11 Ιανουαρίου 2016

Με παρέμβαση ΣΤΑΘΑ , παραμένει η αστυνομία στην Αράχωβα και αναβαθμίζεται του Διστόμου.



Σύμφωνα με το σχέδιο του «Καλικράτη» που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στην Αστυνομία -όπως αυτό παρουσιάστηκε πρόσφατα- το Αστυνομικό Τμήμα Αράχωβας θα έκλεινε.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες τα πράγματα άλλαξαν μετά την παρέμβαση του Διστομίτη πρώην Βουλευτή και στέλεχος της ΛΑΕ Γιάννη Σταθά. Ο κ. Σταθάς συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη και έλαβε την διαβεβαίωση ότι όχι μόνο δεν θα κλείσει ο ΑΣ Αράχωβας αλλά θα αναβαθμιστεί και το Αστυνομικό Τμήμα του Διστόμου.

Ο υπουργός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα επιχειρήματα του κου ΣΤΑΘΑ αλλά και της τοπικής κοινωνίας , λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν την τεράστια επισκεψιμότητα που υπάρχει στην περιοχή (κάτι που τονίστηκε και στην ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ξ.)  καθώς και την απαλλαγή από τα ενοίκια που κατέβαλλε το κράτος για το αστυνομικό τμήμα . Η απαλλαγή ισχύει μέχρι το 2017 έπειτα από συγκεκριμένες κινήσεις παραγόντων της Αράχωβας. Καταλαβαίνει κανείς ότι κρίνεται επιτακτική η ανάγκη εξέρευσης μόνιμης λύσης στέγασης του Αστυνομικού Σταθμού πλέον..

Το e-hani έχει αναφερθεί εκτενέστατα στο θέμα και μπορείτε να βρείτε την σχετική ανάρτηση ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ  αλλά και ΕΔΩ

Με πληροφορίες από viotianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin