13 Μαΐου 2024

ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας: Εξόρμηση από Δίστομο για 2η θέση στις Ευρωεκλογές!




Με περιοδία και ομιλίες στο Δίστομο ξεκίνησε χθες το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεών της για τις Ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου, η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Βοιωτίας!
Τρεις υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, οι Χριστίνα Αλίρη ( χημικός, που έχει μεγαλώσει στην Παραλία Διστόμου), Μαριζέτα Αντωνοπούλου (διδάσκουσα στο ΕΚΠΑ) και ο Παναγιώτης Δημόπουλος (Καθηγητής Οικολογίας στο Πανεπ. Πατρών), μαζί και ο βουλευτής Βοιωτίας Γιώργος Μουλκιώτης , μίλησαν για το τι "παίζεται" στις ευρωεκλογές σχετικά με τους πολίτες, την ακρίβεια στην Ελλάδα, την επιτήρηση που έβαλε μόλις προχθές η ΕΕ τον Γεωργικό Οργανισμό ΟΠΕΚΕΠΕ λόγω των λαθών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, την διάλυση του ΕΣΥ, της Παιδείας και όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας, συμπεριλαμβανομένων των ελληνοτουρκικών σχέσεων .







<<ΜΠΛΟΚΟ>> ΑΠΟ ΜΜΕ & ΤV ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!

Αίσθηση έκανε η καταγγελία ότι το ΠΑΣΟΚ το <<μπλοκάρουν>> τα ΜΜΕ κόντρα στην δυναμική του για 2ο κόμμα, όπως και το κάλεσμα των ομιλητών στους φίλους και ψηφοφόρους του Κινήματος να πάρουν πάνω τους και να δώσουν γερά τη μάχη των Ευρωεκλογών με αυτοπεποίθηση σε όλα τα επίπεδα!
Τους ομιλητές - χαιρέτησε και το στέλεχος Λ.Σκάρλας - παρουσίασε στους συγκεντρωμένους (από το Δίστομο, την Αντίκυρα, την Παρ. Διστομου, το Στείρι) ο επικεφαλής της Νομαρχιακής Επιτροπής Φάνης Κορλός.
Πριν την εκδήλωση οι υποψήφιοι επισκέφθηκαν και προσκύνησαν, καταθέτοντας λίγα λουλούδια, το Μαυσωλείο των 228 Σφαγιασθέντων Διστομιτων από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 10 Ιουνίου 1944 - 80 χρόνια πριν. Είχαν δε συνάντηση και συζήτηση με τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθά .
Mετα την εκδήλωση το κλιμάκιο επισκέφθηκε τον οικισμό Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου, μίλησαν με εργαζόμενους , συνδικαλιστές του εργοστασίου "Αλουμίνιο της Ελλάδος" κ.α.

ΑΠΟ ΛΟΥΚΑ ΔΗΜΑΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin