19 Οκτωβρίου 2021

«Σκοτεινά σημεία στη διαχείριση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού (ΧΚΠ) από την ΕΤΑΔ Α.Ε.» καταγγέλει βουλευτής Βοιωτίας.

 






Έστησαν «πάρτι» αδιαφάνειας και διαπλοκής στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, πριν ακόμη πέσουν τα πρώτα χιόνια!
Με Ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή και συνυπογράφουν 18 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, ζητώ από τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Σταϊκούρα, εξηγήσεις για τον προκλητικά αδιαφανή και «πελατειακό» τρόπο με τον ποιο η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) διαχειρίζεται το Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού!
Σύμφωνα με καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η διοίκηση της ΕΤΑΔ ανέθεσε τη λειτουργία του μεγαλύτερου χιονοδρομικού κέντρου της χώρας σε παράτυπη «Επιτροπή» καλοπληρωμένων συμβούλων και «golden boys», χωρίς αυτό να προβλέπεται πουθενά στο οργανόγραμμα της Εταιρείας!
Αν και το ΧΚΠ μετρά ήδη δύο χαμένες σεζόν, αφού η ΕΤΑΔ αδιαφόρησε για τη συμμετοχή του στην επαναλειτουργία της αγωνιστικής χιονοδρομίας το 2020, τώρα το φορτώνει με γενναιόδωρες συμβάσεις για «συμβουλευτικές υπηρεσίες» από εταιρείες άσχετες με το αντικείμενο και από «ημέτερους» που στο παρελθόν έχουν υπάρξει εργολάβοι και προμηθευτές του...
Η τοπική κοινωνία περιμένει με αγωνία την επαναλειτουργία του ΧΚΠ, ενώ η ΕΤΑΔ συνεχίζει να το απαξιώνει και να το χρησιμοποιεί αποκλειστικά για το προκλητικό βόλεμα των εκλεκτών της!
Θα επανέλθουμε στο θέμα με νέες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις και ερωτήσεις, στις οποίες ο κ. Σταϊκούρας οφείλει ξεκάθαρες απαντήσεις!




Αναλυτικά ολόκληρη την ερώτηση μπορείτε να την βρείτε στο ακόλουθο λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin