28 Απριλίου 2020

Τελικά μήπως ο Κιμ πάτησε το κουμπί με το Covid 19?


Έτοιμος ήταν λέει ο Κιμ, ο βορειοκορεατης " ηγέτης" να πατήσει το περιβόητο κουμπί και να διαλύσει το πλανήτη μας. Τελικά λέτε να το πάτησε και να απογειώθηκε μόνο αυτός?

Κιμ Γιονγκ Ουν: Όργια, αλκοόλ και θάνατος- Μέσα στο θρυλικό τρένο του Βορειοκορεάτη μονάρχη


Ιστορίες και εικόνες μέσα από το μυθικό τρένο της Πιονγκγιάνγκ.

Το μυστήριο γύρω από την κατάσταση της υγείας του Κιμ Γιονγκ-Ουν πυκνώνει. Οι μυστικές υπηρεσίες της Νότιας Κορέας αναφέρουν πως είναι καλά, εκείνες της Ιαπωνίας αναφέρουν πως είναι νεκρός ή σε κωματώδη κατάσταση και οι ΗΠΑ παρακολουθούν το τρένο που μεταφέρει τον ανώτερο ηγέτη της χώρας να... παραθερίζει στην πόλη Ουονσόν της Κίνας!


Ένα ειδικό τραίνο που πιθανότατα ανήκει στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν βρισκόταν αυτήν την εβδομάδα σε μια παραθαλάσσια πόλη.



Εν μέσω αντικρουόμενων πληροφοριών για το πού βρίσκεται ο Κιμ και αν ασθενεί βαρέως ή όχι, η ομάδα αυτή, η 38 North, ανέφερε ότι το τραίνο θεάθηκε στον σταθμό του θερέτρου Ουονσόν, στο διάστημα 21-23 Απριλίου.

Νωρίτερα σήμερα, το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο τρεις πηγές με γνώση του θέματος μετέδωσε ότι η Κίνα έχει στείλει μια ομάδα γιατρών στη Βόρεια Κορέα.

Ένας ενημερωτικός ιστότοπος της Νότιας Κορέας ανέφερε στις αρχές της εβδομάδας ότι ο Κιμ υποβλήθηκε σε καρδιαγγειακή επέμβαση στις 12 Απριλίου και αναρρώνει.

Την Παρασκευή, μια πηγή από τη Νότια Κορέα είπε στο Reuters ότι με βάση τις πληροφορίες της Σεούλ ο Κιμ είναι ζωντανός και πιθανότατα θα κάνει σύντομα μια εμφάνιση.

Στο μοναδικό όμως σημείο, στο οποίο συμφωνούν όλοι είναι πως το «κλειδί» είναι στο τρένο. Στο μυθικό τρένο της Πιονγκγιανκ που ελάχιστοι έχουν μπει και οι ιστορίες μέσα από τα βαγόνια του ξεπερνούν κατά πολύ την φαντασία.

Με καλλονές σε ρόλο σερβιτόρων, αλκοόλ πολλών... αστέρων να ρέει άφθονο αλλά και δολοφονίες μελών του καθεστώτος, το τρένο του Κιμ έχει κερδίσει μια θέση στο Πάνθεον της ιστορίας.

Το τρένο των δικτατόρων

Ο Χίτλερ είχε το «Αmerika», το «θηρίο» με αντιαρματικούς πυραύλους, καταφύγιο βομβαρδισμών και πλήρες κέντρο επιχειρήσεων. Ο Στάλιν και ο Μουσολίνι μετακινούνταν μόνο με τρένο.


Σε κάθε επίσκεψη και στάση, το τρένο έχει πάντα δυο πάνοπλους φρουρούς έξω από το τρένο.

Φυσικά είναι αλεξίσφαιρο και αντέχει από κάθε είδους επίθεση.

Αυτή είναι μια από τις ελάχιστες εικόνες μέσα από το τρένο. Δίπλα στον Κιμ, με το κίτρινο φόρεμα, είναι η σύζυγός του.

Πριν βγει από το τρένο, στρώνεται πάντα κόκκινο χαλί για να περπατήσει ο Κιμ.

Και φυσικά αποθεώνεται σε κάθε του έξοδο!

Κάθε κινησή του παρακολουθείται από τους δυτικούς δορυφόρους.

Έτσι και ο Κιμ, αλλά και οι πρόγονοί του επέλεξαν το τρένο για την μετακίνησή τους. Σε χακί χρώμα και μπαρόκ αισθητική, οι ηγέτες της Βόρειας Κορέας επέλεξαν το τρένο για δυο λόγους: Αφενός για την ασφάλειά τους, καθώς μειώνονται αισθητά οι πιθανότητες «ατυχήματος», αλλά και για ευκολία μέσα στην αχανή ζούγκλα της χώρας. Το χακί χρώμα, εξάλλου, προσφέρει ένα τέλειο καμουφλάρισμα στην πυκνή βλάστηση της Βόρειας Κορέας, καθιστώντας το «αόρατο» στους δορυφόρους.

Με 20 βαγόνια, το τρένο του Κιμ προσφέρει τα πάντα. Κυριολεκτικά...

Τα ταξίδια των οργίων

Συχνά οργανώνονται οντισιόν για το πλήρωμα του τρένου. Φυσικά συμμετέχουν μόνο νεαρές καλλονές, ώστε να υπηρετήσουν στο τρένο του Κιμ.

Σε μια τέτοια οντισιόν, λέγεται πως γνώρισε τη νυν σύζυγό του, Ri Sol-ju το 2009. Το 2012 ανέβηκε στην εξουσία και για τρία χρόνια, σε ένδειξη πένθους και σεβασμού προς τον πατέρα του, Κιμ Γιονγκ-Ιλ, δεν προχώρησε σε καμία άνομη πράξη.

Το 2015 όμως, έγινε ο... χαμός! Καλλίγραμμες κοπέλες από όλη την χώρα, περνούσαν δοκιμαστικά σε κρατικά κτήρια της Πιονγκγιάνγκ, μέχρι να αποφασιστεί ποιες θα είναι οι... τυχερές που θα συνοδεύουν τον Κιμ στα ταξίδια του.




Και φυσικά κλαίνε από χαρά (!) κοντά στον ανώτερο ηγέτη της χώρας...

Για να λάβει μια κοπέλα μέρος, έπρεπε να είναι ψηλή και όμορφη. Μάλιστα, εξετάζονταν από γιατρούς ώστε να διαπιστωθεί αν ήταν παρθένες, καθώς ο Κιμ δεν δεχόταν άλλες κοπέλες στο τρένο του.

Όσες επιλέγονταν, λάμβαναν σύμφωνα με την Daily Mail, 1400 λίρες. Οι γονείς ενημερώνονταν πως οι κόρες τους λάμβαναν μέρος σε «κυβερνητική αποστολή»...

Και του πουλιού το γάλα!

Την ώρα που οι κάτοικοι της Βόρειας Κορέας τρώνε το... γκαζόν και το γρασίδι, το τρένο του Κιμ έχει μέσα τροφές που δεν συναντάει κανείς ούτε στα μεγαλύτερα παλάτια του πλανήτη.

Χαρακτηριστική η μαρτυρία του Konstantin Pulikovsky, Ρώσου αξιωματούχου, ο οποίο το 2001 συντρόφεψε τον Κιμ Γιονγκ-Ιλ σε επίσκεψή του στην χώρα για ένα μήνα, πριν καταλήξει σε συνάντηση του Βορεικορεάτη με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Διαβάστε ακόμα: Βόρεια Κορέα: Σοκάρουν οι φωτογραφίες που είχε απαγορεύσει ο Κιμ Γιονγκ Ουν

«Μπορούσες να παραγγείλεις ό,τι ήθελες. Ρωσική, Κινεζική, Κορεατική, Γιαπωνέζικη και Γαλλική κουζίνα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Τα πιάτα όλα είναι γκουρμέ ενώ στο τρένο υπάρχουν ζωντανοί (!) αστακοί ώστε να καταναλώνονται φρέσκοι.

Κρασιά Βουργουνδίας και Μπορντό, σαμπάνιες, κονιάκ και ελβετικό τυρί, το οποίο λατρεύει ο Κιμ, υπάρχουν σε μόνιμη βάση!

Μέσα στο τρένο, υπάρχει και η λιμουζίνα του Κιμ, το θωρακισμένο «κτήνος» του Βορεικορεάτη ηγέτη.

«Ποτισμένο» με θάνατο

Οι μύθοι για τον τρόπο που η δυναστεία των Κιμ δολοφονεί τους αξιωματικούς ή τους αντιφρονούντες είναι άπειροι.

Πυροβολισμοί, πτώσεις από γκρεμούς αλλά και εξορίες στην ζούγκλα, όπου ζουν τίγρεις, είναι μερικά από τα αποκυήματα ή όχι, της φαντασίας.

Απτά γεγονότα, ωστόσο, που δείχνουν την «κατάρα» του τρένου είναι δυο.

Στις 22 Απριλίου του 2004, το τρένο είχε περάσει από την πόλη Ryongchŏn στα σύνορα της Βόρειας Κορέας με την Κίνας. Δυο ώρες μετά, σημειώθηκε μια τεράστια έκρηξη στον σταθμό με τραγικό απολογισμό τον θάνατο 160 ανθρώπων. Ο Κιμ Γιονγκ-Ιλ εκτέλεσε, σύμφωνα με τους μύθους, άλλους τόσους εργαζόμενους στις σιδηροδρομικές υπηρεσίες. Οι δυτικοί αναφέρουν πως ήταν μια αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας, η Βόρεια Κορέα το διέψευσε.

Η δεύτερη, είναι ο θάνατος που Κιμ Γιονγκ-Ιλ μέσα στο τρένο, στις 17 Δεκεμβρίου του 2011. Πέθανε από έμφραγμα, λίγο πιο έξω από την Πιονγκγιάνγκ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin