυαγαπημένου μας συζύγου- πατέρα και παππού Ιωάννη Βρούλια. Δυστυχώς και παρά την παρέλευση τόσων ημερών, την τεράστια κινητοποίηση που έγινε, δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί ο άνθρωπος μας.


Παρόλα αυτά όλες αυτές τις ημέρες αναζήτησης, εμείς οι στενοί συγγενείς βιώσαμε τις αγωνιώδεις προσπάθειες τις δικές σας, των δημοτικών και δημοσίων υπηρεσιών ( Αστυνομίας- Πυροσβεστικής – 7η ΕΜΑΚ ), της (Επίλεκτης ομάδας ειδικών αποστολών Δήμου Λοκρών, Δήμου Αιγάλεω και Δήμου Θεσσαλονίκης),της Ελληνικής ένωσης έρευνας και διάσωσης Λιβαδειάς, των Εκκλησιαστικών αρχών της πόλης μας, των Εθελοντών-Διασωστών που συνέδραμαν από άλλες περιοχές της χώρας, των Εθελοντών με τα ιδιόκτητα  Drones, των ΜΜΕ καθώς και των συγχωριανών του,   που στην κυριολεξία κίνησαν γη και ουρανό για να βρεθεί και να επιστρέψει σπίτι του.


Παρακαλούμε λοιπόν όπως διαβιβάσετε σε όλους τους παραπάνω τα λόγια αυτά, που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να περιγράψουν τα αισθήματα ευγνωμοσύνης που μας διακατέχουν για όλους αυτούς που κοπίασαν τόσο πολύ να τον αναζητούν, λες και ήταν ο δικός τους άνθρωπος.


Σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και να προσφέρετε πάντοτε στους συνανθρώπους σας με την ίδιο ενδιαφέρον που αισθανθήκαμε κι εμείς όλες αυτές τις ημέρες.

Με ειλικρινή αισθήματα εκτίμησης.



Η σύζυγος του 

Γεωργία Βρούλια


Τα παιδιά του

Γιάννης & Καίτη Χασιώτη

Ζαφειρούλα Βρούλια


Τα εγγόνια

Γεωργία & Μαρίνα Χασιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin