7 Απριλίου 2023

Φάκελος Υποδομές: Ανθεκτικότητα και μεγάλα έργα στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών






Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών επιστρέφει στις 26-29 Απριλίου, με μία ενότητα αφιερωμένη στις υποδομές, τις κατασκευές και στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων.


Κεντρικό ρόλο στις συζητήσεις που θα διεξαχθούν στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών κατέχει η έννοια της ανθεκτικότητας των υποδομών και πως μπορεί αυτή να εξασφαλιστεί μέσω των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης. Επίσης, θα υπάρξουν ειδικές ενότητες που θα επικεντρωθούν στα μεγάλα έργα που σχεδιάζονται ή είναι ήδη στο στάδιο της κατασκευής στα Δυτικά Βαλκάνια.








Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους οι CEOs και υψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων κατασκευαστικών ομίλων, φορέων και υποδομών της Ελλάδας, όπως οΑλέξανδρος Εξάρχου, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος INTRAKAT, oZenggang Yu, Πρόεδρος της COSCO Shipping,Ευθύμιος Μπουλούτας, CEO Ελλάκτωρ,Μανώλης Σιγάλας, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hill International για την Ευρώπη,Ιωάννης Κιρκινέζης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hill International για τα Βαλκάνια,Ντίνος Μπενρουμπή, CEO METKA καθώς και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων συμβουλευτικών εταιρειών και επικεφαλής των τμημάτων επενδύσεων μεγάλων τραπεζών. Θα μιλήσουν επίσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΒουλγαρίαςHristo Aleksiev, η Υπουργός Περιβάλλοντος και Ύδρευσης της ΒουλγαρίαςRositsa Karamfilova-Blagova, o Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης Jürgen Rigkterink, ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Ταμείου ΑνάκαμψηςΝίκος Μαντζούφαςκαι οΓιώργος Κρεμλής, ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα ενέργειας, κλίματος, περιβάλλοντος και κυκλικής οικονομίας.

Η παρακολούθηση του Φόρουμ online είναι ελεύθερη με εγγραφή εδώ

https://www.ienergeia.gr/xristika/23844/fakelos-ypodomes-anthektikotita-kai-megala-erga-sto-oikonomiko-foroum-ton-delfon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin