16 Νοεμβρίου 2017

Η ολιγωρία ορισμένων έφερε νέο κρούσμα τραυματισμού από αδέσποτο σκύλο.


Ένας μαθητής της Α' τάξης του Δημοτικού σχολείου Αράχωβας, τραυματίστηκε στην πλάτη από επίθεση αδέσποτου σκύλου σήμερα το απόγευμα στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Αράχωβας.
Αρκετά παιδιά , τις απογευματινές ώρες, συρρέουν στο συγκεκριμένο χώρο για να παίξουν. Έτσι και σήμερα ο μικρός μαθητής , την ώρα του παιχνιδιού, δέχτηκε την επίθεση του σκύλου και ευτυχώς για τον ίδιο  , επενέβη ένας ενήλικας και έσωσε το παιδί από χειρότερο τραυματισμό.

Προφανώς και η επιστολή του εκπαιδευτικού του Γυμνασίου Αράχωβας, που επεσήμανε τον κίνδυνο από την ύπαρξη των αδέσποτων στο χώρο του σχολείου πριν από λίγο καιρό, δεν ήταν αυταπάτη , όπως ισχυρίστηκαν κάποιοι , αλλά ένα πραγματικό γεγονός που δυστυχώς σήμερα είδαμε και τα δυσάρεστα αυτά γεγονότα. 

Σίγουρα οι κινήσεις που έχουν γίνει για την ώρα στην Αράχωβα, δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα όπως αυτό που έχει γίνει στο Δίστομο και δυστυχώς εμπόδιο δεν είναι οι φιλόζωοι πολίτες αλλά ορισμένοι που κατέχουν κάποιες θέσεις και δεν πράττουν αυτά που έπραξαν κάποιοι άλλοι στο Δίστομο. 

Άλλο ένα θλιβερό γεγονός που δυστυχώς δείχνει την ανεπάρκεια ορισμένων ευθυνόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin