22 Νοεμβρίου 2017

Μήνυμα προς συναδέλφους επιχειρηματίες Αράχοβας





Στις 25 Νοεμβρίου 2017 αναλάβαμε (οι σύλλογοι ξενοδόχων και επισιτιστών ) να διοργανώσουμε την γιορτή έναρξης της χειμερινής περιόδου. 
Μιας γιορτής με διαφορετικό σκοπό, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Η ιδέα είναι να διαφημίσουμε την Αράχοβα ως έναν προορισμό για διακοπές, έναν προορισμό με πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες, ένα προορισμό ποιοτικό με άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν οικονομικά με την συνεισφορά των 50€/επιχείρηση. Δυστυχώς δεν είναι πολλοί, είναι όμως αρκετοί για να δείξουμε, ότι έστω και λίγοι, μπορούμε να περάσουμε τα μηνύματα μας.
Έχουν συγκεντρωθεί ως δώρα, πάνω από 200 διανυκτερεύσεις για καθημερινές και πάνω από 50 γεύματα. Αυτό σημαίνει ότι τα δώρα που θα μοιραστούν έχουν μια αξία που ξεπερνά τις 15.000€.
Εάν η συμμετοχή ήταν από ΟΛΕΣ τις επιχειρήσεις, με δώρα πάνω από 1000 διανυκτερεύσεις και γεύματα πάνω από 500, ο «θόρυβος» που θα γινόταν θα τεράστιος μιας και η αξία τους θα ξεπερνούσε τις 80.000€.
Όλα τα ΜΜΕ, τα περιοδικά και γενικώς όλη η επικοινωνία, θα έκανε αίσθηση στον κόσμο και τα συζητιόταν παντού.
Σκοπός μας είναι να περάσουμε το
μήνυμα να έρθει κόσμος τις καθημερινές του χειμώνα, να πάρει μέρος της άδειας του για να κάνει διακοπές και όχι να έρχεται μόνο για ένα Σάββατο.
Θα πρέπει όλοι να έχουμε μια κοινή πορεία και να κοινοποιούμε ταυτόχρονα τις «δράσεις» μας ώστε να φτάνει το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε σε όλους. 
Η Γιορτή, θα είναι επιτυχημένη εάν καταφέρουμε να συζητηθούμε παντού. 

Μέχρι στιγμής έχουνε μαζευτεί 1800 € τα οποία δεν είναι αρκετά για το μέγεθος της γιορτής που θέλουμε να κάνουμε. Όσοι θέλετε να βοηθήσετε και να διαφημιστείτε θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά ώστε να διαδώσουμε τα μηνύματά μας παντού και να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την κρίση.

Όσοι θέλετε να διαφημιστείτε  με την συμμετοχή σας στην γιορτή Θα πρέπει να καταθέσετε 50 € στον παρακάτω λογαριασμό του συλλόγου ξενοδόχων. Όσοι συμμετέχουν οικονομικά και θέλουν να δώσουν δώρα στείλτε μία έως πέντε φωτογραφίες της επιχείρησης σας στο e-mail του συλλόγου ξενοδόχων μέχρι Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και μέχρι 20:00 το βράδυ.

Για να μην μείνει κανένας εκτός γιορτής.
Παρακαλούμε όπως καταβάλλετε ΟΛΟΙ στην Alphabank στο λογαριασμό του συλλόγου ξενοδόχωνGR5301402400240002101025718 ποσό 50 Ευρώ και αναγράψετε όνομα επιχείρησης και ΓΙΟΡΤΗ σαν αιτιολογία!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin