7 Απριλίου 2023

Σε λειτουργία και φέτος το εποχιακό πυροσβεστικό κλιμάκιο στο Λιβάδι Παρνασσού

Συνεχίζεται και φέτος η στελέχωση εποχιακού κλιμακίου πυρόσβεσης στο Λιβάδι Παρνασσού μετά τις ενέργειες που είχε κάνει ο δήμαρχος Κος Σταθάς στην αρχή της δημαρχικής του θητείας. 
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση για την εύρεση του κατάλληλου χώρους και για την φετινή περίοδο :








Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ


Προκηρύσσει δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί ως Εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στα ΚΑΛΥΒΙΑ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΤΟΥ Δήμου ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ.

Το μίσθιο πρέπει να βρίσκεται να βρίσκεται στην περιοχή Καλύβια Αράχωβας του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας και να έχει εύκολη πρόσβαση.

Να είναι τουλάχιστον ισόγειος οικοδομή με υπόγειο

Να διαθέτει διαμορφωμένους χώρους ενδεικτικά όπως :

➢ Δύο δωμάτια κατ' ελάχιστον για διαμονή προσωπικού, συνολικής έκτασης τουλάχιστον τριάντα δύο (32) τ.μ.

➢ Διαμορφωμένη κουζίνα, τουλάχιστον δώδεκα (12) τ.μ.

➢ Χώρο για τηλεφωνείο και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων , τουλάχιστον τριάντα (30) τ.μ.

➢ Χώρο για Γραφείο, τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) τ.μ.

➢ Δύο W.C. με ντους επιφανείας τουλάχιστον 5 τ.μ. έκαστο.

➢ Υπόγειο προστατευμένο χώρο για αποθήκη καυσίμων, τουλάχιστον δεκαπέντε (15) τ.μ. και αποθηκευτικό χώρο, τουλάχιστον τριάντα (30) τ.μ.

➢ Το ακίνητο πρέπει να διαθέτει χώρο για στάθμευση των οχημάτων της υπηρεσίας για τουλάχιστον τεσσάρων υδροφόρων με ενδεικτική επιφάνεια περίπου 100 τ.μ. με σημείο υδροληψίας.

➢ Το ακίνητο πρέπει να έχει την πρόβλεψη για άνετη και ασφαλή πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες.

➢ Να πληροί όλες τις προϋποθέσεις καταλληλόλητας από άποψη φωτισμού, αερισμού, μέσων σκίασης, θέρμανσης, ψύξης/κλιματισμού, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Ταυτόχρονα θα πρέπει ο χώρος να έχει πρόσβαση σε υλικοτεχνική υποδομή (Δ.Ε.Η., τηλεφωνική παροχή και διαδίκτυο, ύδρευση και αποχέτευση).



Όλες οι αναφερόμενες επιφάνειες των χώρων είναι ενδεικτικές και σε κάθε περίπτωση οι κτιριακές εγκαταστάσεις θα εγκρίνονται από την αρμόδια Πυροσβεστική Υπηρεσία.




Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών (υπολογισμένες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επομένη ημέρα της δημοσίευσης της διακήρυξης στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος στο Δίστομο και στα τοπικά καταστήματα Αράχωβας – Αντίκυρας καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου, δηλαδή έως την Τρίτη 18 Απριλίου 2023 και ώρα 15:00 μμ, σύμφωνα με τους όρους της υπ΄αριθμ. 110/2023 (ΑΔΑ:Ψ5Η7Ω9Σ-7ΙΒ) διακήρυξης.




Οι προσφορές ενδιαφέροντος αποστέλλονται στον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας στη διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω, και παραδίδονται στη συνέχεια στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81, η οποία με επιτόπιο έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητος των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξεως, συντασσομένης σχετικής εκθέσεως, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ακινήτου τινός αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.




Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος του Δήμου ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ, Αρμόδιος Υπάλληλος Νικόλαος Μούργος, Διεύθυνση 10ης Ιουνίου 28, 32 005 ΔΙΣΤΟΜΟ, στο τηλέφωνο 22673-50131.




Ο Δήμαρχος

Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

Σταθάς Ιωάννης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin