14 Μαΐου 2020

Ο Δήμος Λεβαδέων απαλλάσσει τα ανταποδοτικά τέλη στις επιχειρήσεις που πλήχτηκαν από τον κορωνοϊό


Με ανακοίνωση του ο Δήμος Λεβαδέων γνωστοποιεί πως, σύμφωνα με απόφαση που λήφθηκε κατά το Δημοτικό Συμβούλιο – 42/23-3-2020 -, και σύμφωνα με την παρ. 9 του άρθρου 37 της ΠΝΠ 20-3-2020 (ΦΕΚ 68/Α/20-3-2020), αποφασίστηκε η απαλλαγή από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού για τις επιχειρήσεις που διακόπτουν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί.



«Παρακαλούμε, όσοι επιχειρηματίες εμπίπτουν στην παραπάνω διάταξη, όπως συμπληρώσουν την αίτηση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων https://dimoslevadeon.gr/ και συγκεκριμένα στην επιλογή «Εξυπηρέτηση» - «Εργαλεία» στο κεντρικό μενού επιλογών της ιστοσελίδας», αναφέρει ο Δήμος Λεβαδέων.

Σε περίπτωση που έχουν ήδη κ
αταβληθεί ποσά εντός του διαστήματος απαλλαγής, αυτά συμψηφιζονται με μελλοντικές απαιτήσεις των τελών, ενώ σε περίπτωση εξόφλησης των λογαριασμών, για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί, παρακαλούνται οι επιχειρηματίες να προσκομίσουν αντίγραφο λογαριασμού και εξοφλητική απόδειξη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή της αίτησης παρακαλούμε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 22613 – 50878 και 22613 – 50825

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin