16 Νοεμβρίου 2017

Σε ετοιμότητα η Βοιωτία . Έκτακτη σύσκεψη των Υπηρεσιών του Δήμου Λεβαδέων



 Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται ειδικά μηχανήματα της Περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας, στο κέντρο της Λιβαδειάς και αν χρειαστούν θα παρέμβουν σε όποιο ακραίο φαινόμενο παρουσιαστεί.










                                                                                               Λιβαδειά, 16 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτη σύσκεψη των Υπηρεσιών του Δήμου Λεβαδέων,  Πολιτικής Προστασίας, Τεχνικής Υπηρεσίας και της ΔΕΥΑΛ εν όψει των έκτακτων καιρικών φαινομένων, που προβλέπει η  Ε.Μ.Υ., για το επόμενο 48ωρο για όλη τη χώρα και τον έλεγχο της ετοιμότητας των Υπηρεσιών του Δήμου.
Οι αρμόδιες Υπηρεσίες είναι σε πλήρη ετοιμότητα, έχουν προχωρήσει στον καθαρισμό ρεμάτων και χειμάρρων, έχει γίνει έλεγχος του καθαρισμού των φρεατίων ομβρίων υδάτων και έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για ενδεχόμενη υπερχείλιση του ποταμού στην περιοχή της Κρύας.

Οι Υπηρεσίες του Δήμου ενημερώνουν τους πολίτες ότι, για την άντληση υδάτων από υπόγειους χώρους, πρέπει να απευθύνονται στη Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς στο τηλέφωνο 199.  Σε περίπτωση που παρατηρηθούν προβλήματα στις σχάρες και τα φρεάτια μπορούν να ειδοποιούν την Δ.Ε.Υ.Α.Λ. στο τηλέφωνο 22610 - 26401.   Τέλος, το Γραφείο Δημάρχου θα είναι στη διάθεση των δημοτών για κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στα τηλέφωνα 22613-50801, 802 και
803.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin