1 Νοεμβρίου 2017

Ο A.C. Dragons Taekwondo , παρών και στην φυσική του έδρα , στην ΑΡΑΧΩΒΑ , για την Ολυμπιακή φλόγα.




Ο σύλλογός μας A.C. Dragons Taekwondo τίμησε την διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αράχωβα παρουσία των πολιτών και των πολιτικών αρχών.

Το Taekwondo WT είναι ένα Ολυμπιακό Άθλημα και ο σύλλογός μας δεν θα μπορούσε να μην καλωσορίσει την Φλόγα που εκπροσωπεί την Ελλάδα και το αθλητικό ιδεώδες που χαρίζεται στον κόσμο μέσω των Ολυμπιακών Αγώνων.

Διαλέξαμε μια μικρή ομάδα μικρών μας αθλητών να παρευρεθούν στην εκδήλωση υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν το 2018 στο PyeongChang της Νότιας Κορέας. 


Η Ολυμπιακή Φλόγα θα διανύσει, συνολικά, επί ελληνικού εδάφους 2.129 χλμ., πριν καταλήξει στις 30 Οκτωβρίου, στην Ακρόπολη. Στη λαμπαδηδρομία θα πάρουν μέρος 505 λαμπαδηδρόμοι και θα διεξαχθούν 36 τελετές υποδοχής σε 20 δήμους, επί οκτώ ημέρες. 


Η τελετή παράδοσης του συμβόλου του Ολυμπισμού, στην Οργανωτική Επιτροπή «PyeongChang 2018», θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στις 31 Οκτωβρίου. 

Συγχαίρουμε τους λαμπαδηδρόμους και τον Δήμαρχο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας κ.Ιωάννη Γεωργακό για την διοργάνωση αυτής της λαμπερής τελετής υποδοχής του συμβόλου του Παγκόσμιου Αθλητισμού που εμείς οι αθλητές και Γυμναστές αγωνιζόμαστε καθημερινά και διοικητικά και κυρίως αγωνιστικά στις Διεθνείς Διοργανώσεις των Ολυμπιακών Αθλημάτων αλλά και στις Πανελλήνιες Διοργανώσεις των Ελληνικών Ομοσπονδιών των Ολυμπιακών Αθλημάτων επιμένουμε να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο την αξία των επαγγελματιών αθλητών του Έθνους. 


Ο σύλλογός μας,έχει χαρίσει στην Ελλάδα πολλά μετάλλια Εθνικών και Διεθνών Διοργανώσεων και ημέρες σαν την σημερινή είναι για τους αθλητές μας Ιερές. 



Καλούς Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin