17 Απριλίου 2023

Δημοσίευμα για οικολογική καταστροφή στον Παρνασσό

 Οικολογική καταστροφή στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Αναδημοσίευση από https://www.zougla.gr



Στην απαράδεκτη εικόνα των σκουπιδιών που σχηματίζουν ένα μικρό λόφο πίσω από το σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού, στέκεται αναγνώστης της Ζούγκλας, τονίζοντας πως από τις δεκάδες σκισμένες σακούλες τα περισσότερα από τα σκουπίδια καταλήγουν εξαιτίας του αέρα μέσα στον Εθνικό Δρυμό. 


Ακολουθεί η καταγγελία του αναγνώστη της "Ζούγκλας" που συνοδεύεται κι από τις απαραίτητες φωτογραφίες με με συγκεκριμένα ερωτήματα προς κάθε υπεύθυνο...


«Σας στέλνω φωτογραφίες από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, το οποίο είναι το μεγαλύτερο χιονοδρομικό της χώρας, με μεγάλη προσέλευση επισκεπτών καθώς και χιονοδρόμων.


Αυτές οι φωτογραφίες είναι από το σαλέ που βρίσκεται στη θέση ΚΕΛΛΑΡΙΑ, πίσω από το μεγάλο κτήριο. Στον πίσω χώρο του Σαλέ, κάθε χρόνο, πετάνε τα σκουπίδια όλο το χειμώνα, και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, οι περισσότερες σακούλες είναι σκισμένες, με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να καταλήγουν λόγω του αέρα αλλά και των κακών καιρικών συνθηκών, μέσα στον Εθνικό Δρυμό της χώρας μας.


Πρόκειται για μια τεράστια οικολογική καταστροφή, η οποία συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια και κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει.




Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει ορθή διαχείριση των απορριμμάτων σε μια τέτοια μεγάλη εγκατάσταση και δεύτερον είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό το τι γίνονται τελικά αυτά τα σκουπίδια.


Όπως ακούγεται κάθε χρόνο, στο τέλος της κάθε χιονοδρομικής περιόδου,

τα καίνε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin