23 Μαΐου 2018

Αποκτήστε Πιστοποίηση Βασικών Δεξιοτήτων Πληροφορικής. Υποχρεωτική για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ και αλλού.Δήλωσε άμεσα συμμετοχή στο Σεμινάριο Πιστοποίησης Βασικών Δεξιοτήτων ΠληροφορικήςΤο σεμινάριο αφορά την παροχή ενός ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος διάρκειας 30 ωρών, το οποίο περιλαμβάνει την εκμάθηση των τριών βασικών ενοτήτων του Office (επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα και βασικές υπηρεσίες διαδικτύου), με στόχο την απόκτηση του πτυχίου πληροφορικής, μέσω της διενέργειας εξετάσεων πιστοποίησης, και αποτελεί πρόσθετο και απαιτητό ΠΡΟΣΟΝ για όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ).ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ;

Ανέργους (με κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ σε ισχύ)
Φοιτητές/ Σπουδαστές
Δημοσίους Υπαλλήλους
Εργαζόμενους στον Ιδιωτικό ΤομέαΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

30 ώρες εκπαίδευσης με τη φυσική παρουσία έμπειρου εκπαιδευτή στις τρεις βασικές ενότητες Word, Excel και Internet
Εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή και τεστ προσομοίωσης εξετάσεων
Απεριόριστη πρακτική άσκηση
Την κάρτα Δεξιοτήτων
Την Εξέταση και 1 επανεξέταση
Την έκδοση του ΠιστοποιητικούΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ;

Το πιστοποιητικό πληροφορικής που παρέχεται μετά τη διαδικασία των εξετάσεων είναι το CCU – Certified Computer User που εκδίδεται από τον φορέα ACTA- Aristotle Certification Training and Assessment και είναι αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο (ΕΟΠΠΕΠ) και τον ΑΣΕΠ.ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 30 ώρες (10 ώρες εκπαίδευσης για κάθε μία από τις τρεις εξεταζόμενες ενότητες. Επιπλέον παρέχεται και η δυνατότητα της αυτοεκπαίδευσης και εξάσκησης στους χώρους μας. )

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 200 €. Η τιμή είναι η τελική και περιλαμβάνει όλες τις ανωτέρω παροχές, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Παρέχεται έκπτωση 10%, σε φοιτητές και ανέργους

Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔΔηλώστε άμεσα συμμετοχή!
Blog Widget by LinkWithin