5 Οκτωβρίου 2017

Ανακοίνωση των μαθητών Λυκείου Αράχωβας, σχετικά με την έλλειψη καθηγητών.

Ανακοίνωση 



Με αφορμή το γεγονός ότι έχει φτάσει ο μήνας Οκτώβριος και δεν υπάρχει πληρότητα όλων των εκπαιδευτικών με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται ορισμένα μαθήματα και κυρίως των κατευθύνσεων της Γ' Λυκείου,πήραμε την πρωτοβουλία να διαμαρτυρηθούμε. 

Διακρίνουμε παραβίαση των δικαιωμάτων μας προς εκπαίδευση.



Σήμερα,για ακόμη μία φορά, επιβεβαιώνεται η σαθρώτητα του συστήματος,καθώς δεν έχουν σταλθεί οι κατάλληλοι εκπαιδευτικοί για να ολοκληρωθεί το ωρολόγιο πρόγραμμά μας. 

Ειδικά αυτή τη χρονιά, ως μαθητές της Γ' Λυκείου που δίνουμε τον δικό μας《αγώνα》για να εισαχθούμε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση,η έλλειψη καθηγητών αποτελεί τροχοπέδη στην διεκπεραίωση αυτού του στόχου. 

Πιο συγκεκριμένα οι εκπαιδευτικοί που εκλείπουν είναι για την Α' και Β' Λυκείου μαθηματικός και για την Γ' Λυκείου χημικός προσανατολισμού.

 Εν κατακλείδι απαιτούμε σε μικρό χρονικό διάστημα να έχουμε μία σαφή απάντηση για το πότε ακριβώς θα λειτουργούμε ορθά σαν σχολική μονάδα.



 Μαθητές Γενικού Λυκείου Αράχωβας

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23:38

    ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΓΙΑ
    ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ Η ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ.

    ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΥΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΓΙΝΕ.

    ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ, ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος01:45

    Αφορμή ψάχνατε για να την πέσετε από το μάθημα!!!!δε νομίζω ότι τα νιαζει και πολύ τα παιδιά η έλλειψη καθηγητών, από τη στιγμή π πηγαίνουν φροντιστήριο...από ότι παρατηρώ, πιο πολύ ενδιαφέρονται τα παιδιά να πάνε για καφε, για ποτά και για ξενύχτια στο bonjour και στα άλλα μαγαζιά, πάρα το διάβασμα...οκ, θα κάνουν την κατάληψη μια εβδομάδα, θα περάσουν καλά και από δευτέρα back To reality...εάν κάνω σε κάτι λάθος, παρακαλώ διορθώσετε με!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin