11 Οκτωβρίου 2017

Στροφή Σταθά στα αυτοδιοικητικά ;





Το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Δ.Σ. του  ΔΗΜΟΥ  Δ.Α.Α., συζητούνται μεταξύ των άλλων θεμάτων και κάποια ζητήματα, τα οποία είναι μείζονος σημασίας για την ομαλή πορεία και   συνέχιση λειτουργίας αρκετών δομών του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α.  αλλά και ανάπτυξης μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια , έργων που λαμβάνουν χώρα στην ευρύτερη περιοχή.

Ο  "εκ γενετής" αγωνιστής  και καταγόμενος από το ΔΙΣΤΟΜΟ, πρώην βουλευτής Γιάννης Σταθάς, δεν θα μπορούσε να μην παρευρίσκεται και αυτός μεταξύ άλλων , στις μάχες που δίνονται μέσα στα όργανα του ΔΗΜΟΥ και στα τελευταία 2 δημοτικά συμβούλια , έχει δώσει το παρών  με σκοπό να διατηρήσει τα κεκτημένα των πολιτών και να θέσει και αυτός, τις  εναρμονισμένες με το κοινό συμφέρον βάσεις για την ομαλή λειτουργία ορισμένων έργων "ανάπτυξης" που συντελούνται σε περιοχές του ΔΗΜΟΥ.

Αν στα παραπάνω συνυπολογίσουμε την προσωπική του δυναμική παρέμβαση που είχε σαν αποτέλεσμα την  τεράστια επιτυχία που αποτέλεσε πανελλήνιο παράδειγμα προς μίμηση , με την στέγαση των προσφύγων στην Λιβαδειά σε οικίες και όχι σε μαζικές δομές  φιλοξενίας όπως προετοίμαζαν άλλοι αιρετοί του ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ , χρησιμοποιώντας τα προγράμματα του ΟΗΕ και μόνο αυτό αποδεικνύει ότι είναι δυνατόν από μόνος του να αλλάζει τις κατευθυνόμενες κινήσεις των υπολοίπων προς όφελος ολόκληρου του ανθρώπινου δυναμικού. 

Με τις κινήσεις του αυτές, δίνει πλέον το βροντερό παρών , με το διεκδικητικό του  στυλ , που τόσα χρόνια τον έχουμε μάθει να αγωνίζεται πάντα από την πρώτη γραμμή. 

Πιθανώς αυτές οι κινήσεις του, να θέλουν να στείλουν και το μήνυμα ότι δηλώνει το παρών και για την επόμενη μέρα για τις αυτοδιοικητικές  διαδικασίες που πρόκειται να έρθουν σε 1,5 χρόνο.....χωρίς να είναι σαφές,  ποιον ΔΗΜΟ  θα εκπροσωπήσει.


Ακολουθούν βίντεο από τις τελευταίες του παρεμβάσεις στον ΔΗΜΟ Δ.Α.Α. :












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin