14 Μαΐου 2018

ΔΗΜΟΣ Δ.Α.Α. : Ζητείται ελπίς !!!







Αναβλήθηκε εκ νέου συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δ.Α.Α.  που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ 14/5/18.
Η άτυπη και  παρατεταμένη αποχή αρκετών συμβούλων , τορπιλίζει βεβαίως την λειτουργία του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. .

Ανεπίσημα οι σύμβουλοι που δεν παρευρίσκονται στα δημοτικά συμβούλια για 2 συνεχόμενη φορά , αντιτίθενται  στις σκληρές  επίσημες δηλώσεις, που δημοσιεύτηκαν και για άλλες που δεν δημοσιεύτηκαν και που κατηγορούν αρκετά μέλη της σημερινής σύνθεσης του Δ.Σ.
Αν και σήμερα , το παρών έδωσαν οι αρχηγοί των υπολοίπων παρατάξεων , τα μέλη τους όμως απουσίαζαν εσκεμμένα. 

Το επόμενο Δ.Σ. πιθανώς να πραγματοποιηθεί
 την Παρασκευή 18/5/18 , μιας και τα θέματα που έχουν συσσωρευτεί είναι πολλά και δεν λύνονται όλα με την νέα τακτική που ακολουθείτε το τρέχων διάστημα, δηλαδή με ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ , ή με ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ αλλά απαιτούν σύγκληση του Δ.Σ. 

 Η τακτική που ακολουθήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα από την διοικούσα αρχή του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. ,(δημόσιως καταλογισμός ευθυνών σε άλλους εκτός των ιδίων για ότι δυσλειτουργία υπάρχει στον ΔΗΜΟ )  δεν απέδωσε τα αναμενόμενα , αντιθέτως περιέπλεξε τα πράγματα στον χείριστο βαθμό με αποτέλεσμα την αποχή αρκετών  συμβούλων και την μη ύπαρξη της λεγόμενης απαρτίας για τις συνεδριάσεις. 
Επίσημη ανακοίνωση από τους απέχοντες μέχρι ώρας δεν υπάρχει αλλά σύμφωνα με διαρροές , ζητούν την αλλαγή πλεύσης των διοικούντων είτε με επίσημη ανακοίνωση είτε με ανασύνθεση του Δ.Σ..

Τροφή για συζητήσεις αλλά και σχόλια , έδωσε και το σημερινό γεγονός ότι κατά την σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίαση , απουσίαζε για άλλους λόγους ο νυν πρόεδρος του Δ.Σ. και ο αναπληρωτής πρόεδρος του Δ.Σ. , δεν ήταν παρών, οπότε στην προσδοκούμενη συνεδρίαση κλήθηκε να προεδρεύσει  ανεπίσημα ο κος ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΑΠΤΗΣ , ο οποίος όμως δεν μπορεί να πάρει καμία επίσημη θέση λόγω ασυμβίβαστου. 

Παρόλο αυτά η επόμενη συνεδρίαση  θα πραγματοποιηθεί σίγουρα , μιας και οι εκδηλώσεις για το ΔΙΣΤΟΜΟ πλησιάζουν και θα πρέπει να εγκριθούν οι δράσεις . 



Blog Widget by LinkWithin