15 Ιουνίου 2016

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ TOY COSMETIC DERMA MEDICINE MEDICAL GROUP.
Δυναμική είσοδο στη Βόρεια Ελλάδα, κάνει ο Ιατρικός ΌμιλοςCosmetic Derma Medicine Medical Group, ο οποίοςπρόκειται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να ξεκινήσει τη λειτουργία του νέου του υποκαταστήματος σε κεντρικό σημείο στη Θεσσαλονίκη. 

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου υποκαταστήματος βρίσκονται στην οδό Τσιμισκή 17, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε ένα μοντέρνο χώρο υψηλών προδιαγραφών και μοναδικής αισθητικής. Διαθέτουν ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σύμφωνα πάντα με τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας της κλινικής στην Αθήνα.

Η CosmeticDermaMedicineκαι η AdvancedHairClinicsμετά από την επιτυχημένη πορεία τους στην Αθήνα, επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στη Βόρεια Ελλάδα, μετά από το έντονο ενδιαφέρον του κοινού, προκειμένου να προσφέρουν με συνέπεια και επαγγελματισμό τις υπηρεσίες τους σε ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση στην Αθήνα.


Το Cosmetic Derma Medicine Medical Group αποτελείται από τηνCosmetic Derma Medicine, την μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη κλινική που διακρίνεται για την εμπειρία και την εξειδίκευσή της στην Κλινική & Αισθητική Δερματολογία και την Πλαστική Χειρουργική και την Advanced Hair Clinics, μια από τις πιο εξειδικευμένες κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών, η οποία πρόσφατα βραβεύτηκε ως η κορυφαία κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο από τον έγκριτο μη κερδοσκοπικό οργανισμό InternationalMedicalTravelJournal(IMTJ).

Ο όμιλος δημιουργήθηκε από τη Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Κλινικής CosmeticDermaMedicineκαι από τον Πλαστικό Χειρουργό με εξειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών και Επιστημονικό Διευθυντή της κλινικής Advanced Hair Clinics,Δρ Αναστάσιο Βεκρή.

Στο νέο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης, μέσα σε ένα χώρο που συνδυάζει την πολυτέλεια και την κομψότητα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τη θεραπεία τους μέσα από ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών, όπως ενέσιμα νήματα, PRP, Laser ανάπλασης, αποτρίχωσης, ευρυαγγειών αλλά και θεραπείες λιπόλυσης και Laser λιποαναρρόφηση, που εφαρμόζονται από το πλέον εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. 


Επίσης το κοινό μπορεί να βρει λύση για κάθε πρόβλημα τριχόπτωσης και να κάνει από τη συντηρητική φαρμακευτική αγωγή και την πρωτοποριακή θεραπεία PRP, ως τη μεταμόσχευση μαλλιών με τη σύγχρονη μέθοδο FUE η οποία εφαρμόζεται σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα και την καθοδήγηση του πλαστικού χειρουργού Δρ Αναστάσιου Βεκρή, έναν από τους κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως στη μεταμόσχευση μαλλιών, με μεγάλη εμπειρία στην τεχνική FUE. ΟδιακεκριμένοςπλαστικόςχειρουργόςείναιμέλοςτηςISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery). 

«Το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος και η περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας των πελατών, περιλαμβάνονται στα επενδυτικά πλάνα του ομίλου CosmeticDermaMedicineMedicalGroupγια το 2016, μένοντας πιστοί στο εταιρικό όραμά μας που δεν είναι άλλο από το να παρέχουμε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες με συνέπεια, επαγγελματισμό και φροντίδα στις ανάγκες των ασθενών μας», τόνισε ο πλαστικός χειρουργός Δρ Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός Διευθυντής και ιδρυτής της κλινικής Advanced Hair Clinics.
Βεντήρη 5, T.K. 115 28, Αθήνα

Τηλ.: 210 6980451Τσιμισκή 17, T.K. 546 24, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310 224240

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin