23 Ιουνίου 2023

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ




23 Ιουνίου 2023



Ο «συνταξιούχος» Γενικός Γραμματέας, ο Πρόεδρος που είναι θιασώτης «άλλων εποχών» και οι εκλογές σωματείου που έγιναν «σήριαλ». Τελικά αυτοί είστε κ. Κουτσούμπα! 

Κύριοι, πραγματικά ξεπεράσατε τον εαυτό σας! Η κατηφόρα σας δεν έχει τέλος!  Ο κόσμος της εργασίας όμως περιμένει απαντήσεις.

1. Ισχύει ότι ο Γενικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου ο κ. Παπαδημητρίου έκανε χρήση του νόμου της Νέας Δημοκρατίας (νόμος Βρούτση) που μπορεί να συνταξιοδοτηθεί με το 70% της σύνταξης και ταυτόχρονα να εργάζεται; Τελικά έχει το Εργατικό Κέντρο Γενικό Γραμματέα συνταξιούχο, που ενώ καταγγέλλει τον νόμο Μητσοτάκη, τον χρησιμοποιεί για ίδιον όφελος;

2. Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Κολιούσης στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο χρησιμοποιώντας πρακτικές που θυμίζουν άλλες απολυταρχικές και αντιδημοκρατικές εποχές και δράσεις, τις οποίες έχει καταδικάσει η Δημοκρατία και η Ιστορία, αρνήθηκε να δώσει για έλεγχο τα έγγραφα αρχαιρεσιών του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς στη μειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά την διαδικασία νομιμοποίησης του σωματείου από το Εργατικό Κέντρο, λέγοντας πως τα έχει ελέγξει αυτός και είναι οκ. Αυτή η πράξη είναι παράνομη και καταχρηστική και θυμίζει άλλες εποχές… ή μάλλον θυμίζει τις σημερινές πρακτικές που χρησιμοποιούν οι παρατάξεις που είναι υποστηριζόμενες από το ΚΚΕ.

3. Η πιο «μαύρη σελίδα» στις εκλογές των σωματείων στην επαρχεία Λιβαδειάς γράφτηκε τις προηγούμενες μέρες με τις εκλογές του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς που είναι ελεγχόμενο από το ΚΚΕ. Ένα σωματείο που έκανε έξι μήνες νωρίτερα εκλογές για να αλλάξει τις ισορροπίες στο Εργατικό Κέντρο (για τον λόγο αυτό έγιναν παράνομα και οι τρεις αναβολές τις γενικής συνέλευσης στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς). Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή (διακοπτόμενα!). Επειδή δεν έβγαιναν όμως τα «κουκιά» πήραν παράταση για την Τετάρτη και την Πέμπτη την επόμενη εβδομάδα και επειδή πάλι δεν έβγαιναν τα «κουκιά» πήραν εκ νέου παράταση για Σάββατο! Εκτός από τις εκλογές «σε τέσσερις άτοκες δόσεις» είχαμε και τις εγγραφές νέων μελών «πάνω από την κάλπη», ενώ το καταστατικό είναι σαφές πως θα έπρεπε να ψηφίσουν μόνο όσοι έχουν εγγραφεί έξι μήνες πριν την έναρξη των αρχαιρεσιών. Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα μπήκε όταν, παρότι στο σωματείο βάσει καταστατικού μπορούν να ψηφίζουν μόνο όσοι ιδιωτικοί υπάλληλοι εργάζονται στην πόλη της Λειβαδιάς, ψήφισαν εργαζόμενοι της ΕΑΒ, του Αλουμινίου, των ανεμογεννητριών στο Δίστομο, εργαζόμενοι από την Καλαμάτα που εργάζονται στην Αθήνα κ.λπ.!

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ! ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ!


Οι παρατάξεις στο ΕΚΛ

ΕΚΕ και ΕΠΑΝ



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin