28 Ιουνίου 2016

Στον απόηχο του χθεσινού Δ.Σ. του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α.




Σε ήρεμο κλίμα σε γενικές γραμμές , κύλησε η χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Δ.Α.Α.

Βέβαια , σε όλες τις  συνεδριάσεις έως σήμερα  , υπάρχουν έντονες αντιπαραθέσεις και αν μη τι άλλο, όλα τα θέματα τυγχάνουν διεξοδικής ανάλυσης από συμβούλους της συμπολίτευσης αλλά και της αντιπολίτευσης. Τίποτε δεν περνά απαρατήρητο και το κάθε θέμα , "σκαλίζεται" διεξοδικά.

Όσον αφορά την χθεσινή συνεδρίαση, πέραν των διαδικαστικών θεμάτων, είχαμε και τις εξής αποφάσεις :



Δεν εγκρίθηκε η δωρεά των 100 βιβλίων με τίτλο "ΑΘΕΡΙΣΤΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ-ΔΙΣΤΟΜΟ 1944"  για τους σοβαρούς λόγους που εξηγήθηκαν στο Δ.Σ. . Στην απόφαση αυτή  ο κος ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ήταν ο μοναδικός που  ψήφισε υπέρ της αποδοχής των βιβλίων αυτών.  Ωστόσο τόνισε ότι θα εναρμονιστεί με την απόφαση της πλειοψηφίας.


Σε θέμα εκτός ημερησίας διάταξης, εγκρίθηκε από την πλειοψηφία του Δ.Σ. , να έρθει τεχνική μελέτη από τον σύλλογο ΜΕΔΕΩΝΑ, για την αγορά και τοποθέτηση νέων πλωτών εξεδρών.


Σε άλλα 2 θέματα εκτός ημερησίας διάταξης, αποφασίσθηκε να γίνουν ενέργειες από τον ΔΗΜΟ για την άρση της απόφασης που έχει να κάνει με την ανακήρυξη σε αναδασωτέα περιοχή ολόκληρη την περιοχή του ΜΑΥΣΩΛΕΙΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, ενώ μέσα σε αυτή υπάρχουν εκτάσεις που έχουν δοθεί σε πολίτες για να καλλιεργηθούν από το 1972.


Συζητήθηκε επίσης και η πιθανότητα τέλεσης ενός έκτακτου Δ.Σ. στην περιοχή των ΑΣΠΡΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ με θέματα που έχουν να κάνουν με την εν λόγω περιοχή και τις υποχρεώσεις που έχει το εργοστάσιο απέναντι στον οικισμό αυτό. Στην συζήτηση αυτή , θα κληθούν και στελέχη του εργοστασίου.


Τέλος συζητήθηκαν και άλλα θέματα με πολλές διαστάσεις , υπήρχαν ενημερώσεις και σε επόμενο Δ.Σ. θα κληθεί και ο νομικός σύμβουλος του ΔΗΜΟΥ να παρίσταται για μια εισήγηση που θα κατατεθεί  από πλευράς του κου ΚΑΠΛΑΝΗ , για πιθανό καταλογισμό ευθυνών σε πρόεδρο αντιπολιτευόμενης παράταξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin