13 Μαΐου 2020

Και η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς συμμετείχε στην αναζήτηση του Ι. ΒρούλιαΓια πέμπτη μέρα συνεχίστηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 90χρονου στην Αράχωβα, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή.


Αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες της ΕΜΑΚ, από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά σαρώνουν την περιοχή χωρίς κανένα αποτέλεσμα.


Το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα κοντά στο νεκροταφείο.


Για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου, ο οποίος πάσχει από άνοια, ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία Silver Alert.


Η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς έδωσε το παρόν στην έρευνα που έχει στηθεί για τον Ιωάννη Βρούλια.


Οι εθελοντές διασώστες της Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς σε συνεργασία με την Π.Υ, την 7η Ε.Μ.Α.Κ. και την ΕΛ.ΑΣ απο τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησαν την αναζήτηση του αγνοουμένου καταφέρνοντας να εντοπίσουν κάποια προσωπικά του αντικείμενα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα θέλαμε να πούμε στους εθελοντές που με τα προσωπικά τους drone αλλά και τα ιδιωτικά τους τετράτροχα, διευκόλυναν το έργο όλων μας.
==========================================


=================================Έρευνες από την ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό αγνοούμενου στην Αράχωβα


Ο ηλικιωμένος πάσχει από άνοια ενώ οι κόρες του από την πρώτη στιγμή απευθύνθηκαν σε αστυνομία και πυροσβεστική
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός ηλικιωμένου ο οποίος έφυγε από το σπίτι του στην Αράχωβα από χθες το πρωί και έκτοτε αγνοείται.

Στις έρευνες συνδράμουν κλιμάκια εθελοντών Διασωστών από Αθήνα από την Επίλεκτη Ομάδα Διασωστών Αιγάλεω με τη συνδρομή του διασωστικού σκύλου Γκίζμο και του εκπαιδευτή του Ιωάννη Κονδράρου αλλά και διασώστες εθελοντές από το παράρτημα της ΕΠΟΜΕΑ Λοκρων.

Οι εθελοντές συνεργάζονται με την αστυνομία και την πυροσβεστική ενώ στο σημείο ερευνά και ο ειδικά εκπαιδευμένος διασωστικός σκύλος της 7ης ΕΜΑΚ, ο Ζευς. Σύμφωνα με πληροφορίες οι διασώστες εντόπισαν κάποια ρούχα τα οποία οι συγγενείς του 90χρονου αναγνώρισαν 

Ο ηλικιωμένος πάσχει από άνοια ενώ οι κόρες του από την πρώτη στιγμή απευθύνθηκαν σε αστυνομία και πυροσβεστική.====================================


Έρευνες για αγνοούμενο στην ΑράχωβαΚατόπιν προσκλήσεως του Δήμου Αράχωβας, κλιμάκιο με 10 εθελοντές διασώστες και ένα διασωστικό σκύλο μετέβη στην περιοχή της Αράχωβας για να συνδράμει στις έρευνες για τον 90χρονο Βρούλια Ιωάννη, για τον οποίο εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση η Lifeline Hellas, Silver Alert και o οποίος εξαφανίστηκε από την Παρασκευή 8/5.

Οι εθελοντές των ομάδων της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δήμου Αθήνας και ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δήμου Αιγάλεω ξεκίνησαν τις έρευνες με το πρώτο φως. Στην αποστολή προστέθηκαν και μέλη της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λοκρών. Συνολικά η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. επιχειρεί στην ευρύτερη περιοχή με 20 μέλη σε συνεργασία με την Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα ενώ τις έρευνες ενισχύει ένας διασωστικός σκύλος από την 7η ΕΜΑΚ. Οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι αργά το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin