3 Ιουνίου 2019

Ομφάλιος ποδηλατικός γύρος στις 9 Ιουνίου


Ο ποδηλατικός αγώνας δρόμου OMPHALIOS CYCLING CLASSIC PRO/AM (GRAN-FONDO DELPHI), αποτελεί μια ποδηλατική εκδήλωση διπλού χαρακτήρα:



Αγώνας Δρόμου Ανδρών με συμμετοχή Elite, Νέων κα Εφήβων σε κοινή κατάταξη



OMPHALIOS Cycling Classic




Αγώνας"Cycling for All" χαρακτήρα με συμμετοχή Elite, Juniors, Masters και Sportive αθλητών



Gran-Fondo DELPHI


Διοργανώνεται για όγδοη συνεχόμενη χρονιά (και 9η συνολικά) από τον Αθλητικό Όμιλο «ΘΗΣΕΑΣ» με την συνεργασία της WORLDOFBIKE Total Cycling Solutions και το Ξενοδοχείο «ΗΝΙΟΧΟΣ» στους Δελφούς με την άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) και της UCI.  Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019.  Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ για τις κατηγορίες Ανδρών, Νέων, Εφήβων (Omphalios Cycling Classic), Γυναικών και Masters (Gran-Fondo Delphi), όπως αυτές ορίζονται από τους κανονισμούς της ΕΟΠ.  Οι αγώνες, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Εθνικών Ομάδων Ποδηλασίας Δρόμου, αποτελούν κριτήριο επιλογής των Εθνικών Ομάδων Δρόμου για Άνδρες και Γυναίκες.

--------

OMPHALIOS CYCLING CLASSIC


1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (ατομικές, ομαδικές) – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Η συμμετοχή είναι επιτρεπτή μόνο για ομάδες των 4, 5 ή 6 αθλητών, σωματειακές – εθνικές – περιφερειακές και/ή μικτές.  Όλοι οι ποδηλάτες της ίδιας ομάδας θα φέρουν κοινή εμφάνιση.  Οι ομάδες αποτελούνται από Άνδρες Elite, Νέους ή Έφηβους ποδηλάτες.  Καμμία ομάδα δεν μπορεί να ξεκινήσει με λιγότερους από 4 ποδηλάτες (Κανονισμοί ΕΟΠ 2.2.003)



2. ΔΙΑΔΡΟΜΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Εκκίνηση Αγώνα 10:30, Διαδρομή: ΔΕΛΦΟΙ – Οδός Άμφισσας-Λιβαδιάς –- αριστερά προς Οδό Αραχόβης-Πολύδροσου (ΑΡΑΧΩΒΑ) – Περιφερειακή οδός Επτάλοφου – οδός Αραχόβης-Πολύδροσου συνέχεια  –  Δεξιά Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας – Περιφερειακή Οδός Κάτω Τιθορέας – Δεξιά προς οδός Μαυρονερίου – Διστόμου – δεξιά οδός Άμφισσας-Λιβαδιάς – ΔΕΛΦΟΙ (Κέντρική Πλατεία) Τερματισμός. Απόσταση: 126,7χλμ.




3. ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΓΩΝΑ – ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ – ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Η Γραμματεία των αγώνων για επιβεβαίωση συμμετοχών και παραλαβή αριθμών αγώνα, καθώς και λοιπές πληροφορίες, θα βρίσκεται στο Εστιατόριο Ηνίοχος, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, από τις 17.30 με 20.30.  Τεχνικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 21.00 στον ίδιο χώρο.  Η παρουσία των αρχηγών των ομάδων είναι υποχρεωτική.  Πριν το τεχνικό συνέδριο θα δωθούν στις ομάδες που επιθυμούν συνσκευές επικοινωνίας VHF, καθώς και σήμανση για τα οχήματα συνοδείας.  Μετά την κλήρωση της σειράς των οχημάτων θα δωθεί και χαρακτηριστικός αριθμός σειράς οχήματος συνοδείας, που πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά όλα τα οχήματα συνοδείας των ομάδων.

Την Κυριακή το πρωί η Γραμματεία θα λειτουργήσει μόνον για τις υπογραφές των αθλητών στο φύλο αγώνα, από τις 09.20 εως και 10' πριν την εκκίνηση.  Όλοι οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να περάσουν από την Γραμματεία, για να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους, να υπογράψουν το φύλο αγώνα.  Κατά την διαδικασία των υπογραφών θα φορούν την αγωνιστική ενδυμασία και τους αριθμούς αγώνα.



4α. ΕΓΓΡΑΦΗ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι εγγραφές για τις ομάδες γίνονται στην επίσημη φόρμα συμμετοχής, όπου κάθε ομάδα δηλώνει τους αθλητές που θα αγωνιστούν, εως τρεις ακόμα αναπληρωματικούς ποδηλάτες, καθώς επίσης και τον Αγωνιστικό διευθυντή (Team Manager) της Ομάδας.

4β. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τελευταία ημερομηνία αποστολής της φόρμας είναι:                      Τρίτη 4η Ιουνίου 2019


5. ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Ενενήντα Ευρώ 90,- €ανά ομάδα (το πακέτο περιέχει αριθμό συμμετοχής, τροφοδοσία στις ζώνες τροφοδοσίας, τεχνική βοήθεια από ουδέτερο σέρβις, ιατρική – παραιατρική βοήθεια, pasta-party μετά την λήξη των αγώνα στο εστιατόριο «Ηνίοχος» στους Δελφούς, αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού)
Για την διαμονή σας, μπορείτε να απευνθείτε σε προνομιακή τιμή 15,- € ανά άτομο (με πρωινό) στο ξενοδοχείο «Ηνίοχος» στους Δελφούς. Κρατήσεις θα γίνονται απευθείας από τους αθλητές και τις ομάδες στο 2265 083101 και στο e-mail reservations@delphi-hotel-iniohos.gr

Οι ομάδες που επιθυμούν συσκευή επικοινωνίας (VHF) θα επιβαρυνθούν επιπλέον με το ποσό των 20,- €

Το παράβολο συμμετοχής καταβάλλεται στον τραπεζικό λογαριασμό της Alpha-bank με ΙΒΑΝ:

GR0201401300130002340017856 δικαιούχος: Κωνσταντοπουλου Γλυκερία

Δυνατότητα πληρωμής θα υπάρχει και στην Γραμματεία των αγώνων, μέχρι και την έναρξη του Τεχνικού Συνεδρίου, μόνο κατόπιν προηγούμενης συννενόησης.


6. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΓΩΝΑ
Γενικότερα ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. και ειδικότερα για αγώνες δρόμου αντοχής (μιας ημέρας).


7α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Πέραν των οχημάτων συνοδείας, που αποτελούν ευθύνη της κάθε ομάδας, θα υπάρχει και ένα όχημα τεχνικής εξυπηρέτησης (neutral service)  με μηχανικό και εξοπλισμένο με διάφορους τροχούς καθώς και νερά και φρούτα.  Το όχημα αυτό θα κινείται σύμφωνα με τις οδηγίες του Αλυτάρχη, ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα.  Το όχημα αυτό επίσης, θα έχει ειδική σήμανση με κίτρινη χαρακτηριστική ταινία, και ένδειξη NEUTRAL RACE SUPPORT. Επίσης όχημα - σκούπα θα βρίσκεται στην ουρά του αγώνα.

7β. ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Γίνεται από τα οχήματα συνοδείας των ομάδων, ενώ επιπλέον στην διαδρομή θα υπάρξει μια ακόμη ζώνη τροφοδοσίας στο μετά την Δαύλεια.


8. ΟΡΙΑ ΧΡΟΝΟΥ
Το όριο χρόνου ορίζεται στο 16% του χρόνου του πρώτου νικητή.  Ποδηλάτες που τερματίζουν εκτός ορίου χρόνου, παίρνουν κατάταξη αλλά δεν υπολογίζονται για την ομαδική κατάταξη και την κατάταξη των σπριντ.



9. ΣΗΜΑΝΣΗ ΑΓΩΝΑ
Η σήμανση του αγώνα θα παραμείνει στην διαδρομή καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας του αγώνα. Τα βέλη δείχνουν την κατεύθυνση του αγώνα, ενώ θα υπάρχουν πινακίδες για τα 30χλμ. καθώς και τα τελευταία 20, 10, 5, 3, 1km, 500m, 200m.  Ενδεικτικές πινακίδες σήμανσης:





10α. ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ
Γενική Ατομική Κατάταξη Ανδρών, όπου οι δέκα (10) πρώτοι νικητές θα λάβουν χρηματικά έπαθλα αξίας 260 ευρώ, ως εξής:

1ος 60€, 2ος 50€, 3ος 40€, 4ος-6ος 20€, 7ος-8ος 15€, 9ος-10ος 10€

Επίσης θα δωθούν κύπελλα στους:

Tρεις (3) πρώτους Άνδρες με δελτίο Elite
Τρείς (3) πρώτους Νέους Άνδρες 19-22 ετών
Τρεις (3) πρώτους Έφηβους 17-18 ετών
Ομαδική Κατάταξη: Οι χρονοι των τριων πρώτων αθλητών κάθε ομάδας αθροίζονται και προκύπτει ο χρόνος της καλύτερης ομάδας.  Σε περίπτωση ισοβαθμίας σε χρόνο, θα αθροίζονται οι θέσεις προκειμένου να γίνει η κατάταξη και σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας, υπολογίζεται η θέση του καλύτερου ποδηλάτη κάθε ομάδας.  Οι τρεις πρώτες ομάδες θα λάβουν κύπελλο.

10β. ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Οι απονομές θα διεξαχθούν στην Κεντρική Πλατεία Δελφών (χώρος τερματισμού), στις 15:00  Οι ποδηλάτες – νικητές θα προσέλθουν με την αγωνιστική τους ενδυμασία (φανέλα ομάδας κατ' ελάχιστον) και χωρίς ποδήλατα.



11. ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙ-ΝΤΟΠΙΝΓΚ
Σε περίπτωση, που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και της UCI.



12. ΠΟΙΝΕΣ
Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται, της UCI



13. ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ
Αλυτάρχης Αγώνα είναι ο κ. Κωνσταντόπουλος Αθανάσιος (ομοσπονδιακός κριτής ΕΟΠ)



14. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διευθυντής Αγώνα είναι ο κ. Κωνσταντόπουλος Δημήτρης, τηλ. 6944526247



15. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή (αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση), αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις τους, φωτογραφίες, βίντεο να δίνονται στον τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης, τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή όμιλο και τους συνδιοργανωτές.


16. ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ


Gran-fondo Delphi
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ο ποδηλατικός αγώνας δρόμου «Gran-Fondo DELPHI» αποτελεί μια ποδηλατική εκδήλωση "Cycling for All" χαρακτήρα (συμμετοχή αθλητών – αθλητριών με ή χωρίς αγωνιστικό δελτίο)


ΔΙΑΔΡΟΜΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Εκκίνηση Αγώνα 10:45, Διαδρομή: ΔΕΛΦΟΙ – Οδός Άμφισσας-Λιβαδιάς –- αριστερά προς Οδό Αραχόβης-Πολύδροσου (ΑΡΑΧΩΒΑ) – Περιφερειακή οδός Επτάλοφου – οδός Αραχόβης-Πολύδροσου συνέχεια  –  Δεξιά Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας – Περιφερειακή Οδός Κάτω Τιθορέας – Δεξιά προς οδός Μαυρονερίου – Διστόμου – δεξιά οδός Άμφισσας-Λιβαδιάς – ΔΕΛΦΟΙ (Κέντρική Πλατεία) Τερματισμός. Απόσταση: 126,7χλμ.


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (ατομικές, ομαδικές) – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ :
Η συμμετοχή είναι επιτρεπτή, για τις παρακάτω κατηγορίες αθλητών:

Αθλήτριες με αγωνιστικό δελτίο κατηγορίας Elite Γυναικών.
Αθλητές/-τριες με αγωνιστικό δελτίο Masters (Ανδρών – Γυναικών)
Αθλητές – αθλούμενοι χωρίς αγωνιστικό δελτίο, με ικανότητα συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες.
Το Gran-Fondo είναι ένας αγώνας κατηγορίας "Cycling for All" όπως αυτή περιγράφεται από τους κανονισμούς της UCI, ανοικτό για όλους τους ποδηλάτες οι οποίοι συμμετέχουν, σε «ηλικιακά group», όπως παρακάτω:

ΑΝΔΡΕΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

19-29

19-29

30-34

30-39

35-39

40+

40-44



45-49



50-54



55-59



60-64



65+



Οι ηλικίες των αθλητών υπολογίζονται με βάση το ημερολογιακό έτος γέννησης (31/12), και όχι την ημερομηνία γέννησης.  Για να ισχύσει ένα ηλικιακό γκρουπ, θα πρέπει να δηλωθούν τουλάχιστον 6 ποδηλάτες ή 4 ποδηλάτισσες αντίστοιχα για τις γυναικείες κατηγορίες, διαφορετικά θα γίνει ενοποίηση με την αμέσως μαζικότερη και μικρότερη ηλικιακή κατηγορία.

ΟΜΑΔΙΚΟ: Κάθε σωματείο – μέλος της ΕΟΠ θα δηλωθεί στην ομαδική κατάταξη του Gran-Fondo (με τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής:

Η ομάδα να έχει τουλάχιστον μια γυναίκα, ανεξαρτήτου ηλικίας
Η ομάδα να έχει τουλάχιστον έναν άνδρα, ανεξαρτήτου ηλικίας
Η ομάδα να έχει έναν ποδηλάτη σε ηλικιακό γκρουπ των 40+
Η ομάδα να έχει έναν ποδηλάτη σε ηλικιακό γκρουπ των 50+

ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΓΩΝΑ – ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ – ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Η Γραμματεία των αγώνων για επιβεβαίωση συμμετοχών και παραλαβή αριθμών αγώνα, καθώς και λοιπές πληροφορίες, θα βρίσκεται στο Εστιατόριο Ηνίοχος, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, από τις 17.30 με 20.30 και την Κυριακή 08.30 με 10.00.  Τεχνικό Συνέδριο/Ενημέρωση συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στις 10.00 στον ίδιο χώρο.  Την Κυριακή το πρωί η Γραμματεία θα λειτουργήσει μόνον για τις υπογραφές των αθλητών/-τριων στο φύλο αγώνα, και θα κλείσει στις 10.00  Όλοι οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να περάσουν από την Γραμματεία, για να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους, να υπογράψουν το φύλο αγώνα.  Κατά την διαδικασία των υπογραφών θα φορούν την αγωνιστική ενδυμασία και τους αριθμούς αγώνα.


ΕΓΓΡΑΦΗ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι εγγραφές θα γίνουν ηλεκτρονικά, για όλους τους συμμετέχοντες, μέσω της φόρμας συμμετοχής της ιστοσελίδας

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τελευταία ημερομηνία εγγραφών:  Τετάρτη 5η Ιουνίου 2019


ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :
Έικοσι ευρώ (20,-€) (το πακέτο περιέχει, αριθμό συμμετοχής, τροφοδοσία στις ζώνες τροφοδοσίας, τεχνική βοήθεια, ιατρική – παραϊατρική βοήθεια, αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής, συμμετοχή στο pasta party).  Για τους μη κατόχους αγωνιστικού δελτίου – μη μέλη σωματείου ΕΟΠ, το παράβολο συμμετοχής θα είναι είκοσι πέντε ευρώ (25,-€) και θα περιλαμβάνει επιπλέον και ασφάλεια ατυχήματος.  Το παράβολο συμμετοχής καταβάλλεται στον τραπεζικό λογαριασμό της Alpha Bank με ΙΒΑΝ:

GR0201401300130002340017856 δικαιούχος: Κωνσταντοπούλου Γλυκερία



Δυνατότητα πληρωμής θα υπάρχει και στην Γραμματεία των αγώνων, μόνο κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης, και με οικονομική επιβάρυνση των 5,- € ανά περίπτωση.

Για την διαμονή σας, μπορείτε να απευνθείτε σε προνομιακή τιμή 15,- € ανά άτομο (με πρωινό) στο ξενοδοχείο «Ηνίοχος» στους Δελφούς. Κρατήσεις θα γίνονται απευθείας από τους αθλητές και τις ομάδες στο 2265 083101 και στο e-mail reservations@delphi-hotel-iniohos.gr


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΓΩΝΑ
Γενικότερα ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. και ειδικότερα για αγώνες δρόμου μιας ημέρας.  Θα δοθεί μια εκκίνηση για όλες τις κατηγορίες ποδηλατών ταυτόχρονα.  Παρόλα αυτά, αν ο αριθμός συμμετοχών το επιβάλλει μπορεί οι συμμετέχοντες να χωριστούν σε γκρουπ και να επιβληθεί μια διαφορά 30'' δευτερολέπτων.  Η χρήση ποδηλάτου δρόμου είναι αυστηρώς προτινόμενη, παρόλα αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθεί, από Sportive συμμετέχοντες  και άλλος τύπος ποδηλάτου (πχ.cyclo-cross, mtb, trekking κ.α) με εξαίρεση ποδήλατα χρονομέτρησης, fixed, πίστας, tandem ή recumbent οχήματα.


ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Θα υπάρχουν οχήματα τεχνικής εξυπηρέτησης, με μηχανικό και εξοπλισμένα με διάφορους τροχούς καθώς και νερά και φρούτα.  Τα οχήματα neutral service θα κινούνται ως παρακάτω και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του Αλυτάρχη.

Ένα (1) όχημα θα ακολουθεί την κεφαλή του αγώνα.
Ένα (1) όχημα θα βρίσκεται στην ουρά του αγώνα (όχημα – σκούπα).
Ένα (1) ακόμα όχημα ή και περισσότερα θα ακολουθούν ποδηλάτες, σύμφωνα με τις οδηγίες του Αλυτάρχη.
Όλα τα οχήματα θα έχουν ειδική σήμανση με κίτρινη χαρακτηριστική ταινία, και ένδειξη "NEUTRAL RACE SUPPORT"


ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Στην διαδρομή, Θα υπάρξου δυο (2) ζώνες τροφοδοσίας.  Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει σήμανση για κάθε ζώνη τροφοδοσίας, καθώς και προειδοποιητικές πινακίδες 5χλμ και 1χλμ πριν την ζώνη τροφοδοσίας.  Σε κάθε ζώνη τροφοδοσίας θα υπάρχουν νερά, ισοτονικά ποτά και φρούτα και/ή άλλα τρόφιμα όπως ενεργειακές μπάρες κ.α.



ΟΡΙΑ ΧΡΟΝΟΥ
Κάθε ποδηλάτης, για να θεωρηθεί, ότι ολοκλήρωσε το Gran-Fondo και για να πάρει κατάταξη θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει του αγώνα σε 6 ώρες (όριο χρόνου).  Η Αγωνόδικος Επιτροπή, θα ελέγχει περιοδικά την κατάσταση του αγώνα (σε σχέση με το όριο χρόνου).

Ένα (1) όχημα με την ένδειξη "END OF RACE" το οποίο και θα κινείται σύμφωνα με τις οδηγίες του Αλυτάρχη των αγώνων (στο +-20% του χρόνου του προπορευόμενου αθλητή).
Ένα (1) όχημα θα βρίσκεται στην ουρά της εκδήλωσης (όχημα – σκούπα), πίσω από τον τελευταίο συμμετέχοντα, με την ένδειξη "END OF GRANFONDO".
Ποδηλάτες που μένουν πίσω από το όχημα με την σήμανση "END OF RACE" θα συνεχίζουν στην διαδρομή, σε ρυθμό γρήγορης βόλτας – προπόνησης, σεβόμενοι απολύτως τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, με δική τους ευθύνη για την προσωπική τους ασφάλεια, και θα δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή σε σημεία που απαιτούνται (καταβάσεις, διασταυρώσεις, γραμμές τραίνων κλπ.) και τον απαραίτητο σεβασμό στον Κ.Ο.Κ.

Το Gran-Fondo DELPHI » είναι μια αγωνιστική εκδήλωση, η οποία διεξάγεται σε δημόσια οδό, (με διευκόλυνση της κίνησης των ποδηλατών όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι), και όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να σέβονται τον Κ.Ο.Κ. είτε κινούνται στο αγωνιστικό κομμάτι του Gran-Fondo είτε στο μη αγωνιστικό.


ΣΗΜΑΝΣΗ ΑΓΩΝΑ
Η σήμανση του αγώνα θα παραμείνει στην διαδρομή καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας του αγώνα. Τα βέλη δείχνουν την κατεύθυνση του αγώνα, ενώ θα υπάρχουν πινακίδες για τα 30χλμ. καθώς και τα τελευταία 20, 10, 5, 3, 1km, 500m, 200m.  Ενδεικτικές πινακίδες σήμανσης:



ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ - ΕΠΑΘΛΑ
Γενική Κατάταξη Gran-Fondo, όπου οι δέκα (10) πρώτοι νικητές θα λάβουν χρηματικά έπαθλα αξίας 140 ευρώ, ως εξής: 1ος: 50€, 2ος 40€, 3ος 30€, 4ος-5ος 20€
Κατάταξη ανά ηλικιακή κατηγορία, όπως αυτές αναφέρονται στο Άρθρο 3 του παρόντος και διαμορφώνονται με την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής – Οι τρεις πρώτοι νικητές σε κάθε age group θα ανέβουν στο podium για την απονομή κυπέλλου.
Ομαδική Κατάταξη (η ομάδα που θα συγκεντρώσει τον μικρότερο άθροισμα των θέσεων των 4 καλύτερων αθλητών της, όπως αυτοί αναφέρονται στο άρθρο 3 του παρόντος) – Η πρώτη νικήτρια ομάδα θα λάβει Κύπελλο.
Κάθε ποδηλάτης, που τερματίζει εντός του ορίου χρόνου των έξι ωρών, θα λάβει αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.
Κάθε σωματείο, που θα συμμετέχει με 10 και άνω ποδηλάτες συνολικά (και στους 2 αγώνες Omphalios Classic και Gran-Fondo Delphi) , θα λάβει αναμνηστικό έπαθλο αναγνώρισης της συμμετοχής, το οποίο θα παραλάβει από την Γραμματεία των αγώνων, κατά την εγγραφή των αθλητών.
Στα επίσημα φύλλα αγώνα, θα υπάρχει κατάταξη ανά αγωνιστική κατηγορία, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς της ΕΟΠ. (Άρθρα 1.1.036 – 1.1.037)

ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Οι απονομές θα διεξαχθούν στην χώρο στην πλατεια Δελφών στις 15:30.  Για τα age-groups, που δεν θα έχει ολοκληρωθεί το podium απονομών (τριάδα) η τελετή απονομής θα γίνεται αμέσως με τον τερματισμό των τριών πρώτων του age-group.  Οι ποδηλάτες – νικητές θα προσέλθουν με την αγωνιστική τους ενδυμασία (φανέλα ομάδας κατ' ελάχιστον) και χωρίς ποδήλατα.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διευθυντής Αγώνα είναι ο κ. Κωνσταντόπουλος Δημήτρης, τηλ. 6944526247


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή (αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις τους, φωτογραφίες, βίντεο, να δίνονται στον τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης, τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή όμιλο και τους συνδιοργανωτές.



ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Copyright @ All Rights Reserved

Call us: + 30 6944 526 247

Email us: info@wob-races.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin