14 Απριλίου 2024

Γιώργος Ντασιώτης: Ωραίοι ως Αντικυραίοι!!!




 Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Βοιωτίας, κ. Γ. Ντασιώτης, αναφέρθηκε μέσω ανάρτησής του στο Facebook, στην πρόσκληση γνωριμίας που έλαβε από τον Γ.Σ. Αντίκυρας. 

Ο κ. Ντασιώτης βρέθηκε στην έδρα του συλλόγου, στο κλειστό γήπεδο της Αντίκυρας, όπου, όπως αναφέρει ο ίδιος «και γνώρισα μια φοβερή παρέα, όπου οι γονείς, με την ορμή και την όρεξη των εφήβων παιδιών τους, συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητές τους και δεν τα παρκάρουν στον προπονητή τους.» Αναλυτικότερα, ο κ. Ντασιώτης έγραψε:

 «ΩΡΑΙΟΙ ...ΩΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΙΟΙ !!! 

Σε μια υπέροχη παρέα, προσκλήθηκα και παραβρέθηκα χτες το βράδυ. Ο Γ.Σ.ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ με προσκάλεσε στην έδρα του, στο κλειστό γήπεδο της Αντίκυρας, για να γνωριστούμε. Πήγα και γνώρισα μια φοβερή παρέα, όπου οι γονείς, με την ορμή και την όρεξη των εφήβων παιδιών τους, συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητές τους και δεν τα παρκάρουν στον προπονητή τους. Με περίμεναν φιλόξενα και μου διέθεσαν χρόνο να συζητήσουμε, ενώ μου έκαναν τη ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ να μου δώσουν χρόνο να συνομιλήσω με τα παιδιά τους. 

Όλοι, μικροί και μεγάλοι, σαν μια παρέα εφήβων συνομιλήσαμε και είπαμε πολλά. Είδα παιδιά με ισχυρή αυτοπεποίθηση και αγωνιστικότητα, αλλά και γονείς πολύ περήφανους για αυτά και τον προπονητή τους. ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ όλοι - μαζί τους και εγώ- για την ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ που κατέκτησαν, πριν λίγες μέρες, στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, στο ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΕΛ-ΕΠΑΛ 2023- 24, ταξιδεύοντας στην Κύπρο, όπου αγωνίστηκαν. ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ωραία πράγματα για το μέλλον, που τα συζητούν και αστράφτουν από χαρά. 

Η συνέχεια της επίσκεψής μου, σχετίζεται με την παραδοσιακή Ελληνική φιλοξενία, όπου με ένα ποτήρι κρασί και τα ανάλογα συνοδευτικά, η παρέα γίνεται δυνατή. Εξάλλου το είπε ο ποιητής, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ!! ΩΡΑΙΟΙ ... ΩΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ !!».


 Πηγή: radiothiva.gr - https://www.radiothiva.gr/content/30411/giorgos-ntasiotis-oraioi-os-antikyraioi!!!-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin