25 Ιουνίου 2019

Προτροπή Σταθά για έγκαιρη συντήρηση του Χιονοδρομικού Παρνασσού



    Αξιότιμε κ. Τερζάκη
Η χειμερινή σεζόν που μόλις τελείωσε, μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για το Χ.Κ. Παρνασσού τόσο σε θέματα λειτουργίας, όσο και σε χρονική διάρκεια. Για πρώτη φορά μάλιστα φέτος δοκιμάστηκε το μοντέλο της αυτεπιστασίας, το οποίο και απεδείχθη το πιο επιτυχημένο από τα μέχρι τώρα μοντέλα λειτουργίας του Χ.Κ.Π.
Διανύοντας πλέον τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού,  θα ήθελα να σας επισημάνω για ακόμη μια φορά, ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν το συντομότερο οι συντηρήσεις των αναβατήρων του Χιονοδρομικού Κέντρου, ώστε να μην τρέχουμε πάλι τελευταία στιγμή, όπως συχνά συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς μέχρι τώρα, από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν έχει γίνει τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση. Γι αυτό και σας παρακαλώ όπως κάνετε τα αδύνατα δυνατά ώστε οι συντηρήσεις να ξεκινήσουν άμεσα!
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού θα πρέπει μέχρι το Φθινόπωρο να είναι πανέτοιμο, ώστε να ξεκινήσει τη λειτουργία του μέσα στον Οκτώβριο. Μια λειτουργία που θα περιλαμβάνει και άλλες δραστηριότητες, πέραν της χιονοδρομίας και που θα δώσει μια ακόμη μεγαλύτερη σε διάρκεια σεζόν, προς όφελος των εργαζομένων, των κατοίκων και των τοπικών επιχειρήσεων αλλά και της εθνικής οικονομίας γενικότερα.

Με εκτίμηση
ΓΙΑΝΝΗΣ  ΣΤΑΘΑΣ            Πρώην    Βουλευτής Νομού Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin