6 Μαΐου 2020

Πρωτότυπη διαμαρτυρία σήμερα στην Λιβαδειά για την εστίαση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι και φίλες συμπολίτες

Σήμερα Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 ,ως γνωστόν στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς , το Σωματείο επαγγελματιών εστίασης ''Νέα Εστίαση'', θα πραγματοποιήσει μια διαφορετική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στα πλαίσια μιας δράσης που έχει λάβει ήδη πολύ μεγάλη δημοσιότητα σε πανελλαδικό επίπεδο καθώς συμμετέχει όλη η εστίαση της χώρας, από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τον Έβρο και την Κρήτη έως την Κέρκυρα και την Λέρο.

Η δράση αυτή έχει αδειοδοτηθεί και τηρεί τις νόμιμες προδιαγραφές για τον σκοπό της.

Όμως προσοχή ! Για να πετύχει  η διαμαρτυρία μας χρειαζόμαστε την ΑΠΟΥΣΙΑ σας από τον χώρο της συγκέντρωσης μιας και θα αναπτυχθούν μόνο άδειες καρέκλες, στον περιφραγμένο χώρο που θα αστυνομεύεται και θα απαγορεύεται αυστηρώς η συνάθροιση κοινού.

Γι' αυτό καλούμε όλους τους συμπολίτες και επαγγελματίες της πόλης να μας βοηθήσουν , ώστε να ΜΗΝ προσέλθουν στον χώρο της  πλατείας κατά τη διάρκεια της σιωπηρής διαμαρτυρίας μας κατά τις ώρες από 18:00 ως και 10:00μμ

Η δράση θα βιντεοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί στη σελίδα μας , ώστε μετά το τέλος της διαμαρτυρίας, να μπορείτε να παρακολουθήσετε, πλάνα και δηλώσεις για το τι ακριβώς έγινε και ποιος είναι ο σκοπός της.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την συμπαράσταση αλλά και την κατανόησή σας.

#menoumeoloimazi
#emptychairs
#coronavirus2020
Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΕΙ

1 σχόλιο:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin