4 Απριλίου 2023

Τέλος την Μ.Πέμπτη το χιονοδρομικό Παρνασσού


 Τη Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου ολοκληρώνεται η φετινή χιονοδρομική περίοδος στο ΧΚ Παρνασσού


Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. και η Διεύθυνση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού ενημερώνουν ότι το Κέντρο θα παραμείνει ανοικτό έως τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2023.


Από σήμερα και μέχρι και την τελευταία ημέρα λειτουργίας του ΧΚ Παρνασσού η τιμή εισιτηρίου των χιονοδρόμων θα είναι είκοσι ένα ευρώ (21,00 €), καθημερινά.


Ακόμη μια χιονοδρομική σεζόν έφτασε στο το τέλος της και με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και εφέτος. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο Χιονοδρομικό της χώρας παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις των χιονοδρόμων και φίλων του βουνού. 


Θερμά ευχαριστούμε όλα τα στελέχη της ΕΤΑΔ που μας βοήθησαν και που ήταν συνεχώς δίπλα μας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και τους όμορους Δήμους για την άριστη συνεργασία τους σε όλα τα θέματα και ειδικότερα τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, κ. Φάνη Σπανό, τον Δήμαρχο Διστόμου -Αράχωβας -Αντίκυρας, κ. Γ. Σταθά, τον Δήμαρχο Δελφών, κ. Παναγιώτη Ταγκαλή και τη Δήμαρχο Αμφίκλειας – Ελάτειας, κ. Αθανασία Στιβακτή. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργαζόμενους υπεργολάβους και τους μισθωτές μας για την εξαιρετική συνεργασία, ενώ φυσικά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε να απευθύνουμε προς την τοπική κοινωνία και προς όλο τον κόσμο, επισκέπτες και χιονοδρόμους, που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους.


Σας περιμένουμε την επόμενη σεζόν,

 με την ευχή να είναι πολύ μεγαλύτερη και με περισσότερο χιόνι από τη φετινή, για να προσφέρει σε όλους τους χιονοδρόμους και τους επισκέπτες έντονες στιγμές απόλαυσης, ευεξίας και μοναδικές εμπειρίες.


Σας ευχόμαστε χαρούμενο Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin