27 Μαΐου 2024

Σήμερα το απόγευμα στην Άμφισσα η τελετή έναρξης του «Hellas Rally Raid 2024»






Η ώρα για τη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, του «Hellas Rally Raid 2024», την οποία φιλοξενεί ο Δήμος Δελφών, ξεκινά σήμερα στην πλατεία Ησαΐα στην Άμφισσα.
Στις 18:30 θα ξεκινήσει η παρουσίαση των πληρωμάτων και στις 20:00 θα γίνει η απονομή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Rally του 2023!

Το «Hellas Rally Raid» είναι αγώνας προετοιμασίας και πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με συμμετέχοντες αθλητές σε αυτό καθώς και στο φημισμένο Ράλι Ντακάρ, όντας μέσα στην τετράδα των κορυφαίων Rally Raid στο κόσμο. Ο Δήμος Δελφών είναι συνδιοργανωτής, μαζί με την Π.Ε. Φωκίδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και το Δίκτυο για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό στη Φωκίδα «Δίκτυο Δελφών», ενώ αρωγός του είναι το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας.
Στο «Hellas Rally Raid 2024» θα λάβουν μέρος περίπου 400 συμμετέχοντες, από 36 χώρες, με τους συνολικούς επισκέπτες στην περιοχή, ομάδες και συνοδούς, να ξεπερνούν τα 1.500 άτομα. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο αγώνας έχει τηλεοπτικά συμβόλαια σε 176 χώρες, από τα οποία τηλεοπτικά μέσα και θα καλυφθεί, με την εικόνα της περιοχής να ταξιδεύει καθημερινά ανά τον κόσμο σε χιλιάδες θεατές.

Ήδη από την Τετάρτη η «καρδιά του αγώνα» χτυπά στη Μαρίνα της Ιτέας, εκεί απ’ όπου θα δίνεται καθημερινά η εκκίνηση, και στη συνέχεια θα αναπτυχθεί και πέρα από τα όρια του Δήμου Δελφών, σε περιοχές των Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου.
Ο Δήμος Δελφών καλεί όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους, να δώσουν το παρών, χειροκροτώντας τους συμμετέχοντες της φετινής διοργάνωσης, αλλά και τους διακριθέντες της περσινής, οι οποίοι ήδη με την παρουσία τους δίνουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin