6 Ιουνίου 2016

Βοιωτία: ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ


Το Επιμελητήριο Βοιωτίας με στόχο να συμβάλει στη διαδραστική επικοινωνία μεταξύ των επιχειρήσεων και των ανέργων της Βοιωτίας καθώς και στην μείωση της ανεργίας, έχει ενεργοποιήσει μια σύγχρονη ηλεκτρονική εφαρμογή υποστήριξης της απασχόλησης, η οποία εμφανίζεται στο διαδικτυακό μας τόπο http://www.viotiachamber.gr

Καλούμε τις επιχειρήσεις της Βοιωτίας να στηρίξουν την προσπάθεια του Επιμελητηρίου και να δημοσιεύουν πιθανές θέσεις εργασίας στη νέα αυτή εφαρμογή. (εικονίδιο «ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ»)

Θα ενημερώνονται αυτόματα για τα βιογραφικά σημειώματα των ανέργων, που έχουν εισαχθεί στο σύστημα και που ταιριάζουν στη συγκεκριμένη θέση εργασίας.

Καλούμε αυτούς, που αναζητούν εργασία να εγγραφούν στο σύστημα και να εισάγουν λεπτομερώς το βιογραφικό σημείωμα τους και τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν. (εικονίδιο «ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ»)

Θα ενημερώνονται αυτόματα για θέσεις εργασίας, που ταιριάζουν στα προσόντα τους.Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και υποστήριξη επικοινωνήστε με τα εξειδικευμένα στελέχη του Επιμελητηρίου.(τηλ.2261028281)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin