18 Ιανουαρίου 2016

Διευθυντής τράπεζας αποπλάνησε 14χρονη. Εμπλοκή και με υπάλληλο της Αράχωβας.







Ένας 56χρονος διευθυντής τράπεζας του κέντρου της Αθήνας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω κατά τη διάρκεια αποπλάνησης 14χρονου κοριτσιού, τα ξημερώματα της Κυριακής, σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Είχε προσεγγίσει το ανήλικο κορίτσι μέσω ψεύτικου προφίλ στην ιστοσελίδα γνωριμιών ενηλίκων sxeseis.gr, στο οποίο εμφανιζόταν ως… 25χρονος. Σύμφωνα με αξιωματικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο κατηγορούμενος υποσχόταν στα κορίτσια που προσέγγιζε πως είχε τις «τεχνικές μιας ανώδυνης πρώτης ερωτικής επαφής», και κατάφερνε να τα προσελκύει σε ερωτικές συνευρέσεις. Στην περίπτωση της 14χρονης, σύμφωνα με τους αξιωματικούς, τη βίασε κατά φύση και παρά φύση.

Ο 56χρονος, πατέρας δύο παιδιών, παρότι συνελήφθη επ’ αυτοφώρω για αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα, ο Εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για πλημμέλημα. Την ίδια ώρα οι αρμόδιοι αξιωματικοί, ερευνούν τις διαδικτυακές του συνομιλίες, στις οποίες φέρεται να μνημονεύει τουλάχιστον δύο ακόμη «επαφές» του με ανήλικα κορίτσια, ανάμεσα στα οποία, την μία να την λέει «ανιψιά» του.

Το ίδιο κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προσεγγιστεί διαδικτυακά και από έναν 49χρονο ιδιωτικό υπάλληλο επιχείρησης στην Αράχωβα,
ο οποίος της είχε στείλει γυμνές φωτογραφίες του και να αποσπάσει αντίστοιχες και από το ανήλικο κορίτσι.

Για την υπόθεση προηγήθηκε καταγγελία της ανήλικης και του πατέρα της, σύμφωνα με την οποία η ίδια, μέσω προφίλ που διατηρεί από τα τέλη Δεκεμβρίου 2015, σε ιστοσελίδα γνωριμιών, αποδέχτηκε αιτήματα φιλίας από δυο άτομα που χρησιμοποιούσαν ψευδώνυμα, ενώ και η ίδια είχε πει ψέματα πως ήταν 16 χρόνων.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, στην πρώτη περίπτωση η 14χρονη πείστηκε να στείλει γυμνές φωτογραφίες της και έλαβε γυμνές φωτογραφίες του συνομιλητή της, ο οποίος συνευρέθηκε σεξουαλικά μαζί της, κατά τη διάρκεια δυο συναντήσεων τους, ενώ είχε ενημερωθεί από την ίδια ότι είναι 14 ετών και μάλιστα ήθελε να… ακούει από την ίδια την πραγματική της ηλικία κατά τη διάρκεια του βιασμού της.

Και στη δεύτερη περίπτωση υπήρξε ανταλλαγή γυμνών φωτογραφιών, ενώ η ανήλικη δεν δέχτηκε την πρόταση του 49χρονου να συναντηθούν. Σημειώνεται ότι και στις δύο περιπτώσεις οι συνομιλητές της ανήλικης χρησιμοποίησαν αριθμό κινητού τηλεφώνου για την επικοινωνία τους και e-mail για την αποστολή των φωτογραφιών.

Κλιμάκια αστυνομικών ερεύνησαν το σπίτι του 56χρονου διευθυντή τράπεζας στην Αθήνα και του 49χρονου στην Αράχωβα. Στον πρώτο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι και ένα κινητό τηλέφωνο, με μία κάρτα μνήμης. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 56χρονου στις καταγγελλόμενες πράξεις και συγκεκριμένα στο κινητό τηλέφωνο, διαπιστώθηκε η διαχείριση της επίμαχης θυρίδας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στον δεύτερο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ στο αυτοκίνητο του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής τύπου tablet, από το οποίο διαπιστώθηκε η διαχείριση της επίμαχης θυρίδας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και του επίμαχου προφίλ στην ιστοσελίδα.

Ο 56χρονος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων και αποπλάνηση παιδιών. Ο 49χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες είναι κάτοικος Διστόμου, κατηγορείται επίσης για πορνογραφία ανηλίκων, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων και απόπειρα αποπλάνησης.

thetoc.gr


Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin